- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.061
hoşgeldin deryacım
hiç görünmüyorsun artık
sen nasılsın , test sonuçların nasıl çıktı?
özgül işte hamiş çıktı geçen cuma günü öğrewndik
pimpirikli anne seni
ah canım ilki düşük olunca işte 2. si daha kıymetli oluyor ve herşeyini ister istemez takıyorsun kafana .ama şuan daha çok küçük o yparakcım. hani 20-25 haftalık olsada oynamıyor desen tamam da sonuçta kalp atışı var herşey normal .annesi uykusu gelmiştir öyle düşün .dr artık seni men edecek :)))
benimde çok az kaldı canım kasık ağrım var ve adet olacakmış gibi sızım. geçenay da bunlar olmuştu ama regl olmuştum .en iyisi sanırım adet gecikmesiyle anlamak
Hoş geldin yaprak....
Yok canim evdeki gebelik testi ile kaldim... Belirti falan yok.. Sadece aksiklarim ağriyor o kadar... H.ya perş. Gidicem galiba dr.a
ev de yeni oldu ya çok ani.. Hayirlsii olsun artik...
Kzi sen var ya illa takacak bişey buluyorsun.. Minnoşun uyuyordur annesi ya ... Yapsin ya....... O büyüyor gelişiyor çok enerji sarf ediyor napsin dinlenmesinmi..... Sende yaniii...
çok sağlikli bebeğin çokkkk.... Maşallah yavruna................
Hayır canım onu alınacada sürekli onunla uğrasıp bebeğini rahatsız edersin alma bence.
bak erkek bebekler pek oynamazmış okuduğum kadarıyla sana da bir moral olsun bu. seninkine de erkeğe benizyor demişti ya .ee kızlar daha oynak oluyor zaten ., cilveli:)))
Kızlarrrrr kan testi yaptırdım değerim 1274 çıktı.... Hamileyim diyebilirm...
Kendimi çok iyi hissediyorum...
Allahın izni ile bu sefer her şey çok güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?