Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Selam herkese yeni hamişler varmış öncelikle tebrik ederim ilsu ve inci Allah tamamına erdirsin inşallah darısı cimbomlunun başına sıra onda bence:) Biz iyiyiz bebişimin cinsiyetini kesinleştiremedik birtürlü bakalım kasım sonunda randevum var o zaman kesinleşirse bende İstanbul yolcusuyum malum bayram yaklaşıyor ordan kısmetse bebişim için birşeyler almayı düşünüyorum kesinleşmesede alırım herhalde herkesin bebeği sağlıklı hayırlı uğurlu olsun bu sayfa yakında dolu gebelik sayfası diye isim değiştirecek eminim, ben,iklimsu,yapraknil,inci,ilsu.Ne çok hamiş çıkmış baksanıza kendinize ve bebişlere iyi bakın:)))

günaydın canlarım ben işbaşı yaptım hani kimse gelmemiş daha 8 demi işbaşı yapıyosynuz yoksa bende kışın hemen havanın kararmasını sevmiyorum zamanda geçmiyo sanki koçişte olmayınca büsbütün yanlız hissediyosun kendini yinede allahtan annemler varda bunalıma girmiyorum

evet canım benim fazla zamanım olmuyo yumurta takibi yapıp ona göre davranacam ilaç iğne ne gerekirse yapacam bu sefer eşim burda olsa doğal olsun isterdim ama gelip gidince denk gelmiyo bi dahaki gelişini şansa bırakmicam :))

günaydın sinem.. nasılsın bu gün ?
ben iyim biraz üşüyoruım yağmur yağıyordu işe gelirken biraz ıslanıverdik :) sobamı yaktım ısınmaya çalışıyorum...
canım kayınvelideme günümün geçtiğini söledim.. detaya girmedim... taşındım yerleştim... alışmaya çalışıyorum.

sabırsızım canım iyi dileklerin için sağıl allah razı olsun.. sen iyisin inşallah meleğinde gizliyormuş kendini :)) unısex kıyafetler alırsın baktın olmadı :) sağlıklı olsunda .....

bayram geliyor değilmi kıslar... inşasllah güzel bir bayram olur... tam 2 aylıkmı olcaz o zamn yav :)) inşallah o zaman meleğii görmüş kalbini duymuş olurum ... tam bayram olur....

inş. incim yeni evin hayırlı uğurlu olsun bebiş sesleri çınlasın duvarlarında burda yağmur yok ama hava çok soğudu ayaklarımı ısıtamıyorum canım taşınırken kendini yormadın inş. canım kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın bitanem

Günaydın güzeller
nasılsınız bakalım?
esracım teşekkür ederim güzelim .seninkisi kızdı sanirim ama çok erken söylediği için güvenemediniz dimi :))
gel gel istanbula dolu mağaza var çok güzel ciciler var .kız cocuklarına göre daha güzel şeyler var ama çeşit bol.

canım sobayı ayağının altına tut üsütme kendini sen iyi oalcaksın ki bebişinde iyi olsun .
bende çok üşüdüm işyerinde geldim hemen sobayı açtım:))
sabahları ve aksamları mide bulantılarım oluyor erkenden basladı benimkisi .
birde belim ikiye bölünecek gibi ağrıo:))))
acaba ben üstüne gördümde 2 aylık hamiş miyim bukadar erken yaşıyorum bunları hehe:))

aman hamişler üşütmeyin kendinizi iyi bakın bebişlerinize hasta olmayın kış iyice hissettirmeye başladı kendini

Yok artıkkkk :)))))

vallahi benimde iştahım gelmiyor.. Yerken bi tuhaf oluyo midem ya... Kahvaltı yapayım mdedim lokmalar ağzımda büyüdü şu anda açlıkdan ölüyorum.... Canım közlenmiş biber çekti :))

hoşbulduk cnım iyiyim
sen nasılsın ?
burası bgn çok yağmurlu ve soğuk
sizin oralar nasıl daha sıcaktır buradan dimi ?

CANIM BEN 17 HAZİRANDA KÜRTAJ OLDUM8.5 HAFTLIK İKEN... DR.UM 3 AY KORUN DEDİ AMA BEN AĞUSTOSDA DELDİM.. TAM Bİ ÇALIŞMA YAPMADIM ... EN SONDA 13 EKİMDE ADET OLDUM ... VE HAMİŞİM :)) EN YAKIN ZAMANDA DİLEĞİM DERYA VE SENDE SIRA....hihoyyythihoyyyt

kız canın istediyse mutlaka ye konserve olarak bile satıyolar közlenmiş biberi oh oh ama sevindim lokmaların ağzında büyümesine demekki hcg artıyo canım :))

allah tamamına erdirsin incim senden 1 ay sonrada ben oldum kürtajı inş. canım allah hakkımızda hayırlısını versin ama benim koçiş şubatta gelecek şubata kadar beklemek zorundayım bitanem

AY İNŞALLAH BENDE SEVİNİYORUM İŞTAHIM GİTTİ YANİ DEMEK hihhihihi
BUNLAR HORMONLARI GÜZEL Bİ ŞEKİLDE SALGILANDIĞINA İŞARET EDİYO... KAHVALTI ETTİM AM ZORLA ŞU AN ÇOK AÇIM ÇOOOKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…