Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım evet kalmadı soru işareti kadın kesin kız dedi pembeleri alın dedi,evet canım iyi bir hastane doktorda çok ilgileniyor yaklaşık her hastaya 30 dk falan ayırıyor ben test yaptırdım hastanede doktor aradı test sonuçlarını söyledi çok dikkatli ve ilgililer doktoru da sevdim ...
canım özgül için çok sevindim sen ve dilekçiğim içinde hep dua ediyorum ve bu ay sizde inşallah iyi haberlere vereceksiniz bize seninde az kalmış çalışmaları uzun tutsaydın bu ay tatlım :teselli:

aysima canım hoşgeldin bitanem uzun zamandır aklımdaydın , sende umutsuzluğa kapılma bir kere doğal yoldan hamile kalıdn yine kalabilirsin ve sen şubat tatili gelmeden inşalalh hamile kalacaksın bu arada tatlı muhabbet kuşunda hayırlı olsun bebeşin gelene kadar sana arkadaş olur kendine iyi bak bu arada canım ultrason resimleri var yiğeninin ama evde tarayıcı yok bende pek bu işlerden anlamıyorum biliyorsun senin o güzel kalbinin yazarı yoktur ve bizde deymeyeceğinden eminiz

Masallah okadar ilgililer yani .. dr un arayıp söylemesi inceliktir.diğer hastanelerde 10 dak. sonra postalıyorlar canım malesef.30 dak. da süper gerçekten de
biz 17. güne kadar calıştık neden dersen 15. günüm ısım birden 36,9 a çıktı ve öyle seyrediyor hala .15. gün yumurtladım yani.ondan 16. günde yapıp bıraktık.

canım dilek test yaptı sabah negatif çıktı ama test çok eski bir testmiş .yarın sabah yine yapacak.
bugun yumurtlamadan sonraki 15. günü ve ateşi hala 36,7 .düşüş yok.

canım dilek test yaptı sabah negatif çıktı ama test çok eski bir testmiş .yarın sabah yine yapacak.
bugun yumurtlamadan sonraki 15. günü ve ateşi hala 36,7 .düşüş yok.

ya adet olmadığına göre hala umut var ateşide yüksek bu ay boş yok inşallah canım...
evet canım doktor çok ilgileniyor testler falan biraz pahalı ama olsun o kadar katlanacağız artık iklim su hanım için ilerde çalışıp borcunu öder diyor babası :dance:

Aysima canim diloş msn açmani beklior

canım teşekkür ederim,ama msn yi açamıyooooommmm,eşim dizüstünü okula götürmüş msn orada kayıtlıydı şifresini bilmediğim için de masaüstünden açamıyorum yaaaaaaaa,,,merak ettim bak şimdiiii ne diyecekti acep,neden buraya gelmiyor bu kısss,???????????????CADIARZU
yarın görüşürüz inşallah tabii ben meraktan çatlayıp yer değiştirmezsem:uhm::uhm:
hadi öptüm hepinizi gül yanaklarınızdan,ama göbişinizi :CüvCüv:daha çok öpüyorum maalum orada yeğenciklerimiz ikamet ediyorrrrŞenizŞeniz

HeRKESE GÜNAYDINLAR.. HAYIRLI GÜNLER... BOL BEBİŞLER..........
BU GÜN ADET GÜNÜM :)

ISIM 36,9.... KARNIM AĞRIYOR .. AMA SANIRIM HAMİLEYİM BEN YA... HİSSEDİYORUM.. BELİRTİLERİ YAŞIYORUM BELKİ EREN BELKİDE PSİKOLOJİK....
AMA BU SEFER HER ŞEY GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİ İLE.....

selam kızlar. nasılsınız.
geçmişe şöyle bir göz attım sanırım güzel bir haber var.
özgülcüm tebrik ederim canım. inşallah kan testinde de çıkar da tereddütlerin biter. Allah tamamına erdirsin inşallah.
darısı dilekciğimin, ilsucuğumun, aysimacığımın ve diğer tüm bekleyen arkadaşların başına.
kızlar ben de dün dr a gittim. bebişi gördüm. maşallah iyiymiş bebişim. dr sadece usg ile ense kalınlığına baktı. normal dedi. pzt günü başka bir merkezde ayrıntılı ultrasona giricem. inşallah o da iyi çıkar. onun sonucuna göre kanda ikili test yapıp yapmamaya karar verecek. ama üçlü test daha önemli. 2 liyi atlayabiliriz dedi. bir de ben çok endişeleniyorum belki de bu yüzden direk 3 lü teste geçmek istedi. bakalım pzt. usg de umarım herşey normal çıkar ve içim rahat eder. ben de haberler böyle kızlar. bugünlerde bilgisayarda eşimin işleri var, o yüzden pek giremiyorum. ama gelişmelerden sizi haberdar ederim. siz de gelişmeleri yazın.

allah razı olsun cnm.. evet kesinleşmedi... usg ded görünce galiba daha iyi hissedeceğim cnm.. bebeğini görmene iyi olmasına sevindim.. testlerinde güzel çıkacak allahın izin ile... güzel düşünelim güzel olsun....

merhaba yaprakcım
bak bebişin iyiymiş gözün aydın olsun .o lekeyi sordun mu neyden kaynaklanabilirmiş?
ense kalılığı da iyi çıkmış .
cinsiyeti hakkında bir yorum yaptı mı canım?

Alalhın izniyle 2 hafta sonra bebişini taaa karnında göreceksin özgülcüm , hiç dert etme bence
keyfini çıkart şuan hamişliğin ,mide bulantıları gelene kadar:)

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar çok kötüyüüüümmm,PISIRIK öldüüüüüüüüü,
lanet olsun bir kuşu bile hayatta tutamadımmm

Basınız sağolsun canım
hayrola niçin öldü ya , hasta mıydı
benimde muhabbet kuşum varid 7 yıl baktım yaslanıp öldü çok ağlamıştım((((((

selam kızlar, nasılsınız. bugün pazar sayfada pek kimse olmaz ama yine de yazmak istedim.
aysima canım kuşun için üzüldüm ya ne diyeyim başın sağolsun mu diyeyim. Allah başka acılar göstermesin. ben işte evde bu tip hayvanlar beslemek taraftarı değilim. insan alışıyor ve ölünce çok üzülüyor. neyse canım inşallah biran önce bir bebeğin olur inşallah ve o sizin evinizin neşesi olur.
ilsu canım valla dr un yanına gidince çok heyecan yapıyorum, lekeyi de sormadım ona benzer birkaç önemli noktayı da atlamışım. yarın usg den sonra sonucu kendi dr uma da götürücem unutmazsam sorucam inşallah.
canım valla dediğim gibi ben o masaya yatınca bir panik sorma, dr cihazı açıyor bir süre probu karnıma tutup bakıyor hemen patır patır şöyle böyle demiyor o kısa suskunluk bile bende hemen panik yaratıyor. ay hareketmi etmiyor, bişey mi var. dr bu sefer biraz kızdı bana siz bu şekilde panik yaparsanız 9 ay nasıl geçer falan diye. korkularımı bir türlü atamıyorum üzerimden annelik böyle bişey sanırım. sonra inceledi işte herşey normal, bir problem yok falan dedi. ense kalınlığı 1.3 müş. normal dedi. yarınki usg sonucuna göre kanda ikili test yapma konusunda karar verecek işte. sonra bakarken cinsiyetini merak etmiyormusun dedi ben de daha erken ve değişme ihtimali olduğu için çok meraklılar gibi sormak istemedim dedim. sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez, cinsiyet tercihi gibi bir lüksüm yok zaten dedim. dr da ben yine de söyliyeyim erkeğe benziyor ama kesin değil tabi dedi. o yüzden ben de şimdiden kaptırmak istemiyorum kendimi. iklimsuda da yanılmıştı ya dr u o yüzden ben biraz daha temkinli davrandım. inşallah yarınki usg de çok iyi çıkar, hiç bir sorun çıkmaz. ondan sonra üçlü test var önümde o da beni biraz korkutuyor ama mecburen yaptıracağız. yani kızlar hamiş kalınca da sorunlar bitmiyor.
özgülcüğüm de yarın inşallah kan testi yaptırıp bize müjdeyi verir. darısı dileğe, sana ve aysimaya. dilekciğim de inşallah adet olmamıştır. ikinizden de umutluyum ben canım.

hoşgeldin yaprakcığım
bizim eve net bağlandığı için pazarları da göz atabiliyor
o heyecanlahaklısın sormyı düşündğün seyleri es gecebiliyorsun
detaylı ultrasyona gireceksin ya orada sanirim baya bişeyi net görebilirsin
sorma canım hamile kalmak bi dert devamını getirmek yine aynı.
hep insan kasılıyor bu testlerden ikili üçlü vs....
İklimsununki kesin kızmış son gittiği dr da teyit etmiş kız diye
dileği sorarsan cumartesi göremedim ama özgülden aldığım habere göre ateşi düşmüş ve regl olmayı bekliyordu...pazartesi alırız artık haberleri

selam ...
ben annemlerdeyim bi bakayım dedim....
kısaca anlatayım... yine sapıttım... dün akşam buraya gelince test yaptım evde yine.. 2. çizgi ilkinden biraz daha belirgin çıktı tam koyu değil tabi.. öyle idrarımı falan tutmadım hemen akşam yaptım... biraz daha rahatladım derken.. sabah ateş ölçmeye devam edeceğim içn her zaman ki saatimde alarmım çaldı 7 de ve ölçtüm birde ne göreyim ?? ateşim 36,7 şok oldum korktum üzüldüm dedim ki ateşim düştü ve ben adet olacağım....
akşam annemle uzun konuştuğumuz için uyumam 3 ü buldu sonra düşündüm dedim geç yattım bünyem sapıttı böle oldu geri uyuyayım ve kalkınca bir daha ölçerim dedim.. zorla uyudum .. 10:30 uyandım ölçtüğümde 36,9 çıktı... :)) rahatladım sakinledim... ağrımda yok belirtide.. :) annem ve eşim 1 hafta daha beklememi istiyor.. kan testi için bile.. stres yapmamı istemiyorlar.. haftaya direk dr.a gitmemi istiyorlar... o yüzden sanırım bekleyeceğim ama bana belli olmaz.. yapadabilirim kan testini bilmiyorum :))

yaprakcım ne olacak bizim bu durumumuz... hep telaş hep stres.. boş verelim olacağına varacak... ben bu sefer rahat olmaya çalışlıyorum.. sen de öyle ol canım bebeğinide üzme.....
elifcim onlıne görünüyon inşallah denk geliriz :)

aysima tatlım ya üzüldüm canım.. ona alışmıştın değilmi.... inşallah rabbim onun yerine sana bebğini yollar bitanem ....

burdayım canım buradayım
hayrola sen neredesin
sen hamişsin ya bitanem
no panic , yes relax :)))
ailen öyle diyorsa biras daha bekle canım ozaman 3 ay bekledin dimi 1 haftada beklersin hem daha netleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…