Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

SELEN geçmiş olsun canım. Simdi acın 2 kat oldu ,2 düşük zor bişi .Bence dr un seni bir üniversite hastanesine yönlendirsin orada gerekli tetkiklerin yapılıp hamile kalmanı tavsiye ederim. Umarım böyle acıları bir daha yaşamassın canım.

kızlar ne haber,
bugün halsizlik var biraz, yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya halim yok. ama yine de yazmadan duramıyorum.
evet ya dilek nerde, hasta falan değildir inşallah. mide problemleri vardı. ay inşallah hamişliktendir.
özgül sen niye böyle karamsarlığa kapılıyorsun canım. olacak inşallah rahat ol.
ilsu sen nasılsın canım, sende varmı bir değişiklik.
iklimsu biz yokken gelmiş yine. dr değiştirecekmiş sanırım. hayırlısı olsun, kafanda soru işareti kalmasın, dr dan memnun olmak çok önemli.
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş. selen çok geçmiş olsun canım. Allah birdaha yaşatmasın. inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına almak nasip olur.

Hoş geldin yaprak .. Halsizlikmi var sende ah canm ya ..benimde canim iş yapmak istemiyor.. Eve gitmek istiyorum ama 2 saat var.. Dilek geldi birazdan yazar iyimiş bi yaramazlik yokmuş yani cnm....

sorunu geç gördüm bir ay önce düşük yaşadım kalbi durduğu için kürtaj oldum boş gebelik yaşamadım ama bu forumdayım çünkü çok tatlılar napiim yerimseniben

sana da çok geçmiş olsun cnm.Acını tekrar hatırlatmak istemem ama nekadrlıkken öğrenmiştin ?dr bi süre verdi mi beklemeniz için?tekrar cook geçmiş olsun

Teşekkür ederim cnm.Evet acım 2 kat oldu hiç aklıma gelmezdi ama buna da şükür.Allah daha büyük acılar kimseye göstermesin.Hamilelik döneminde gittiğim dr a değilde başka bir dr da cuma günü kürtaj olucam görümcem onda kürtaj olmuştu şimdi 7 aylık hamile bende kürtaj olmak için bildik bir yerde olmak istedim.Dr kendisi tetkik vericem dedi ama üniversite hastanesine yönlendirmez gibi geliyor?Bende cerrahpaşa ya gideyim diye düşünüyorum ama hastaneye mi gitsem yoksa muayenehaneyemi bilemiyorum acaba genetik test falan da yaptırmalımıyım?Bildiğiniz dr var mı arkadaşlar
Ayrıca destekleriniz için teşekkür ederim hepinize.

sana da çok geçmiş olsun cnm.Acını tekrar hatırlatmak istemem ama nekadrlıkken öğrenmiştin ?dr bi süre verdi mi beklemeniz için?tekrar cook geçmiş olsun

9 haftalıkken öğrendik kalbinin durduğunu ama doktor 6 haftalıkken durmuş dedi yani üç hafta öyle kalmış yanımda ilk doktorum 1 ay dedi ama son gittiğim doktor iki ay bekleyin dedi bu ay son yani bekleyelim dedik bizde

Glnz hoş geldin nasilsin canimm :)

bizde bekliyoruz sabirsizlikla benim adetm c.tesi ateşim 36.9 düşmez ise test yapcam :)

cimbom da yarin adet günü hayirlisi ile yarinda ateşi 36.7 çikicak ve sabah testi yapacak... Inşallah yarin müjde ile açacağiz sayfamizi allahin izini ile.....

Stresliyiz ki sorma..... Belki ateşim düşmez ise sabah bende yapabilirim.... Gerçi belirti falan yok :)

uf çok çenem düştüüüüü :)))

sende hoş geldin şekerim ağzından bal damlıyo valla yarını iple çekiyoruz o zaman hadi müjdeli habeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer seni bekliyoruz hihoyyyt

Coş tabi canim hepimiz coşkunuz benim başim ağriyor geceden beri isilar bebekler çocuklar ölüler diriler hep kabuslar gördüm :) çok takmişim ben yav :)

bi rahatla güzelim yaa bunların hepsinin çözümü var ya dermansız derdimiz olsa şükretmek lazım dağıt azıcık kafanı kabuslarda benim canımı sıkar hep bitki çayı içip öyle uyu bari kıyamam

selam kıslar,ben geldim,nihayet 4 haftanın sonunda okul duvarlaraına yaptığımız resimler bitti,çok yorucuymuş kıslar yaaaa,ruh gibiyim 4 haftadır,bakımsızlıktan da yüzüme bakılmıyor valla.....

2 hafta önce muhabbet kuşu aldım ismi PISIRIK, nasıl tatlı ,nasıl tatlı anlatamam,evdeki boşluğu şimdilik onunla dolduruyoruz,hemen de alıştı bize,yemek yerken masaya bizden önce çöküyor,elimizden yem yemeye bayılıyor,çok şımarık valla,sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar,en azından vakit geçiyor da bir çok şeyi unutuyorum,şuanda uyuyor da size yazabiliyorum,aksi taktirde bilgisayarın klavyesine bayılıyor yazı yazdırmıyor bana,
almak isteyenler varsa erkek ve yavru olandan alsınlar,dişiler çok huysuz oluyor ve yetişkinler de alışamıyorlar,
bebek olayı bende yok merak edenlere duyrulur,artık antalyaya gidince şubatta tüp bebek yaptıracağız inşallah...hepinizi kocaman öptüm gül yanaklarınızdan,
haaa bu arada müjdeli haber alırım ümidiyle geldim ama şimdilik yok sanırım, inşallaşu bir kaç gün olumlu geçer de test sonuçlarınızın pozitif olduğunu müjdelersiniz bize:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…