- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.981
sorunu geç gördüm bir ay önce düşük yaşadım kalbi durduğu için kürtaj oldum boş gebelik yaşamadım ama bu forumdayım çünkü çok tatlılar napiim yerimseniben
SELEN geçmiş olsun canım. Simdi acın 2 kat oldu ,2 düşük zor bişi .Bence dr un seni bir üniversite hastanesine yönlendirsin orada gerekli tetkiklerin yapılıp hamile kalmanı tavsiye ederim. Umarım böyle acıları bir daha yaşamassın canım.
sana da çok geçmiş olsun cnm.Acını tekrar hatırlatmak istemem ama nekadrlıkken öğrenmiştin ?dr bi süre verdi mi beklemeniz için?tekrar cook geçmiş olsun
Glnz hoş geldin nasilsin canimm :)
bizde bekliyoruz sabirsizlikla benim adetm c.tesi ateşim 36.9 düşmez ise test yapcam :)
cimbom da yarin adet günü hayirlisi ile yarinda ateşi 36.7 çikicak ve sabah testi yapacak... Inşallah yarin müjde ile açacağiz sayfamizi allahin izini ile.....
Stresliyiz ki sorma..... Belki ateşim düşmez ise sabah bende yapabilirim.... Gerçi belirti falan yok :)
uf çok çenem düştüüüüü :)))
Ay hayirlisi olsun canimda beklemek feci bişey 2 gün kaldi bana geçmiyor 1 haftadir bombom ben elifde garibiim bizimle beraber mahvolduk günler geçmiyo sankiiiii
Coş tabi canim hepimiz coşkunuz benim başim ağriyor geceden beri isilar bebekler çocuklar ölüler diriler hep kabuslar gördüm :) çok takmişim ben yav :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?