- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.961
Günaydin kizlar...
Gece sabaha karşi moralim bozuldu benim..... Saat 4 de uyandim sabah dedim ki ismi ölçeyim birde ne göreyim 36,7moralim bir bozuldu anlatamam uykum kaçti... Ne zaman uydum bilmiyorum... Her zamnki ölçtüğüm saat olan sabah 7 de tekrara ölçtüm ve 36,9 çikti.. Dün 37 idi sanirim düşüyor isim.. Galiba adet olacağim.. Zaten belirtimde yoktu adet sancilarim var ufak ufak.... Bu ayda olmadi kizlar... çok üzüldüm..
Birakacağim galiba bu işi biraz ara vereceğim sanirim yoruldum... Artik düşünmekden beynim yoruldu sikildim.... Ağustosadan beri korunmadim.... Kasimda bitti.........................................
Günaydin kizlar...
Gece sabaha karşi moralim bozuldu benim..... Saat 4 de uyandim sabah dedim ki ismi ölçeyim birde ne göreyim 36,7moralim bir bozuldu anlatamam uykum kaçti... Ne zaman uydum bilmiyorum... Her zamnki ölçtüğüm saat olan sabah 7 de tekrara ölçtüm ve 36,9 çikti.. Dün 37 idi sanirim düşüyor isim.. Galiba adet olacağim.. Zaten belirtimde yoktu adet sancilarim var ufak ufak.... Bu ayda olmadi kizlar... çok üzüldüm..
Birakacağim galiba bu işi biraz ara vereceğim sanirim yoruldum... Artik düşünmekden beynim yoruldu sikildim.... Ağustosadan beri korunmadim.... Kasimda bitti.........................................
mrb kızlar kimsecikler yok sanırım hepinizin iyi olmasına çok sevindim dün giremedim problem vardı sitede bende bu perşembe başka bir doktordan randevu aldım ona gitcem doktorumu değiştireceğim hem eve yakın hem daha güzel bir hastane bakalım doktor ne diyecek .....
Adaşım dilekçiğim bak sayılı gün geçti tekrar heycanlı bekleyiş başladı ve az kaldı bu ay hem senden ilsu dan ve özgül den çok umutluyum allahım inşallah hayıırlısı ile bu ay bebeklerinizi nasip eder çok heycanlandım bende şimdi ....
Yapraknil canım senin bebiş kocaman olmuştur şimdi gittiğinde kolunu bacağını hatta ellerini bile göreceksin ultrasondan çok güzel bir duygu çok heycanlanıyorsun allahım herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Canim ya isim 36.9 - 37 civari seyrediyor bu ara... Ilsunun dediğine göre geçen hafta cuma isim düşüktü c.tesi yükselişe geçti üzeri ne 14 gün saydik oda cuma yada c.tesi diyor 7-8 kasim gibi en geç 9 u diyorum ben ... Ne bileyim hiç belirti yok canim ya.. Burda okuyorum herkesde belirtiler var...
Bu arada canim sen nasilsin iyisin inşallah arada okuyorum sayfanizi maşallah sana.. Rabim seni ve meleklerini korusun canim.... :)
Günaydin kizlar...
mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık hamileyim diye dr a gitmiştim 7 haftalıkken gittiğimizde keseyi görmüştük.Drum şekli düzgün demişti geç hamile kalabileceğimi kalp atışlarını duymak için de 1 hafta sonra gelmemi söyledi.Bende garantiye almak için 2 hafta sonra gittim ama drum boş gebelik dedi.Çok şasırdım şaşkınlıktan tepkisiz kaldım.Kürtaj olmam gerekiyormuş geçen senede aynı ayda kalp atışını duyduktan sonra düşük yaşamıştım.Ne yapmalıyım genetik test mi yaptırayım sizce arkadaşlar ya da hangi dr a gitmeliyim kafam çok karıştı
çok geçmiş olsun selen.. En iyi bilgiyi sana dr.un verir.. Cnm... Ben de boş gebelik geçirdim bu olağan bişey miş.. Dr normal dedi...
Glnz canim sağol desteğin için ne bileyim bu ay çok umutluydum.. Birden üzüldüm işte...
sağol cnm bnm evet siteyi geziyorum daha önceden Haziran anne adaylarındaydım ordada duyuyorum sen daha önceden düşük yaşamışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?