Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım 26 yaşındayım kocam hindistana gitti ne zaman geleceği belli değil belki 3 ay belki 6 ay sonra gelir yumurtladığımın 6 gün öncesi 4 gün sonrası yaptık bakalım bu ay ne olacak annemlerde kalıyorum yakın oturuyoruz

KIZLAR YA BEN Bİ KOPTUM SONRADA İŞE KOYULDUM:))

ZEYTİN EN SON ELTİMİN KAÇ AYLIK OLDUĞUNU SORMUŞTUN 4.5 AYLIK OLDU GALİBA
KIZ OLACAK NASİP OLURSA :)

KIZLAR KAYNANAM BANA GELİYTOR EVİMDE DAĞINIK YAA YARDIMA GELİYOR GÜYA :s

sinemcik işin zor valla türkiyede iş bulsun tatlım
ayrı zor olur

özgülcüm belki de toplamıştır simdi evini hehe:)))

canım birikenleri dökme günü bugun hihoyyythihoyyyt
ılık suyun içine limon sıkıyorum birasda seker öyle içityorum
ilac falan almıyorum ya hamişsen de bebişe zararlı olur diye ,önlemini almak gerek

evet işim çok zor ya yokluğuna alışmak çok zor oluyo allahtan annemler yakın çalışınca da zaman geçiyo ev yaptırana kadar gidecek mecburen inş. sonrada türkiyede iş bulur

öözgül kıss kaynananda anahtar mı var
ben hiç istemem valla evim dağınıkken görmesini

sinemcim canım yaa 6 ay ne demek bitanem yaaa aman çok zor valla ben dayanamazdım valla
bizde işde ve evde her an beraberiz başta zor geliyordu ama şimdi çok alıştım ayrılsam hemen özlüyorum ama ekmek parası işte ne yazık ki keşke burda iş bulabilse aman çok zor yaaa düşünemiyorum bile kayınvalidenler sana yakın mı sen hataylımısın cnm

ya aslında ilsucum kan tahlili yaptırsak çıkar ama fırsatım olsa giderim ben ama çalışınca izin almak falan sorun oluyo bari pazarı beklim diyorum sen kanda baktırmayı düşünüyo musun

evet onlarda yakın yok mersin tarsusluyum ama iskenderunda oturuyoruz canım işim zor ama ekmek parası işte dünyanın öbür ucuna götürüyo adamı

evet kısmetse yaptıracaz demirini düşükken aldım projeyide başlatıyoruz geriye para kalıyo yaptırmak için allah yardım eder inş. canım

canım birikenleri dökme günü bugun hihoyyythihoyyyt
ılık suyun içine limon sıkıyorum birasda seker öyle içityorum
ilac falan almıyorum ya hamişsen de bebişe zararlı olur diye ,önlemini almak gerek

ahh be gülüm içimdeki bi dökebilsem nerdeeeee
rol yapmaya başladım işde yine
anladın sen onu

Evet çıkar kanda .ama ben beklicem sinemcim
kan testinde negatif sonuç almak çok acı
idrarda o sonucu görünce enazından avututuruz evde kendimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…