Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım işte şu ateşim biras umutlandırıyor beni 37,1 olması.
ama Dileğinde olacağı gün birden düştü ya ondan endişe ediyorum.

slm kızlar ben de yeni katıldım aranıza incitanem tebrik ederim seni aynı şeyleri yaşamışız ve inşallah bu ayda bende hamile kalırım 3 günüm kaldı

bende bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
ama şimdi adet günümü bekliyorum belirtiler var ama psikolojik diye kondurmıyorum üstüme pek

hoş geldin ilsucuğum bayağıdır okuyorum sayfayı ama yazmak bugüne kısmetmiş göğüslerim şişti sol kasığıma arada ağrı giriyo bide damar atıyomuş gibi kıpırtılar oluyo kasığımda bide ağzımda salgı artması var aynı gün mü adet olacaz

zorunlu kürtajdan sonra 30 günde bir olmaya başladım 3 aydır böyle bu dördüncü ayım inş. hamile kalırız ikimizde canım senin belirtilerin var mı

Hoş geldin zeytinim... çok sağol canım darısı başınıza... Geçmiş olsun. Yeni umudun içinde inşallah adet olmazsın... Hayırlı evlat nasip etsin rabbim...

ilsu ile yakın galiba adetiniz... Hadi inşallah bebişler gelsin :)

benımde saglı sollu kasık batmam oluodu bgun pek yok
bırde karnıma bıcak saplıyorlar gıbı oluyor canım
cumartesı olmam lazım

sağolun ilsu inci tanem allah hayırlı evlat versin eli ayağı düzgün olsun bide kokulara karşı hassalaştım benim pazar günü olmam lazım kürtajdan önce 25 günde 1 adet olurdum ama şimdi 30 günde bide ben gonaphene kullandığım ay hamile kalmıştım

kürtajdan sonrada kullandım ama denk getiremedim galiba ama bu ay yumurtladığım günü farkettiim önceki aylarda fark etmemiştim boş geçmedim tabi bide eşim yurt dışında çalışıyo kasımın 2 de gitti bundan sonrada şansım yok hamile kalmak için ne zaman geleceğide belli değil hayırlısı artık buay klomen kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…