Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydin kizlar herkese.. Garip duygular içerisinde yaziyorum bunu.... Bu gün test yaptim sabah.... Kabuzlu stresli bir geceden sonra sabah 7 de kalkip isimi ölçtüm 36,9 çikti ve dediğim gibi hemen testi yaptim oysaki adetim c.tesi yada pazar idi..

Cesaretimi topladim uykulu gözler ile beklemeye başladim... Olmasi gereken çizgi kop koyu çikti ama alan pemnbe başkada bir çizgi göremedim dedimki negatif ve ellerimi yikamaya başlarken gözümde testte ve çok çok silik 2.çizgi belirmeye başladi.... Evet 5 dk.içinde oda ben burdayim dedi bana çok silik ama görebiliyordum....

çok tuhaf garip korkulu heyecanli endişeli yaşanabilecek bütün dugulari yaşiyorum...............

Dilek içinde dua ediyorum çünkü oda test yapacakti ... Hakkimizda hayirlisini versin rabbim adetimde geçmedi hamilemiyim tam olarak bilmiyorum.. Ama rabbim hepimize versin kimseyi kucaği boş boynu bükük koymasin...

Hepimizin duaya ihtiyaci var.. Müminin mümine yaptiği dualar kabul olurmuş...

Sizlerden dualarinizi bekliyorum .. Bende size edeceğim....

Burdan elif e ve dilek e özellikle çok çok teşekkür ediyorum allah razi olsun....onlardan ve sizden.............

Özgülcüm güzel arkadasım çok çok tebrik ederim seni .kesin hamişsin .Artık sende bir anne adayısın .Ne yazacağımı bilemiyorum çok mutluyum gerçekten de .Biz sana demiştik hamişsin diyee demii .Daha gebeliğin çok yeni ve adet günün tam gelmediği için silik çıkmıyor test benimde öyle çıkmıştı biliyorsun.

Karnim ağriyor şu an... Yazilar okuyorm ama kafami kariştirmak da istemiyorum artik oluruna birakcağim... Inşallah sağlikli gelişir her şey ve kucağima almak nasip olur.... :)

CANIM İNŞ bu bebişko sağlıklı oalcak ve kucağına alacaksın .
bak herkes tek tek hamiş çıkıyor bu sayfadan

Dilekkk canım nerelerdesin çok meraktayım inş güzel haberlerle döneceksin bizlere

Özgül canım çok sevindim bende kaçgündür giremiyorum siteye bugün sabahtan beri bağlanmaya çalışıyorum sizden böyle güzel haberler almak için canım Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin sana güzel anne ...... kendini çok iyi bak yorma ve strese sokma karın ağrıların normal ilk bir kaç adetine yakın piskolojik karında adet sancısı gibi ağrı oluyor veya gaz sancısı bunları kafana takma ve tadını çıkara allahım darısı tüm bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin canım adaşım ve ilsu ttalım hadi sıra sizde bu ay sizdende çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum

Yapraknil canım evet doktorumu değiştirdim öbürü avrupa yakasındaydı gidip gelmek problem oluyordu istanbulun trafiği meşurdur tam 4 saatte ance gidip geliyorduk bel ağrılarım çok oluyordu bizde anadolu yakasında bir hasataneye gittik ve doktordan çok memnun kaldım acayip tatlı ve anlayışlı yaklaşık 45 dk konuştuk tüm hikayeyi anlattım sonra kontrol etti çok şükür bir problem yok dedi herşey yolundaymış 15 gün sonra gel tedaylı ultrasona gireceksin dedi bebeğimde kesin KIZ teyzeleri sevincim iki katına çıktı yüce allahım günlüme göre verdi bebeğimi sende bugün doktora gidecektin sanırım haberlerini bekliyorum.....

tatlım meraba evet ço uzaktı yazdığım gibi yol uzun sürüyordu ve ben zorlanıyordum eşim olmadan hastaneye gitmem imkansızdı .....
evet canım hisar ınt.ümraniye ye gidiyorum doktorum filiz hn memnun kaldımda bide prof.doktor var ayrıntılı ultrasonu prof.giriyormuş çok iyi olur benim için içim rahat eder doktorda anladı hala stresli olduğumu
evet teyzesi yiğeninin daha hiçbir şeyi yok kız kardeşim bir patik almış bide arkadaşım daha geçen gün bir tulum getirdi ben bişey almadım daha herkes 6 aydan sonra al diyor bende kısmet olursa kurban bayramında eşimde evde beraber birçok eksiğini almayı düşünüyorum hem o zaman 6.ayında olur hayırlısı ile güzel arkadaşım

Canim ya allah razi olsun.. Inşallah kanda da çikarda bende sevinebilirim .. Biraz aptallaştim :))

canim kesinleşti demek kizin olacak maşallah ya çok sevindim.. Kozstümlerde geliyor demek birer ikişer... çok şeker...
Dr. Baya uzakmiş değişmek ile iyi etmişsin canim... Kendini yormamamn gerek ...

Evet dilek ile ilsu da güzel haber vercekler allahin izni ile canim... Dua ile.....

emin ol seni çok iyi anlıyorum bende gebelik testinde o pembe çizgiyi gördükçe hem ağlamış hem sersemlemiştim insan inanamıyor ben eşime bak demiştim testi yaptıktan sonra ilk eşim gördü ve gayet sakin ikinci çizgi var dedi ve sarılıp ağladık tatlım bu duyguyu bir kaç gün yaşarsın sonra idrak ediyorsun kanda çıkar zaten ama p.tesi kadar bekle kesinleşir adetini biraz daha varmış çünkü
canım bende kız olmasını çok sevindim gerçi sağlıklı sıhatli olsunda fark etmez ama hep kız istiyorum, biz 5 kız kardeşiz teyzeleri almak istiyor ciciler ama anneannesi biraz daha bekleyen diyor o yüzden bir süre daha kıyafeti olmayacak 1 ay kadar
canım sabah kaltım hepiniz için dua ederek açtım bilgisayarı bugün güzel haberler alacağıma emindim ve öyle olur devamı gelecek inşallah

hoşgeldin iklimsu canım.
ay kız olduğu kesinleşmiş bitanem artık kafanızda soru işareti de kalmadı
ya orası çok temiz lüx zaten duyumlarım öyle o hastane için.
bak görüyorsun özgülde hamiş çıktı inş buay 3 ümüzde olacağız .Çok heyecanlyıym benimde 9-10 günüm falan var güzelim regle .Sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben çalişamiyorum kizlar bir garip oldum ne yerde ne gökteyim.....

Testte akrşimda işler birikdi karnim aç iştahim yok... Ağrilarim var. Günlerden cuma p.tesi ye çok var of offfff....

Inşallah yarin dilek den .... Haftayada ilsudan güzel haberler alicaz....bende kesinleşmiş olurum artikin... :)

özgülcüğücüğüm,nihayet ve inşallah incine kavuşmak üzeresin,nasıl mutlu oldum anlatamam,o anı ben de yaşadım sanki seninle,:CüvCüv::CüvCüv:
hadi bakalım kıslar sıra sizde,ben kendimi es geçiyorum sanırım bizim tüp bebekten başka çaremiz yok o da olursa tabiii,şimdilik kuşlarla böceklerle avutuyorum kendimi,senağlama
özgülcüğüm kısss kan testi yaptırsana iice emin olalım gerçi bundan daha başka nasıl emin olunabilir onu da bilemiyorum ama,,,yeğenimiz bize şimdiden el sallamay başladı bile:teytey::sm_cool:
dilek nerelerde kaldı?????
haa bu arada kıslar avatarda yeğenlerimizi görmek istiyoruz ona göre,sadece kendinize saklamayın lütfen biz de istiyok görek,
doğmadan da olur,bu doktorlar size ultrason resimlerini vermiyor mu,onları yükleyin ne biiliim yapı bişeyler işte biz mi öğretecez bu yaştan sonra bunları size aaa ayıp oluyor amaa,nazardan korkuyorsanız biz onların nazar dualarını daha gelmeden okuduk:Saruboceq:,gözü olanın da gözü çıksın emiiiiiiÇok üzgünüm çoookklava:
HAYDİ KIZLAR ANNE OLMAYAAAAAAAAAAAAA:CüvCüv:

aysimacığım hoşgeldin canım
senide anne olarak görmek istiyos artık
sizde neye karar verdiyseniz hemen koyuluverin :))))
belik de şubata kadar gelir meleğin belli olmas.

Ay canim ya senin neşene enrjine hayranim canim.. Allah seninde yüzünü güldürsün ...... Kucağini nur toplari ile doldursun canim.. Nasip olursa koyariz tabii... Biraz erken oldu bana ama p.tesi test olacak inşallah kesinleşir canim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…