- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.281
canım mrb çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah ben sen p.tesi test yaparsın diye dün girmedim ama yapmışsın hep aklımdaydın sana demiştim bu ay senden çok umutluyum diye bak tatlı yiğenim gelmiş bile canım değerlerin oldukça iyi benimde adetime 3 gün vardı 138 çıkmıştı yani çok iyi artık tadını çıkar iştahın iyi ki açılmış1-2 hafat sonra nede olsa yiyemiyeceksin p.tesi yine yazarım kendine ve bebşine iyi bak
Saol canımcım ;sen çok umutluydun evet her seferinde fazla beklemiyeceksin diyordun canım çok şükür korktuğum gibi olmadı .kolayca oluverdi .acıkcası çokta umudum yoktu sanirim bu işler umutsuz olduğun anda oluyor sırnaşık şeysırnaşık şey
şimdilik bebeğe dair biş ihissetmiyorum sadece ani kalkışlarımda biras mide bulantısı oldu bgn gribim ya ondan da olabilir .İnş bende sizin gibi sağlıklı bir hamilelik yaşarım canım .Bıcırık durmuyor dimi yerinde hareketli bi bebişin olucak sanirim canım.yarılamışsında 20 haftalık olmuşsun Allahım nazarlardan saklasın
günaydın sinemcim sağlık olsun.. üzülme nasip böyle imiş hayırlı zamanda geecektir meleğin...
ilsu cum canım mide bulantı başladı ha :) maşallah canım sağlıklı bi gebelik geçireceksin inşallah..
iklimsu kızında pek hareketli imiş maşallah demek objektiflerden hoşlanmıyor .. canım benim yaaa....
kızlar benim hiç bir belirtim yok.. hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair... kasık ağrılarımda geçti midemde bulanmıyor.. göğüslerimde acımıyor. birtek uçları acıyor başkada hiç bir şey yok....
moralim bozuldu açıkcası....
günaydın sinemcim sağlık olsun.. üzülme nasip böyle imiş hayırlı zamanda geecektir meleğin...
ilsu cum canım mide bulantı başladı ha :) maşallah canım sağlıklı bi gebelik geçireceksin inşallah..
iklimsu kızında pek hareketli imiş maşallah demek objektiflerden hoşlanmıyor .. canım benim yaaa....
kızlar benim hiç bir belirtim yok.. hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair... kasık ağrılarımda geçti midemde bulanmıyor.. göğüslerimde acımıyor. birtek uçları acıyor başkada hiç bir şey yok....
moralim bozuldu açıkcası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?