- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.041
merhaba kızlar bende 6ay arayla iki kez düşükten sonra şimdi yeniden çalışmalara başladım doktorumun istegi üzerine ve denemeye başladık inş tutarda busefer yavrum saglıklı bir şekilde bizimle olur hep 4.ayında kalbi durdu inş busefer 9ayını ve bütün ömrünü bizimle geçiriri rabbimin izniyleee annesinin kuzusu
merhaba kızlar bende 6ay arayla iki kez düşükten sonra şimdi yeniden çalışmalara başladım doktorumun istegi üzerine ve denemeye başladık inş tutarda busefer yavrum saglıklı bir şekilde bizimle olur hep 4.ayında kalbi durdu inş busefer 9ayını ve bütün ömrünü bizimle geçiriri rabbimin izniyleee annesinin kuzusu
merhaba yasmin;
ah canım ne üzücü seyler yasamışsın hemde baya büyükmüş düşüklerin
arastırma yapıldı mı?
inş üçüncüsünü sağ salim kucağına alırsın.
MERHABA canım ,
dileği sormuşsun malesefcumartesi öğlenleyin regl olmuş .o girmedi için ben bildiriyorum buradan size.
Dilekcim sen folik asitin dışında bir ilaç içtin mi ?
Düşük yapanlara 2. gebeliğinde birsürü ilaç veriyorlar ya[/QUO
ya çok üzüldüm dilek adına ama hayırlısı demekki böyleymiş onun güzel kalbine göre allahım bir evlat nasip edecek ben inanıyorum neden girmiyor artık kk dilek şayet msn yazışırsan söyle onu çok özledim ve seviyorum....
canım ben folik asidi kürtaj olduktan hemen sonra başladım ilk adetimi görene kadar kullandım yani 2,5 ay adet olur olmaz doktor elevit kullan dedi hala da elevit kullanıyorum sadece 5,5 haftalıkken lekelenmem olduya o zman doktor progestan verdi 12. haftaya kadar kullandım günde 6 adet artı bişey vermedi şimdide demir ilacı ve balık yağı tabletleri verdi onları kullanıyorum senin adetine ne kadar kaldı bacım ....
canım işte girmiyor pek şu sıralar
o da dediki bende onu çok seviyorum prensesimin annesi :)))
ben aracı oldum aranızda tatlım:))
balık yağı çok faydalıymış dilekcim iyikide vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?