- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.321
Adaşım mrb sayfaya gelmişsin çok sevindim aklım hep sende neler hissettiğini ve ne kadar üzgün olduğu emin ol ta kalbimden hissettim biz ne kötü günler geçirdk özellikle senle sanki kader birliği yapmışcasına kürtaj günlerimiz ve 2.5 ay adet olmamamız herşey birbirinin aynısıydı bizim yaşadığımızı 100 kadında 1 kadın yaşıyormuş ama o günleri bile geçirdik bak ben mutlu sona ulaştım hemde beklemediğim bir anda şimdi sıra sende umudunu hep taze tut bunun içinde beni aklından hiç çıkarma güzel kalpli arkadaşım ben başardım şimdi sıra sende bak kader birliği yaptığın arkadaşların sırayla hamile kalıyor ben yaprak ilsu yaklaşık 6-7 aydır hergün burdan yazıştık beraber gün saydık şimdi umutlarını taze tut güzel arkadaşım seni çok seviyorum ben sık sık girmeye çalışacağım artık siteye
Özgül canım sende yaprak gibi yok belirtilerim yok diye diye bak kaç aydır neler çekiyor onada söylemiştim bu günlerinin tadının çıkar 6.haftanın sonunda başlar daha çok küçük bebeğin ve şunuda unutma illede mide ulanacak diye bişey yok yani bazılarının bulanmıyor sıkma kendini ...
evet teyzesi yiğenin çok hareketli maşallah durmuyor
yok canım burdayım bugün biraz gerginim hafta sonu düğüne gittim dondum ve bugün hasta uyandım grip olmuşum heryerim ağrıyor boğazlarım acıyor bu hamilelikte 2.gribim doktor gribin hamilelikte tehlikeli olduğunu söyledi o yüzden biraz gerildim ateş yükselmesi veya iltahaplanma bebeğe zarar verebiliyor diye ne bilim ya bacım ya gerginim biraz sen nasılsın nasıl gidiyor yiğenim nasıl
canım bende çok kötü griptim kaç gündür inş etkilenmemiştir ya bak içime kurt düştü
cimbomlum sen hiç yumutra takibi yaptırmadın mı hiç canım
Ne sıkıcı bi gün demi ilsu....
Sinem evet vakit kaybın çok oluyor..yumurta takibine başla canım bencede...
Dilek im sen yapıyon yavrus.... ( bu yavrus lafı sana ait ama çok hoşuma gidiyosırnaşık şey ) :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?