Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canımsın benim yaaaa
sen biliyorsun yaaa bitanem gelmedim gelemedim işte
haklı ya da haksız
canım acıdı benim bitanem

zamanın geçmemesinin ne demek olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
çok umutlandırmak istemem asla çünkü sonrası hüsran oluyor maaalesef ama ben çok inanıyorum yaa geldiğine hem de çokkk

Ay canım ya aslında ilan ettim ama demek sen dinlenirken konu oldu kapandı....
Dileğim...

Sinem inşallah canım ya boşa geçmemiştir...

Herkesin istemek için bu melekleri o kadar nedeni var kiii...

Bizler ağzımıza bir kaşık bal çalınan sonrada elinden alınanlarız....

Kimizin yaşı kimizin içindeki bebek sevgisi bizi daha çok istemeye itiyor.....

canım benim hani o pislik ısı yavas yavas düşseydi bu hallerde olmıyacaktın zaten aniden nasıl düştü de regl oldun zaten saskoloz oldum o gün ((((
artık gelde böyle muhabbet edelim buralarda çok zevkli oluyor
Yaprak İklimsu da gelse dicem ama eskisi kadar girmiyo onlar

evet valla okuya okuya son sayfaya kadar geldim sonunda üye oldum işte beni aranıza aldığınız için mutluyum kızlar

evet canım akıntı da çok önemli iş de yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyor bize o günden itibaren bir kaç gün üst üste yapmak gerekiyor bi eşin yurtdışında mı ayy çok zor bitanem yaaa benim yanımda hemde 24 saat her an her dakika ama çok yoruldum ben sinemcim olmayınca olmuyor iş de hani TANRI İSTEMEZSE YAPRAK DÜŞMEZMİŞ diyor yaa şarkı da işte öyle bir şey canım yaaa

evet vakti zamanı var herşeyin hayırlısını versin allah evet kasımın 2 de gitti bu ay oldu oldu olmazsa umudumuz bi başka bahara kaldı anlican kısmet herşey ilsuyla günlerimiz yakın o c.tesi benim pazar ama pazar günü test yapmayı düşünüyorum akşama kadar olmazsam eğer

bak stres yapma kendine olmuyo diye strese girip girip ooooo olmazsa olmasın dedikleri ay hamile kalan çok var kkda okudum o yüzden canım herşeyi oluruna bırak

yeni evin hayırlı uğurlı olsun yawrusss meleğinin odası bol kahkahalı olsun bitanem
benim hem yaşım hemde içimdeki deli gibi bebek sevgisi bu kadar deli gibi istememin nedeni canım yaaa kürtajdan sonra 1 ay bile bekleyemem demiştim ama bak 7 ay oldu

hiç hatırlatma bitanem yaaa çıldırıcam valla
bu ay ısı ölçmek bile içimden gelmiyor biliyormusun geçen gün unuttum murat hatırlattı ölçmedin bak ölç diye o bile alıştı yazık bide ısının gerçekliliğine o da çok inandı c.tesi

herhalde yine yoğundu kk şimdi gitti oh be kötü oldum gitmedi bi daha msj yazamıcam diye

yok arada sapıtıyor site cnm biz alıştık

yaa biras özel olucak ama eşin bi daha baharda mı gelicek hangi ülkede ne iş yapıyor sen yalnız mı kalıyorsun bi de yaşın kaç bitaanem merak ettim

yumurtlama gününü kaçırmadım aynı gün ve ondan sonra 3 gün girdik ama kısmet yinede

çalışma günlerin çok çok yi inş. hayırlısıyla meleğin gelmiştir bitanem

bak stres yapma kendine olmuyo diye strese girip girip ooooo olmazsa olmasın dedikleri ay hamile kalan çok var kkda okudum o yüzden canım herşeyi oluruna bırak

ahh ahhh bi becersem kafamdan atmayı ama hayata küsüm kırgınım öfkeliyim yalan değil

sinemcim ,eğer dedigin günlerde yapmışsanız tutar inş bitanem
ama dediğin akıntı gelince o gün yumurtlama günü olmuyor yakın zaman içinde gerçekleşeceği anlamına geliyor

DİLEKCİM nihayet sayfanın neşesi geldi .bu enerji tatlış hızına yetişemiyorum vallahi
bir yandan da akan burnumu siliyorum
ay çok acıooo burnumun kenarları tahriş oldu .

DİLEKCİM nihayet sayfanın neşesi geldi .bu enerji tatlış hızına yetişemiyorum vallahi
bir yandan da akan burnumu siliyorum
ay çok acıooo burnumun kenarları tahriş oldu .

çok birikmiş demek içimde bitanem yaa
canım da sıkılıyor burda ne yapayım çeneme vurdu işte benimde
o kötü ruhu attım üzerimden biraz da
içimde kilitledim hepsini

canım yaaa ne diyeyim çok silme bastırma yani ıhlamur falan alıp yapsan akşama iyi gelir ben çok severim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…