Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bu nasıl bi yazı yaaa dün akşam eşime seni anlatmıştım zaten seni çok iyi biliyor da bugun de bu yazını beraber okuduk ben ağladım o az kaldı bak arkadaşın da söylüyor dedi
çok seviyorum seni yaaaaaaa çokkkkkkkkkk

evet yaa özgülcüm aşkolsun sana bitanem yaa yaprak da aynısını diyordu bak ki sen çok iyi biliyorsun ki bulantı olması demek sağlıklı gebelik demek değildir yaaa ne olur yani ama neler yaşadığını bildiğim için için rahatlayacaksa git tabi dr a bitanem

canım beni yaa kıyamam ıhlamur falan içsen aman yaa bu nerden çıktı şimdi

canım adaşım sen benim kıymetlimsin biliyorsun emin ol bunları yazarken bende kendimi tutamıyorum ve ağlıyor çoğu zman ama biz güçlü kadınlarız ve birbirimize desteğiz tatlım benim hoşgeldin nasılsın güzel arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................
İlsu saçmalama ya içine kurt düşmesin hemen benim bu 2.gribim bak ilkinden etkilenmemiş seninde öyle olmuştur kesin bişey olcak diye bişey yok hemen evham yapma sadec dikkat et kendine bir daha grip olmamaya çalış ........ diyene bak benim 2.grip ama artık çok dikkat edeceğim kendime ....
Zetin ben hamileyim 21.haftamda bitti bir kızım olacak allahım kısmet ederse mart sonu gibi allahım darısı hepinizin başına

canım millet haimleliğinde adet olmuyorum diye ne haplar adet söktürücü kullanıyorlada bebeişleri sımsıkı tutunuyor. eğerbebişlerimizin bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa bi şekilde dünyaya geliyorlar bizim temennimiz hepimizin sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün cocuklar doğurmak.

evet ya annannem iğne yapmış ağır 20 kg kazanlarda su taşımış küçük dayım düşşün diye yine düşmemeiş yiyecek ekmeği varsa ne yaparlarsa yapsınlar düşmüyo kıslar

benim görümcemde 4 aylıkken kaza yaptılar 40 mt uçurumdan uçtular bebeği sapasağlam maşallah dediğin gibi yicekekmeği varsa yaşıyorlar iş de

iyi canım benimde adetlerim düzenli ama eşim gelirse dr. gidip yaptırmayı düşünüyorum garanti olsun diye denk getirmek daha kolay olur canım baksana kaç aydan beri deniyorum olmadı kısmet ama yinede insanın içine kurt düşüyo bazen yumurtlama olmadanda adet oluyolar o yüzden bi baktırsan büyüyo mu çatlıyo mu falan diye canım

iyiyim sinemcim
canım çok sıkıldı günün bitmesini bekliyorum acıkcası .
sen nasılsın canım?
yumurta takibi demişsin eşin gelince yaptır bence çok ii olur canım

Ne sıkıcı bi gün demi ilsu....

Sinem evet vakit kaybın çok oluyor..yumurta takibine başla canım bencede...

Dilek im sen yapıyon yavrus.... ( bu yavrus lafı sana ait ama çok hoşuma gidiyosırnaşık şey ) :CüvCüv:

yerim seni sosis
evet yawrusu çok severim ben çok da kullanırım
benim de çok canım sıkılıyor çok erken hava kararıyor yaaa benim de içim kararıyor yaaa
yazın gözünü seveyim ben yaaaa
temmuz annelerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…