selam kızlar, nasılsınız. bugün pazar sayfada pek kimse olmaz ama yine de yazmak istedim.
aysima canım kuşun için üzüldüm ya ne diyeyim başın sağolsun mu diyeyim. Allah başka acılar göstermesin. ben işte evde bu tip hayvanlar beslemek taraftarı değilim. insan alışıyor ve ölünce çok üzülüyor. neyse canım inşallah biran önce bir bebeğin olur inşallah ve o sizin evinizin neşesi olur.
ilsu canım valla dr un yanına gidince çok heyecan yapıyorum, lekeyi de sormadım ona benzer birkaç önemli noktayı da atlamışım. yarın usg den sonra sonucu kendi dr uma da götürücem unutmazsam sorucam inşallah.
canım valla dediğim gibi ben o masaya yatınca bir panik sorma, dr cihazı açıyor bir süre probu karnıma tutup bakıyor hemen patır patır şöyle böyle demiyor o kısa suskunluk bile bende hemen panik yaratıyor. ay hareketmi etmiyor, bişey mi var. dr bu sefer biraz kızdı bana siz bu şekilde panik yaparsanız 9 ay nasıl geçer falan diye. korkularımı bir türlü atamıyorum üzerimden annelik böyle bişey sanırım. sonra inceledi işte herşey normal, bir problem yok falan dedi. ense kalınlığı 1.3 müş. normal dedi. yarınki usg sonucuna göre kanda ikili test yapma konusunda karar verecek işte. sonra bakarken cinsiyetini merak etmiyormusun dedi ben de daha erken ve değişme ihtimali olduğu için çok meraklılar gibi sormak istemedim dedim. sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez, cinsiyet tercihi gibi bir lüksüm yok zaten dedim. dr da ben yine de söyliyeyim erkeğe benziyor ama kesin değil tabi dedi. o yüzden ben de şimdiden kaptırmak istemiyorum kendimi. iklimsuda da yanılmıştı ya dr u o yüzden ben biraz daha temkinli davrandım. inşallah yarınki usg de çok iyi çıkar, hiç bir sorun çıkmaz. ondan sonra üçlü test var önümde o da beni biraz korkutuyor ama mecburen yaptıracağız. yani kızlar hamiş kalınca da sorunlar bitmiyor.
özgülcüğüm de yarın inşallah kan testi yaptırıp bize müjdeyi verir. darısı dileğe, sana ve aysimaya. dilekciğim de inşallah adet olmamıştır. ikinizden de umutluyum ben canım.