Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dırımcım neler yaşamıssın sen öyle ..
Alalh korusun bebeklerinden vazgeçme noktasına kadar yani
ikiz gebeliği olduğu için bence biras daha fazla sarsıyor seni
o kaşıntılar gelnede 7. ayda falan baslar diye duymuştum karın catlarken falan seninki baya ileri boyutundaymış demekki
seni ve iki meleğini Allah korusun ..

Dirim canım çok geçmiş olsun senin daha zor daha yoğun hissediyorsun tabi allah yardımcın olsun canım... Ilk gebeliğim boşdu ve aynı bu şekilde belirtim yoktu endişe ediyorum işte ne bileyim belirtide olmayınca sanki hamile değilim bişeyler yolund gitmiyor gibi hissediyorum....

Allahıma çok dua ediyorum alma onu benden diye... Sğlıkla hepimiz inşallah kucaklarımıza alırız...
Napalım ben kesin karar verdim gidicem dr.a en azından keseyi görürüm...

cnm evet erken dedi doktor karın çatlağa ile alakası yok cnm karnımda çok yok bacaklarım kollarım sırtım popamda var ....ahh cnm yaa neyseki şükür azaldıı

bacım 5 haftalıksın git görürsün ben 5 haftalıkken gittiğimde hem bebeğimi hemde ekranda pıt pıt atan kalbini gördüm ...size bişey diyem 12 haftada dinledim kalp atısını ben ekranda hep gördüm...doktorum bebeği rahatsız etmeyelim ikili teste dinlersin dedi
endişelerinde yerden göğe kadar haklsın cnm ....ama stres işte herşeyin başı kızzz
13 haftalık olduk biz ben kendimi yi hissettiğimde unutuyorum minnoşlarımı düşün göbişim varr ya arada hatırlatıyolar kendülerini

üzülme cnm git doktora rahatla

Özgül canım sende yaprak gibi yok belirtilerim yok diye diye bak kaç aydır neler çekiyor onada söylemiştim bu günlerinin tadının çıkar 6.haftanın sonunda başlar daha çok küçük bebeğin ve şunuda unutma illede mide ulanacak diye bişey yok yani bazılarının bulanmıyor sıkma kendini ...
evet teyzesi yiğenin çok hareketli maşallah durmuyor

iklimsucuk gelmiş gitmiş sanirim
zeytin merhaba canım burlardayız

yok canım burdayım bugün biraz gerginim hafta sonu düğüne gittim dondum ve bugün hasta uyandım grip olmuşum heryerim ağrıyor boğazlarım acıyor bu hamilelikte 2.gribim doktor gribin hamilelikte tehlikeli olduğunu söyledi o yüzden biraz gerildim ateş yükselmesi veya iltahaplanma bebeğe zarar verebiliyor diye ne bilim ya bacım ya gerginim biraz sen nasılsın nasıl gidiyor yiğenim nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…