Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

istiridyecim gerçekten çok sevindim.Zaten zamanı gelince dr a gidip herşeyi görüyorsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.Darısı bizim başımıza

Günaydin ....

Inşallah selen cim.. Darisi hepinizin başina... Bu haftayi geçircem ... Haftaya h.içi bi gün gidicem artikin nasip olur ise... Umarim her şey güzel olur.. :)

merhaba kızlar bende 6ay arayla iki kez düşükten sonra şimdi yeniden çalışmalara başladım doktorumun istegi üzerine ve denemeye başladık inş tutarda busefer yavrum saglıklı bir şekilde bizimle olur hep 4.ayında kalbi durdu inş busefer 9ayını ve bütün ömrünü bizimle geçiriri rabbimin izniyleee annesinin kuzusu

mrb canım çokkk geçmiş olsun hepimizde seninde yaşadığını yaşadık bende nisanda 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim allahıma şükürler olsun ki bir problem yok şimdilik 20 haftalık allahım bir daha öyle büyük bir acıyı bir daha yaşatmasın hiçbirimize canım sanırım 2 düşükten sonra testler yapılıyor sen o testleri yaptırdın mı genetik araştırma testleri gerçi doktorun tavsiye ettiyse dikkate almıştır bunları , sen içini rahat tut ve sakın stres yapma allahım hayırlısı ile nasip eder

Arkadaşlar bu arada bugün 10 KASIM yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ün ölüm yıl dönümü onu saygı sevgi ve rahmetle anıyorum ... ATAM İZİNDEYİZ

MERHABA canım ,
dileği sormuşsun malesefcumartesi öğlenleyin regl olmuş .o girmedi için ben bildiriyorum buradan size.
Dilekcim sen folik asitin dışında bir ilaç içtin mi ?
Düşük yapanlara 2. gebeliğinde birsürü ilaç veriyorlar ya

merhaba yasmin;
ah canım ne üzücü seyler yasamışsın hemde baya büyükmüş düşüklerin
arastırma yapıldı mı?
inş üçüncüsünü sağ salim kucağına alırsın.

merhaba yasmin;
ah canım ne üzücü seyler yasamışsın hemde baya büyükmüş düşüklerin
arastırma yapıldı mı?
inş üçüncüsünü sağ salim kucağına alırsın.

cnm normal tetkkler yapıldı ama sonuç sıfır bişi bulunamadı patoloj sonuçlarıda temiz bebek kendiliginden enfeksiyon yapmış bakalım ,inş bunda bir sorun olmaz kalabilirimde 7ay oldu bakalım kürtaj olalı bebek istiyoz işte rabbimin izniyle kan pıhtılaşmamda yok çıktı ama kısmet diyoz artık yorulduk çok çünkü

eğer ömrü yoksa bebeğin bişi sebep oluyor canım
süper ama sorun lmaması ,pıhtılaşma sorununun olmaması .
benimde kürtaj olalı 7 ay oldu canım 29 martta kürtaj oldum

canım işte girmiyor pek şu sıralar
o da dediki bende onu çok seviyorum prensesimin annesi :)))
ben aracı oldum aranızda tatlım:))
balık yağı çok faydalıymış dilekcim iyikide vermiş

canım işte girmiyor pek şu sıralar
o da dediki bende onu çok seviyorum prensesimin annesi :)))
ben aracı oldum aranızda tatlım:))
balık yağı çok faydalıymış dilekcim iyikide vermiş

canım çok saol haber verdiğin için benim msn de problem vardı ondan haber alamıyorum neyse iyi olsunda ...
evet canım bnede okudum nette öyleymiş hisarda ki doktorum verdi ... kadın işi sağlama alıyor biraz midem yanıyor gibi ama ne yapalım katlanacağız artık ....

günaydın kızlar....

galiba taşınıyoruz.... aklımıazda vardı ama bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum... bi ev denk geldi temiz tadilatlı 120 m2 ve 500 ytl kira ile... şuan 550 veriyoduk 60m2 evdi... uf napıcam ben ya.....

hamişliklite tasınmak zor olur ama herkeste yardımcı olur sana gzüelim onları takma kafana .
Hayırlı uğurlu olsun daha iyi sartlarda daha büyük ve işine yakın bir ev .

günaydın canlarım
nasılsınız,neler yapıyorsunuz
ben sizi çok özlüyorum ama bu aralar o kadar çok yoğunum ki siteye giremiyorum
ilsu,istridye,yapraknil,cimbom,iklimsu neler yapıyorsunuz
ben yokken hamiş olan var mı?
hadi bana güzel haberleri verin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…