Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet ne zaman taşınıcaksın özgül işine yakın mı canım bi de kayınvalidene söylicekmisin hamiş olduğunu

ilsu evet iyiyim yaa çok haklısın
bi de sizin yerinizde olmak istemezdim beklemek çok zor yaaa çok da stresli ben şimdiden o günler o bekleyişler nasıl bgeçicek diye düşünüyorum en zor dönem diyorum ben

sinemcim birim yöneticisi--????

Sinem canım allah yardım eder yuva kurana....

Dilekcim canım ya... içini kim bilebilir senden başka... Bizler için de olsa gül canım sana gülmek yaraşır...

Elif ve sinem bekleyin vallahi ben günümden önce öğren dim de ne oldu ... Daha uzun süyüro :)) 5 gün oldu öğreneli ben daha 4+2 yim düşünün :))

ona göre...

C.tesi akşam kirada kiraya taşınıyorum çalışacağım içöin hamişlikde daha kolay olur iş gidiş gelişim die düşündük bakalım hayırlsı olsun..

Ay bilmiyorum söylesemmi kaynanama.. Ama galiba günüm geçti belirtilerim var diycem.. Olmazsamm dr.a giderim diycem.... Biraz anlar...

Cam kapı silincek nasıl uzanırım demi dikkat etmme lazım... Geri çekerimö kendimi mecburen :)

ya çalıştığım bölümü bulamadım kalite yönetim sistem sorumlusu olarak çalışıyorum canım korkman merak etme:) dilekciğim öyle yazdım ne yapim

en iyisi beklemek testte çıksa kese görünecek mi diye bekliyosun tabi zamanda geçmek bilmiyo az kaldı canlarım bugünüde atlattık sayılır hayırlısı artık günüm geçiyo falan de çok iş yapma incim

şu anda hamile kaldıysam eğer 3 hafta 5 günlük meleğim tabi varsa inci tanem aramızda fazla yok galiba son adet tarihin kaç

sağol canım umut işte bi umut ışığı benim göğüslerim çok sızlamaya başladı ilkinde de böyle olmuştu geçen aylar bukadar ağrımamıştı kızlar

Bacım benim 13 ekim...kürtaj öncesi 33 gün olan ben kürtajdan sonra 28 günlere düşütüm... inşallah beraber götürürüz bu işi ....

Dilek içinde ayak sürüyelim olnlada fazla olmuycak çünkü onun döngüsüde kısa... Yetişir bize allhın izni ile

valla her yari acıyo yürüyoken bile acıyo karıncalanıyo sanki koltuğumun altına kadar bende o yüzden şüpheleniyorum ama yinede allah bilir canım

ağzımda tad değişikliği var ama grip olacam sanki o yüzden mi diye pek kondurmamaya çalışıyorum başka belirtilerin oldumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…