Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hoşgeldin deryacım
hiç görünmüyorsun artık
sen nasılsın , test sonuçların nasıl çıktı?
özgül işte hamiş çıktı geçen cuma günü öğrewndik

hoşgeldin deryacım
hiç görünmüyorsun artık
sen nasılsın , test sonuçların nasıl çıktı?
özgül işte hamiş çıktı geçen cuma günü öğrewndik

canım iyiyim
napayım işler çok yoğun.kafamı kaldıramıyorum ama aklım hep sizde.
benim test sonuçlarımda çok şükür hiçbirşey çıkmadı.
bende o yüzden 6 ay beklemek istemiyorum bu ay çalışmaya başlıcam.
zaten 4 ay oldu kürtaj olalı.bakalım bu ay denicez.
sen nasılsın.neler yapıyorsun.bir gelişme varmı
özgülün hamile olmasına çok sevindim.inşallah allah hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip eder.

canım testlerin iyi çıkmasına çok sevindim aklında soru işareti kalmamış oldu enazından
benimde 15.-16 kasım regl günüm inş gelmezlerde bende sizlere güzel haberler veririm
evet artık basla sende deryacım 4 ay baya ii bir zaman çünkü toplanmıştır rahmin.

herkese selam. ne var ne yok kızlar.
özgül hamişlik belirtileri başladımı canım. bu durumda taşınmasaydınız daha iyi olurdu canım ama daha iyi şartlarda bir evse en azından rahat edersin. en büyük iş eşine düşüyor bu durumda, senin kendini kesinlikle yormaman ve ağır işler yapmaman lazım. dr a haftayamı gidiceksin. kan testi yapmadın sanırım. inşallah gittiğinde keseyi falan görürsün. şu an 4-5 haftalık falan sanırım. hakkında hayırlısı olsun canım.
ilsu canım senin de çok az kaldı adet tarihine. belirti falan varmı canım. gerçi daha erken ama bazılarında erken devrede de oluyormuş. bende sadece kasık ağrısı olmuştu. hala da arada oluyor. inşallah senden de hayırlı haberler alırız.
dileğime çok üzüldüm ya, çok umutluydum ondan. nete girmiyor artık sanırım. inşallah en kısa zamanda atlatır. kolay değil tabi. ama o çok güçlü birisi ve hepimiz onu çok seviyoruz, her zaman yanındayız.

kızlar gelelim bana ben dün ayrıntılı usg ye girdim.dr herşeyi normal şu an için sorun yok dedi.ama bebek pek hareketli değil ya. usg boyunca nerdeyse hep uyudu, az hareket etti. biraz canım sıkıldı bu yüzden. dr olabilir bu bir sorun olduğunu göstermez dedi. kendi dr uma da gittim sonuçları gösterdim o da normal dedi. uyuduğunu söyledim. sorun değil dedi ama benim moralim bozuldu. bir de bugün kk da birisi 10 haftalık bebeğinin hareketi az diye bir konu açmış iyice evham yapmaya başladım. inşallah bir sorun olmaz. bayramdan önce tekrar gidip kontrol ettiricem.dr benim endişeli bir tip olduğumu öğrendi artık. çok stres yaparsan arada gel bakarım diyor. en azından aralığın ilk haftasına kadar bekliyeyim diyorum.inşallah birsorun çıkmaz.

pimpirikli anne seni
ah canım ilki düşük olunca işte 2. si daha kıymetli oluyor ve herşeyini ister istemez takıyorsun kafana .ama şuan daha çok küçük o yparakcım. hani 20-25 haftalık olsada oynamıyor desen tamam da sonuçta kalp atışı var herşey normal .annesi uykusu gelmiştir öyle düşün .dr artık seni men edecek :)))
benimde çok az kaldı canım kasık ağrım var ve adet olacakmış gibi sızım. geçenay da bunlar olmuştu ama regl olmuştum .en iyisi sanırım adet gecikmesiyle anlamak

Hoş geldin yaprak....

Yok canim evdeki gebelik testi ile kaldim... Belirti falan yok.. Sadece aksiklarim ağriyor o kadar... H.ya perş. Gidicem galiba dr.a
ev de yeni oldu ya çok ani.. Hayirlsii olsun artik...

Kzi sen var ya illa takacak bişey buluyorsun.. Minnoşun uyuyordur annesi ya ... Yapsin ya....... O büyüyor gelişiyor çok enerji sarf ediyor napsin dinlenmesinmi..... Sende yaniii...

çok sağlikli bebeğin çokkkk.... Maşallah yavruna................

kızlar çok sağolun ya, çok moral oldunuz. inşallah bir sorun çıkmaz.
evet dediğiniz gibi ben illa takacak birşey bulurum. evhamlıyım. eşim de kızıyor bu huyuma ama ne yapayım huy işte. elimden geldiğince rahat olmaya çalışacağım. bazıları anlatıyor ya yok takla attı, yok amuda kalktı falan diye, ayrıca hareketliyse çok sağlıklıdır falan diye laflar da var sitede tabi ben de bunları okuyunca hemen kıyaslamaya giriyorum. aslında çok okumamak lazım. uyuyor dedi dr da, ben de hatta orda dalga geçmiştim annesi gibi uykucu olacak falan diye ama sabah o konu başlığını görünce yine evhamlandım işte. aslında şu evde bebeğin kalp atışlarını dinleyebildiğin bir cihaz varmış ondan mı alsam diyorum. 100 ytl civarı ama karar veremiyorum. artık her dakka elimden düşürmem, onla yatıp onla kalkarım. bu da iyi bir şey değil tabi. bilmiyorum ya. Allah'a emanet bebeğim. sağlıklı olarak dünyaya gelir inşallah.

Hayır canım onu alınacada sürekli onunla uğrasıp bebeğini rahatsız edersin alma bence.
bak erkek bebekler pek oynamazmış okuduğum kadarıyla sana da bir moral olsun bu. seninkine de erkeğe benizyor demişti ya .ee kızlar daha oynak oluyor zaten ., cilveli:)))

ay öylemi dersin ilsucum. tembel bişey galiba benimki. ben babası gibi çalışkan olmasını isterim. erkeğin de tembeli hiç iyi olmaz.
şaka bir yana tabiki sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım.
evet dediğin gibi o aleti alınca da elimden düşürmem, bebiş rahatsız olabilir. zaten kesin karar vermedim ama alsammı diye aklımdan geçirdim sadece.

:)) yaprakcim alet malet ne iş... çocuğu rahat birak yav :))

ben da kan vardim bu arada 7:30 da sonucu öğreneceğim allah izin verirse... Heyecanliyim...

Rabbim umarim sağlikli hayirli evlatlar dünaya ya getirmeyi nasip eder.

Kızlarrrrr kan testi yaptırdım değerim 1274 çıktı.... Hamileyim diyebilirm...
Kendimi çok iyi hissediyorum...

Allahın izni ile bu sefer her şey çok güzel olacak :)

herkese günaydın.

özgülcüm çok sevindim canım ya. hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. sayfamızdan bir hamiş daha çıktı ne güzel. çok yakında hamiş olmayan kalmayacak. zaten bu senin de beklediğin bir sonuçtu. değerin de maşallah çok güzel. önümüzdeki hafta büyük ihtimalle keseyi görürsün canım.
bak o kadar stres yaptığına değmedi. sen de benim gibi karamsarsın biraz. yok karnımda ağrı başladı, yok sivilcem çıktı. ben sana ne demiştim aynıları bende de olmuştu. bak gördünmü o ağrılar sivilceler bebişin sana tutunmasının bir işaretiymiş.
sürekli gittiğin bir dr un var mı canım. eğer varsa ara sor. belki ilaç falan önerir. folik asit zaten içiyorsun herhalde. aspirin, progestan falan önerebilir belki. ara sor istersen. önceden gebelik kaybı olanlara veriyorlar ama sen kendi kafana göre kullanma dr a danış mutlaka.
hadi darısı diğer kızların başına. en yakın ilsudan haber alıcaz sanırım. yani onun adetine çok az kaldı inşallah o da bize müjde verecek. önümüzdeki ayda dilekcim verecek inşallah.

Evet canım bende senin gibiyim pimpirikli :)

haklı çıktın ama işte tahmin edersin ...stresli olunca insan böyle oluyor...
Inşallah dediğin gibi bu sayfadan herkes hamiş çıkacak canım allahın izin ile... Nasip olursa ilsu c.tesi günü tes yapabilir ısısı düşmez ise... En yakın sonrada dilek... çok du ediyorum onlara allah kucaklarımızı dolduracak inşallah...

Benimde belirtim yok daha küçük ondan mı dersiniz ? Ona takıkım :))

dr.uda bilmiyorum ya napsam.... Kafam karışık erken gitmek iyi ilaçlar için ama göremeyebiliyorlar oda stres yapıyo... Bende gidince göreyim istiyorum o yüzden bekliyorum.. öyle arayabileceğim dr.um yok canım ya...

masallah özgülcüm çok güzel bir değer çıkmış .
haftaya yaprağında dedigi gibi keseyi görebilirsin karnından hemde:)))
darısı basımıza artıkım...

merhaba arkadaslar
ben pek ii değilim üşüttüm hemde öyle böyle değil
dün idrarımda çok yanma vardi tahlil yaptırttım Alalhtan temiz çıktı, bugunde yanmam geçti sanirim bir günlük sistit olmuşum. Ve üstüne üstük faranjit oldum genzim burnumun için acıo((

Canım allah acil şifalar versin sana ... çok dikkat et kendine... Bu arada günlerinde geçiyor... C.tesi ye ne kaldı ki :))

ya benim hiç belirtim yok ya... Midem bulansın istiyorum.. Hamile olduğumu hissetmek istiyorum....

CAnım 4+2 yken midesi bulanan görmedim ama belki sen bi ilke imza atarsın ha )) sorma canım 2 günüm kaldı içimden pek bişi geçmiyor acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…