- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.121
hoşgeldin canım arkadasım
özlettin kendini
bir bakıma biras cekilip kafanı dağıtmakla haklısın ,inş meleğin en kısa zamanda annesine gelip tutunacak.
sorma yaa çok zor geçiyor şuan zaman sanki asır gibi
ben akıntıdan anladım bayağı geldi yumurta akı gibiydi kopmuyody sündükçe sündü nerdeyse 15 cm sündürdüm işte dedim yumurtlamışım bayağıda yoğundu umutluyum buay cimbomlu benim buaydan sonra şansım da yok kocam yanımda değil yurt dışında senin yine kocan yanında umudunu kaybetme hiçbirzaman canım ismim sinem
evet valla okuya okuya son sayfaya kadar geldim sonunda üye oldum işte beni aranıza aldığınız için mutluyum kızlar
Ay canım ya aslında ilan ettim ama demek sen dinlenirken konu oldu kapandı....
Dileğim...
Sinem inşallah canım ya boşa geçmemiştir...
Herkesin istemek için bu melekleri o kadar nedeni var kiii...
Bizler ağzımıza bir kaşık bal çalınan sonrada elinden alınanlarız....
Kimizin yaşı kimizin içindeki bebek sevgisi bizi daha çok istemeye itiyor.....
canım benim hani o pislik ısı yavas yavas düşseydi bu hallerde olmıyacaktın zaten aniden nasıl düştü de regl oldun zaten saskoloz oldum o gün((((
artık gelde böyle muhabbet edelim buralarda çok zevkli oluyor
Yaprak İklimsu da gelse dicem ama eskisi kadar girmiyo onlar
herhalde yine yoğundu kk şimdi gitti oh be kötü oldum gitmedi bi daha msj yazamıcam diye
evet vakti zamanı var herşeyin hayırlısını versin allah evet kasımın 2 de gitti bu ay oldu oldu olmazsa umudumuz bi başka bahara kaldı anlican kısmet herşey ilsuyla günlerimiz yakın o c.tesi benim pazar ama pazar günü test yapmayı düşünüyorum akşama kadar olmazsam eğer
yumurtlama gününü kaçırmadım aynı gün ve ondan sonra 3 gün girdik ama kısmet yinede
bak stres yapma kendine olmuyo diye strese girip girip ooooo olmazsa olmasın dedikleri ay hamile kalan çok var kkda okudum o yüzden canım herşeyi oluruna bırak
DİLEKCİM nihayet sayfanın neşesi geldi .bu enerji tatlış hızına yetişemiyorum vallahi
bir yandan da akan burnumu siliyorum
ay çok acıooo burnumun kenarları tahriş oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?