Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yapraknil canım bütün geçmişi okuyamadım ama senin yazını okudum tatlım sorularını hemen cevaplim tatlım
1-Evet teyzesi minik İklim su tekmelemeye başladı özellikle annesi uzanırken boks yapıyor sanki
2-hayatım ben geçen hafta gittiğimde tetonoz iğnemin ilk dozunu yaptırdım 2.dozu içinde 1 ay sonra dedi doktor
3-canım kilo konusuna gelirsek ben 49.500 ile hamile kaldım sonra 47.600 e düştüm geçen hafta doktora gittiğimizde 51 olmuştum doktor fazla kilo almamışsın ama önemli olan bebek dedi o gayet iyiymiş ama ratık hızla kilo alıyorum sende takma 1-2 hafta sonra yemeye başlarsın canım bende takıyordum ama şimdi sorma canım kusman bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor bebeğe zararlı şeyler vücut tarafından atılıyor

Saol canımcım ;sen çok umutluydun evet her seferinde fazla beklemiyeceksin diyordun canım çok şükür korktuğum gibi olmadı .kolayca oluverdi .acıkcası çokta umudum yoktu sanirim bu işler umutsuz olduğun anda oluyor sırnaşık şeysırnaşık şey
şimdilik bebeğe dair biş ihissetmiyorum sadece ani kalkışlarımda biras mide bulantısı oldu bgn gribim ya ondan da olabilir .İnş bende sizin gibi sağlıklı bir hamilelik yaşarım canım .Bıcırık durmuyor dimi yerinde hareketli bi bebişin olucak sanirim canım.yarılamışsında 20 haftalık olmuşsun Allahım nazarlardan saklasın

Adaşım mrb sayfaya gelmişsin çok sevindim aklım hep sende neler hissettiğini ve ne kadar üzgün olduğu emin ol ta kalbimden hissettim biz ne kötü günler geçirdk özellikle senle sanki kader birliği yapmışcasına kürtaj günlerimiz ve 2.5 ay adet olmamamız herşey birbirinin aynısıydı bizim yaşadığımızı 100 kadında 1 kadın yaşıyormuş ama o günleri bile geçirdik bak ben mutlu sona ulaştım hemde beklemediğim bir anda şimdi sıra sende umudunu hep taze tut bunun içinde beni aklından hiç çıkarma güzel kalpli arkadaşım ben başardım şimdi sıra sende bak kader birliği yaptığın arkadaşların sırayla hamile kalıyor ben yaprak ilsu yaklaşık 6-7 aydır hergün burdan yazıştık beraber gün saydık şimdi umutlarını taze tut güzel arkadaşım seni çok seviyorum ben sık sık girmeye çalışacağım artık siteye

canım içini ferah tut sende bizim gibi hayırlısı ile güzel bir hamilelik geçireceksin çok uzun bir yol 40 haftalık beraber brbirimize destek olup hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız tatlım bebek çok küçük daha 1-2 hafta sonra bak gör belirtilerin nasıl başlayacak bunları 1,5 ay önce yaprağa söylüyordum şimdi sana sonrada inşallah dileğe ve özleme söylemek nasip olur inşallah.....
evet teyzesi baya hareketli kız çocukları genelde ççok hareketli oluyormuş bizim minikte öyle bide inatçı sorma doktor ultrasonla bakana kadar bi yüzünü kapıyor görmelisin zavallı doktor resmini çekene kadar bu ne inatçı diyor yüzünü çeviriyor allahım bu zamanlara yaşamayı hepinize nasip kısmet etsin farklı duygular teyzesi 21.haftası bitti .

iyi pazarlar arkadaslar ,
eve net bağlandığı için canım sıkıldıkça giriyorum artık h.sonları da
gribi üstümden atamadım bas ağrısı feci oluyor ... hamileliğim farkına varamadım bu yüzden ...
kızlar sanirim benim bulantılarım erken baslayacak gibi sabahtan beri midem baya kötüydü kusacak şekilde değilde rahatsız edici bi modelde:))) ama şükürler olsun ..
bakalım yarın falanda devam ederse basladı demektir.

Sinemde haber vermedi 2 gündür onun için giriyorum bakıyorum çok merak ettim .artık yarın sabah güzel haberlerini alırız onunda .

günaydın kızlar maalsef c. tesi testi yaptım negatif pazar sabahı bi kalktım kırmızılar göründü tam gününde oldu sağlık olsun canlarım sizi merak ettirdiğim için özür dilerim ama yok bebiş allah hamile kalmayı nasip etsin her isteyene kızlar

günaydın sinemcim sağlık olsun.. üzülme nasip böyle imiş hayırlı zamanda geecektir meleğin...

ilsu cum canım mide bulantı başladı ha :) maşallah canım sağlıklı bi gebelik geçireceksin inşallah..

iklimsu kızında pek hareketli imiş maşallah demek objektiflerden hoşlanmıyor .. canım benim yaaa....

kızlar benim hiç bir belirtim yok.. hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair... kasık ağrılarımda geçti midemde bulanmıyor.. göğüslerimde acımıyor. birtek uçları acıyor başkada hiç bir şey yok....
moralim bozuldu açıkcası....

günaydın kızlar
ne zamandır giremiyorum siteye sabah bir baktım ilsu hamileymiş
canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
istiridye hamile ,ilsu hamile demekki sıra bana ve cimboma gelmiş
hadi cimbomum çalışmalara devam edelim
ben bu ay başladım çalışmaya bakalım hayırlısıyla sonuç ne olacak
kızlar bizim için dua edin :)))))))

istiridyecim canım daha yeni hamilesin.dur mide bulantıların başlar.zaten mide bulantiları normalde 7. haftada başlıyor moralını bozma güzelim.hep iyi şeyler düşün.

zeytincim hayırlısı bitanem sakın üzülme bak şuna sevindüzrnli regl oluyorsun zamanında geliverdi
senin durumun bizimkilerden daha zor kociş uzak o zamanı denk getirmekte bir mesele yani.

deryacım hoşgeldin nerelerdesin sen ya.. özlettin kendini ..
bu ay özgülle ben haişm çıktım artık heray çifter çifter mezun veriyoruz sıra sizlerde canım.

özgülcüm sopa geliyor hemde okkalısından
dur bi ya o bulantıların da baslayınca bu günlerini özleme
bak yaprakla dileğin 6. haftalarında yavas yavas baslamıştı sonraki zamanlarda arttı.
sen şimdi dr a gidince minik kuşunu göreceksin orada merak etrme herşey yolunda .

Derya hoş gelidn canım dualarımız sizinle inşallah gelecek melekleriniz...

Sinem canım sanırım çarşamba yada perşembe gideceğimçünkü dayanamıycam artık belirtimde yok.. Bulantım olsa bişeyim olsa bilirdim sağlıklı normal bi gebelik diyebilirdim ancak olmayınca banada dr yolu gözüktü...

güzelim yoğunluktan siteye giremiyordum ama bir geldim harika haberler gördüm
birde benim bilgisayarda bir problem oluyor.
son yazılan mesajları göremiyorum bazen hep benim yazdığım son mesajda kalıyor ne yapmam lazım kızlar
hepinizi inanın çok özledim:)))

cnm yaa saçmalama daha çok erken ben 6 haftada kusmaya başladım hemde öle birşekilde geldiki tokat gibi yatağımdan kalkamadım ...ama o vakte kadar hiçbişey hissettmedim...bence bugünlerini iyi değerlendir ye iç emin olkş herşey yolunda
yani sağlıklı gebeliği sadece bulantıya bağlama ben daha yeni yemek yemeğe başladım ama mide ekşimesinden yanmasından kurtulamadım elimde şurup dolanıyorum....
İLSU ve SEN çok rahat hamilelik geçirirsiniz umarım ilk 3 ay bana hiç geçmeyecek sandım birde birilerinin sürekli ahkam kesmesi o durumda inanın kimse sizi anlayamaz eşiniz bile ...ben boğazımdan kan geldiğini bile gördüm canlarım....bu kadar acının içinde tek derdiniz oluyor oda bebeğiniz işte bu çok daha acı ...o yüzden stres yapıp çocuğu kasma incim..biliyormusunuz bilmiyorum ama gebelik alerjisi oldum gece günüdz kaşınıyorum uyku yok gözüme artı yara oldu heryanım acile gittim ...çok erken başladığını ilerlerse gebeliği sonlandıracaklarını söylediler neler yaşadım kimse bilemez..allaha şükürki tahlillilerimde hiçbişey çıkmadı gebelik hormonları yükseltmiş ve kanda alerji değerini ...ama ilaçla baskılayacaklar doğuma kadarda azda olsa kaşınacağım....

bunları size bakın ben ne zorlu yoldan geçiyorum demek için yazmadım sadece bu anlar çok güsel strese girme bebekleriniz size gelmiş bırak rahatlıkla yayılsınlar içeride
benim koca süt konusunda baskı yaptı bana doktora söledim doktor anneye baskı yok dedi stres yok dedi....düşünün artık yani
sağlıklı hamişlikleirniz olsun

canım üzülme benimde öyleydi bulantılar genelde 6. haftadan sonra başlıyo için rahat edecekse erken git canım strese girme evet kızlar benim işim daha zor denk getiremiyorum ki 6 ay ayrılmadan kaldık 4. ayda hamile kalmıştım olmicak sanıyodum ama oldu kaybettim bebeğimi ama sonuçta hamile kalabiliyomuşum hiç olmazsa o yönden içim rahat kürtajdan sonra kontrole gitmemiştim bu c.tesi gitsem mi diyorum kıslar ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…