Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sen 17.30 da mı çıkıyorsun sinem ne kadar güzel yaa
bu arada gögsünün acıması da çok güzel bi belirti cnm
hadi bakalım hayırlısı güzelim

evet 17:30 da çıkıyorum canım arada öyle bi sızlıyo ki ucunda koltuğumun altına kadar hayırlısı canlarım çıkıyorum ben kib yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar öpüyorum hepinizi byeee

Sinem gitmiş.... :) inşallah hamiştir. Ya eşide uzak can yoldaşı olur meleği ona...

Dileğim sen yapıyon tatlım ya... Ben de yarım saate çıkarım araba şirket arabası olursa tabi koliler var burda onları götürcem.. Dolapda boş evda patlıcan ve patates var sadece :)

bende gazete okuyorum canım çok soğuk yaaaa
hadi burası sıcak da dışarısı felaket aman yaa hiç sevmiyorum kışı ben
benim de yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum senin bi de kayınvaliden var di mi şimdi evde ay ay ayyyy

Anaaaaa, kızlar bu ne ya.
1 gün gelmedim destanlar yazmışsınız ya. oku oku bitiremedim valla.
bugün eşimin pcde işleri vardı o yüzden girip yazamadım.

dilekciğim gelmiş, sayfa neşelenmiş. maşallah maşallah. canım benim neşen hep yerinde olur inşallah. bizler hep yanındayız canım. sakın üzme kendini.

ilsucum geçmiş olsun canım. nedir bu faranjitten çektiğimiz ya. ben devamlı boğazlı badi giyiyorum. hatta 2-3 gündür boğazıma örtü bağlıyorum. en ufak bir üşütmede nanay. bir de şimdi direnç düşük ya daha çabuk yakalanıyorum. ilaç da içemediğimiz için daha kötü oluyor tabi. ben eskiden klorex boğaz spreyi sıkardım. ağrı kesici falan alırdım geçerdi. ama şimdi ilaçsız uzun sürüyor. sen de kendine çok dikkat et, üşütme. hamiş olabilirsin bak o yüzden ilaçtan falan da uzak dur.

özgülcüm takvimin çok şirin canım ya, hayırlı olsun. Allah 30 lu 40 lı haftaları görmeyi ve kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. canım taşınma varmış. keşke hamiş kalmadan ve kış bastırmadan halletseydin bu işi ama ani oldu demiştin. o zaman çok dikkat et kendine. asla ağır iş yapma, ağır kaldırma ve ayrıca deterjan, çamaşır suyu türü şeylerden uzak dur. o yüzden kayınvalidene hafif çıtlat. belirtim var büyük ihtimalle hamileyim de. gerekirse yardımcı kadın tutun canım. taşınma işi zordur çünkü. canım ayrıca midem bulanmıyor demişsin. benimle bir benzer yanın daha çıktı. ben de ilk haftalar böyleydim ya. 6. haftada başlamıştı benimki. seninki daha çok erken. ama insan çok kötü oluyor ya. mide bulantısı isteme sakın. hiç bir şey yiyemiyorsun. bir de çalıştığın için iyice halsiz olursun. hele bir de kusarsan vay haline. korkutmak istemem ama ben daha yeni yeni atlatıyorum hatta dün bile çok kötü kustum düşün yani.

aramıza yeni arkadaş gelmiş. epey de katılımcı. hoşgeldin zeytin. geçmiş olsun sana da inşallah hamişsindir. bizim sayfada hamiş olmayan kalmayacak görürsünüz. 2 gün sonra ilsucum müjde verecek inşallah. önümüzdeki ay dilekcim. böyle sırayla gidicek.

iklimsucum niye yoksun canım ya. sana soracaklarım var. minik iklimsu tekmelere başladı herhalde, e bide ağırlaşıyorsun yavaş yavaş. ama arada uğra canım ya. özledik seni. canım sen sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı. tetanoz aşısı yaptırmak gerekiyor biliyorsun herhalde. 20. haftada yapılıyormuş hatırlatmak istedim.
kilo almaya başladınmı canım. başlangıçtan bu yana kaç kilo aldın. iştahın açıldımı. ben bugünlerde kilo alma derdine düştüm. birdahaki kontrole kadar en azından 1 kg almam lazım. yoksa dr beni topa tutacak. dün çok kötü kustum. hiç bu kadar kusmamıştım. ayrıca burnum da kanadı. korktum. dr u aradık. birkaç gün aspirin içmeyecekmişim. reflu için şurup vermişti bana ondan da içmemi söyledi. gaviskon diye bir şurup. o da rahatlatıyor mideyi. zararı da yok.

ay kızlar amma yazdım ya. sizin bütün gün yazdıklarınızı bir mesajda yazdım. sayfada kimse yok biliyorum ama en azından yarın okursunuz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar işe başlamadan bi günaydın diyim dedim mrb yapraknil nasılsın bebişinde iyi umarım aranıza katılmaktan mutluyum ya

yaprakcım canım maşallah tatlım.. hepimizle tek tek ilgilenmişsin :)

hakkımızda hayırlısı canım yaaa..... ev bebek derken hayatım değişti benim .....

sinem canım günaydın... süper oldu ya bu .. her gün bakardım safya arka sayfalarda.. bu gün ilk sayfada görünce şaştım......

çok iyim yemek yediksen sonra midem karışır gibi oluyor sanırım bulanacak.. çok seviniyorum.. sağlık lı olsun bebeğim lütfen allahım...
çok işyim biraz soğuk hava üşüyorum ...
sen nasılsın... evet işler çok çalışmam lazım biraz....

GÜNAYDIN arkadaslar
Sinemxik özgülcük dilekcik muck
yaprakcım dün gfirmişsin hepimizle tek tek iglilenmişsin sağolasın bitanem.

incim az ve sık ye karnını çok doyurma yoksa çıkarırsın az yiyince fazla bulanmaz miden benimde öyle oluyodu çok yedim mi çıkarıyodum sonra az yemeye başladım yediklerim midem de kaldı canım

günaydın kızlar
maşşaallah sayfa ne kadar bereketli valla
yaprakcım canım benim yaaaa nasıl güzel yazmış nasıl güzel dileklerde bulunmuş hepimiz için ama durumuna çok züldüm bitanem ne diyeyim ki herşey bebişlerimiz için iş de ne olursa olsun bebeğin sapasağlam çok şükür annesi onun için sakın korkma meleğin allaha emanet çünkü azcık daha sık dişin dr un dediklerini yap hepsi gecicek meleğini kucağına alınca görürsün bak
sinemcim özgülcüm nasılsınız fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…