Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

allah tamamına erdirsin incim senden 1 ay sonrada ben oldum kürtajı inş. Canım allah hakkımızda hayırlısını versin ama benim koçiş şubatta gelecek şubata kadar beklemek zorundayım bitanem

ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama gününü öğrenebilirsin aslında şimdiden başl düznli olarak ölç şubata kadar vucudunu tanırsın canımm...
Yada dr.a git... Takib yaptır...

Ben bu adt dönminde yumurtlamaya yakın dr.a gittim muayene olayaım yumurtama baksın diye.. :) dr.da baktı 18-20 mm yumurtan var korunmaz isen bir kaç güne hamiş kaılrsın dedi bende 3 gün üst üste korunmadım netice bu oldu ... Inşallah sağlıklıdr...

alacam bir tane derece zaten ölçim bakim eşim gelincede yumurta takibine giderim işi şansa bıraktım yoksa buay gidecektim eşimde yanımdaydı olur inş. dedim denk getiremedik canım ama geldiğinde dr. gidecem adetten hemen sonra mı yumurtluyosun

evet ilsu ama benim kürtajdan sonra rotayı şaşırdı yoksa çok düzenli 25 günde 1 olurdun adetimi buay bakalım nasıl olacak folbiolu da kullanmıcam hiç ilaç almicam kürtajdan sonra 5 kg aldım ya beni çok rahatsız ediyo vermem lazım en kısa zamanda gerçi boydan fark etmiyolar ama ben hissediyorum

canım kürtajı yeni oldun ya ondan adetlerin ancak girer düzene takma
kilonuda şimdiden vermeye bak şubata kadar dal gibi olursun merak etme

aman kızlar bukadar çok yemeğin yanınıza atıltıracak şeyler getirin mideniz cabuk kazınır şimdi sizin kraker bisküvi türü şeyler midenizi çok doldurursanız kusarsınız benden söylemesi canlarım tontoş mu olacaksınız :)) az kaldı yemeğe ama benim karnım tok gibi arada atıştırıyorum burda çekmecemde küçük marketim var:))

ya ben size çok çabuk alıştım kızlar sanki yıllardır arkadaşımmışsınız da nette görüşüyoruz gibi geliyor

inş. canım incim hamişler sırayla artsın ki benimde umudum fazlalaşsın dimi ama eltine ne zaman söylemeyi düşünüyosun canım ay sana hamile olmadını söylemiş o eltinin saçlarını yolasım geldi sinirimden

:))

görümcem biliyor eltim bilmiyor geçen başım ağrıdı dedim üçümüz konuşuyorduk eltim ilaç içseydin dedi bana görümcem göz kırptı bana her baş ağrısında içilmez diye cvp verdi ona bende yok almadım uyudum geçti dedim :)
sölemiycem boş ver böle devam eder. Hayırlısı ile göreyim bebişimi gerisi mühim değil...

Burada herkes cok sıcakkanlı guzelım ondan hemen iletişim kuruyoruz .
Sen bizim sayfayı önceden de takip ediyor muydun?

evet hemde çok yakından takip ediyodum sonrada dayanamadım üye oldum sizinle konuşabilmek için aman bilmesin eltin inci tanem karnın büyümeye başlarsa hayırlısıyla oda sana kilo mu alıyosun derse yok hamileyim dersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…