Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb kızlar kimsecikler yok sanırım hepinizin iyi olmasına çok sevindim dün giremedim problem vardı sitede bende bu perşembe başka bir doktordan randevu aldım ona gitcem doktorumu değiştireceğim hem eve yakın hem daha güzel bir hastane bakalım doktor ne diyecek .....
Adaşım dilekçiğim bak sayılı gün geçti tekrar heycanlı bekleyiş başladı ve az kaldı bu ay hem senden ilsu dan ve özgül den çok umutluyum allahım inşallah hayıırlısı ile bu ay bebeklerinizi nasip eder çok heycanlandım bende şimdi ....
Yapraknil canım senin bebiş kocaman olmuştur şimdi gittiğinde kolunu bacağını hatta ellerini bile göreceksin ultrasondan çok güzel bir duygu çok heycanlanıyorsun allahım herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Günaydin kizlar...

Gece sabaha karşi moralim bozuldu benim..... Saat 4 de uyandim sabah dedim ki ismi ölçeyim birde ne göreyim 36,7 moralim bir bozuldu anlatamam uykum kaçti... Ne zaman uydum bilmiyorum... Her zamnki ölçtüğüm saat olan sabah 7 de tekrara ölçtüm ve 36,9 çikti.. Dün 37 idi sanirim düşüyor isim.. Galiba adet olacağim.. Zaten belirtimde yoktu adet sancilarim var ufak ufak.... Bu ayda olmadi kizlar... çok üzüldüm..
Birakacağim galiba bu işi biraz ara vereceğim sanirim yoruldum... Artik düşünmekden beynim yoruldu sikildim.... Ağustosadan beri korunmadim.... Kasimda bitti.........................................

canım üzme kendini bana doktorum gebelikte mutlaka ateş yükselecek diye bişey yok dedi bilgin olsun adet olmadan yelkenleri indirme ateşede bu kadar kafayı takma ateşini sadece yumurtlama gününü bulmak için takib et sonra bırak baksana üzülüyosun. biliyosunki bebek istiyorsak stres yapmamalıyız... inşallah hamişizdir ben cumayı bekliyorum ama bi belirtide yok Rabbim herkeze hayırlısını versin.. amin.:teytey:

Sağol canim yaa.. Uf ne bileyim bende de belirti olmayin ca böle oldum...

Ilsu da cuma ya c.tesi adet olcan diyor bana ... Cimbom da öle demek sende cuma olucaksin tarihlerimiz yakinmiş tatlim inşallah hamileyizdir de boşa üzülmüş olurum :)

günaydın cnm kendini harap etme ısı düzenini bilmiyorum ama ısın gayet yüksek ve ısını
birkere ölç gece kalkıp ölçme.....sabah 7 ölçüyorsan ölç ve 1 eksik bir fazla olsabilir cnm
kaç gün var adetine ....ısın gayet iyi 36,7 hamiş olan var illa 37 olacak diye bişey yokki

günaydın güzelim ...
bize verdigin pozitif enerji ve umut için çok çok tşkler hayatım
evet ya gaziosmanpaşa epey bir uzak size iyi etmişsin anadolu yakasında bir dr a gitmekle .hangi hastaneye gideceksin hisara mı? bahsediyordun biara?
artık buda cinsiyeti ile ilgili sana net bir cvp verir güzelim ona göre eksiklerini almaya baslarsınız

Canim ya isim 36.9 - 37 civari seyrediyor bu ara... Ilsunun dediğine göre geçen hafta cuma isim düşüktü c.tesi yükselişe geçti üzeri ne 14 gün saydik oda cuma yada c.tesi diyor 7-8 kasim gibi en geç 9 u diyorum ben ... Ne bileyim hiç belirti yok canim ya.. Burda okuyorum herkesde belirtiler var...

Bu arada canim sen nasilsin iyisin inşallah arada okuyorum sayfanizi maşallah sana.. Rabim seni ve meleklerini korusun canim.... :)

Özgül ısı saat:04.00 te ölçülür mü hiç yani alemsin vallahi:))
4 e göre bile süper bi değer 36,7
Sen sabah ölçtüğünü 36,9 u baz alacaksın .Bak Dırım da demiş 0,1 lik artış ve eksilme eğer ısın yüksek syrediyorsa çokta önemli değil.
Cuma günü büyük gün Sen ve Dilekcik inş hamiş olarak karşımıza çıkacaksınız.

cnm adete yaklaşmışsın bence rahat ol ısın gayet iyi gidiyor ve adet olacaksan bir önceki gün hemen düşüyor şimdilik bişey yok....

belirti dersen adetle aynı herşey ben o kadar tedaviden sonra beklerken bile acayip kasıklarım ağrıdı içim çıkıyor sandım ama adet olmadım mesela göğüs kararması derler ama ben 3 ayıma giriyorum hala öle bişey yok....bol sivilce ve göbek çatlağııı var....
biliyorum çok zor ama biraz rahat ol cnm..

bana gelince bu ara acayip bir duygusallık var çok afedersin ama oto moka ağlıyorum
bi iyiyim bi kötü inş. geçer kusmalarım azaldı göbişim çatlıyor vr kaşınıyor çok fena şekilde ...ama şükürrrrrrr bebeklerim iyi olsun yeter

canım du bakalım ne demek vaz geçmek tamam özel çaba harcama ısınla urasma ama korunmayın bide böyle dene yumurtlama takibide yapma görev gibi değilde karı koca gibi birlikte olun vaz geçmek değilde taktik değistirmek diyelim buna sositososito

mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık hamileyim diye dr a gitmiştim 7 haftalıkken gittiğimizde keseyi görmüştük.Drum şekli düzgün demişti geç hamile kalabileceğimi kalp atışlarını duymak için de 1 hafta sonra gelmemi söyledi.Bende garantiye almak için 2 hafta sonra gittim ama drum boş gebelik dedi.Çok şasırdım şaşkınlıktan tepkisiz kaldım.Kürtaj olmam gerekiyormuş geçen senede aynı ayda kalp atışını duyduktan sonra düşük yaşamıştım.Ne yapmalıyım genetik test mi yaptırayım sizce arkadaşlar ya da hangi dr a gitmeliyim kafam çok karıştı

geçmiş olsun çok çok geçmiş olsun ama sakın sıkma canını siteyi gezdiysen 3 - 4 düşükten sonra sağlıklı doğum yapanlar var bu test olaylarınıda doktorunla konuş gerek yok falan derse ısrar et için rahatlasın sakın moralinide bozma a.s.

sağol cnm bnm evet siteyi geziyorum daha önceden Haziran anne adaylarındaydım ordada duyuyorum sen daha önceden düşük yaşamışmıydın

çok geçmiş olsun selen.. En iyi bilgiyi sana dr.un verir.. Cnm... Ben de boş gebelik geçirdim bu olağan bişey miş.. Dr normal dedi...

Glnz canim sağol desteğin için ne bileyim bu ay çok umutluydum.. Birden üzüldüm işte...

dur bakalım umutların boşa cıkmaz belkide hasta olmadın henüz öbür ay birlikte yaparız şeker takma kafanı daha büyük dert vermesin allah nasılsa olucak bigün tıp uzaya gitti yahu -tatlicadiarzu-

sağol cnm bnm evet siteyi geziyorum daha önceden Haziran anne adaylarındaydım ordada duyuyorum sen daha önceden düşük yaşamışmıydın

sorunu geç gördüm bir ay önce düşük yaşadım kalbi durduğu için kürtaj oldum boş gebelik yaşamadım ama bu forumdayım çünkü çok tatlılar napiim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…