Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
canımsınız hepiniz yaaa ne güzel şeyler yazmışsınız tek tek her biriniz
bende hepinizi çok seviyorum ve çok özledim çokkkkk
çok üzüldüm çok zor günler geçirdim biliyorsunuz üzüntüm içimde burukluğum küskünlüğüm içimde artık şimdi en azından yazabilecek kadar iyiyim ve iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız
bu zor günlerdeki desteğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim kocaman kokulu öpüyorum sizi
özgülümmm o takvime bittim yawrus aynısından bende istiyorum aralıkda
ilsucum geçmez sana bu gunler ama ben biliyorum yaa dediğim gibi yawrus anladın sen onu
yaprak yok dur ben onu dürttüm bi
adaşım da gelir mi ki acaba
özlem de gelmiyor benim gibi canım yaaaa
zeytincim hoşgeldin aramıza fıstık

incim test yaptın mı hiç bazılarının olmadan 3 gün önce falan çıkıyo ben 30 ekimde yumurtladım sen fark ettin mi yumurtlama gününü

Fark ettim canım ben dr.a gitmişdim yumurtan oluşmuş dedi bana önümüzdeki günlerde ilişkiye girersen hamile kalabilirsin dedi bende 3 gün üst üste yaptım tutmuş demek...
ilsu ile duramadık günümden 1 gün önce yaptım silik 2.çizgi çıktı canım....

inş. inci tanem allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir bebeği yanlış hatırlamıyosam eltin miydi sana hamile olupta söylemeyen

zeytincim valla biras kötüydüm hafta sonu regl oldum umutluydum bu ay sanki biras daha fazla gibi gibi ama olmadı işte yine ama azcık toparlanabildim işte biras da arkadaşlarımın sayesinde diyorum acım üzüntüm umudum içimde artık sakladım ben onları
bu sayfada acıların azalır mutlulukların umutların çoğalır görüceksin cnm benim
bu arada benim adım dilek sen adın ne zeytin mi diyicez sana
bi de yumurtlama gününü nasıl anladın ben ve ilsu ısı yöntemiyle anlıyoruz ha bi de akıntıyla

hoşgeldin canım arkadasım
özlettin kendini
bir bakıma biras cekilip kafanı dağıtmakla haklısın ,inş meleğin en kısa zamanda annesine gelip tutunacak.
sorma yaa çok zor geçiyor şuan zaman sanki asır gibi

bu ayda ben umutluyum kürtajdan sonra 4. ay olacak 25 temmuzda kürtaj olmuştum 10 haftalıktı şimdi olsa 26 haftalık olacaktım hayırlısı böyleymiş diyelim (

Ooo sen baya sıkı takipçisin zeytin :)) evet sölemediler bana..
Trajikleştirdiler olayı...aman napayım...
Bende sölemeyi düşünmüyorum ama taşınma olayım var ya... iş beklerler benden bende mecburen günüm geçti falan diycem...

inş. inci tanem allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir bebeği yanlış hatırlamıyosam eltin miydi sana hamile olupta söylemeyen

ooo sıkı takipteymişiz maşallah maşallahhhhh :1ninca:

Cimbomum canım hoş geldin ya.. Oh be rahatladım vallahii.. Nefes geldi sayfamıza alıştık kızım yok öle bırakıp gitmek.....

canım söz daha sık gelicem artık:1hug::1hug:

ben akıntıdan anladım bayağı geldi yumurta akı gibiydi kopmuyody sündükçe sündü nerdeyse 15 cm sündürdüm işte dedim yumurtlamışım bayağıda yoğundu umutluyum buay cimbomlu benim buaydan sonra şansım da yok kocam yanımda değil yurt dışında senin yine kocan yanında umudunu kaybetme hiçbirzaman canım ismim sinem

evet valla okuya okuya son sayfaya kadar geldim sonunda üye oldum işte beni aranıza aldığınız için mutluyum kızlar

bu taşınma işini ben niye bilmiyorum kıssss
hayırlısı olsun bakalım
aman sen iş miş yapma sakın :mymeka::mymeka:

Dile ..... Gelmeyennn........ :))
canım ya boş ver içinden geçenleri yaz buraya hepimiz öle yapalım...

Acılar paylaştıkça azalır.... Mutluluklar çoğalır....

Bak zeytin bile benim mutluluğuma ortak oldu.... Kendi gibi sevinmiş allah razı olsun...
Rabbim kucaklarımızı meleklerimöizle dolduracak ben inanıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…