- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.001
günaydın güzelim ...
bize verdigin pozitif enerji ve umut için çok çok tşkler hayatım
evet ya gaziosmanpaşa epey bir uzak size iyi etmişsin anadolu yakasında bir dr a gitmekle .hangi hastaneye gideceksin hisara mı? bahsediyordun biara?
artık buda cinsiyeti ile ilgili sana net bir cvp verir güzelim ona göre eksiklerini almaya baslarsınız
Canim ya allah razi olsun.. Inşallah kanda da çikarda bende sevinebilirim .. Biraz aptallaştim :))
canim kesinleşti demek kizin olacak maşallah ya çok sevindim.. Kozstümlerde geliyor demek birer ikişer... çok şeker...
Dr. Baya uzakmiş değişmek ile iyi etmişsin canim... Kendini yormamamn gerek ...
Evet dilek ile ilsu da güzel haber vercekler allahin izni ile canim... Dua ile.....
özgülcüğücüğüm,nihayet ve inşallah incine kavuşmak üzeresin,nasıl mutlu oldum anlatamam,o anı ben de yaşadım sanki seninle,:CüvCüv::CüvCüv:Günaydin kizlar herkese.. Garip duygular içerisinde yaziyorum bunu.... Bu gün test yaptim sabah.... Kabuzlu stresli bir geceden sonra sabah 7 de kalkip isimi ölçtüm 36,9 çikti ve dediğim gibi hemen testi yaptim oysaki adetim c.tesi yada pazar idi..
Cesaretimi topladim uykulu gözler ile beklemeye başladim... Olmasi gereken çizgi kop koyu çikti ama alan pemnbe başkada bir çizgi göremedim dedimki negatif ve ellerimi yikamaya başlarken gözümde testte ve çok çok silik 2.çizgi belirmeye başladi.... Evet 5 dk.içinde oda ben burdayim dedi bana çok silik ama görebiliyordum....
çok tuhaf garip korkulu heyecanli endişeli yaşanabilecek bütün dugulari yaşiyorum...............
Dilek içinde dua ediyorum çünkü oda test yapacakti ... Hakkimizda hayirlisini versin rabbim adetimde geçmedi hamilemiyim tam olarak bilmiyorum.. Ama rabbim hepimize versin kimseyi kucaği boş boynu bükük koymasin...
Hepimizin duaya ihtiyaci var.. Müminin mümine yaptiği dualar kabul olurmuş...
Sizlerden dualarinizi bekliyorum .. Bende size edeceğim....
Burdan elif e ve dilek e özellikle çok çok teşekkür ediyorum allah razi olsun....onlardan ve sizden.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?