Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Selam kızlar...

Az önce dr.dan geldim.. çok mutluyum... Bebeğimi gördüm 6+3 günlükmüş ve canlanmış dedi dr.um kalbi atıyormuş...
Gayet sağlıklı görünüyor şu an bi problem yok dedi..
Folibole devam etmemi söledi mide bulantım için ilaç verdi..
Aç kalma sürekli atıştır dedi...cokacimcoook. Ilişkide ağrı kanam aolursa yapmayın dedi ...
şikayetin olmaz ise ayda 1 gelmen yeterli dedi olursa ne zaman istersen gel dedi....
Tahlillerim var onları yaptıracağım....
Boyuda 6 mm teyzelaeri çok mutluyum çok çok şükür... Boş gebelikden sonra bu çok güzel bir duygu.. :CüvCüv:
Allahım herkese nasip etsin... Korusun bebeklerimizi ve bize bağışlasın inş... a.s.

canım benim yaaaaa çok ama çok sevindim
allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin.
kalp atışını duymak nasıl bir duygu herhalde müthiş bir şeydir.
biliyorsun bizler boş gebelik yaşayanlar olarak herhalde dünyanın en güzel sesidir.
canım benim inan okuyunca kendim hamile kalmışımda sanki ben duymuşum kadar duygulandım

slm incim nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun maşallah canım çok sevindim msj okuyoken ve yazarken gözlerim doluyo yaaa allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı olmayanlara deryaya cimbomluya bana :))

Sağol deryacım ya inşallah sizlerde yaşayacaksınız .. çünkü bizler bi defa hamile kalabildik... Değilmi... O yüzden sabırla zamanını beklemek lazımmış demekkiii....

Darısı başınız allahım o güzel görüntüyü herkese yaşatsın yavrum benim içimde.. Maşşalllah yavruma.. Biber çekirdeği kadar teyzeleri..... :))

canım biz bu ay deniyoruz ama bilemiyorum bu ay tutturabilecekmiyiz.
inşallah tutar eger tutarsa bayramda adet olmamam gerekir
böylece biz çifte bayram yapmış oluruz süper olur :))
bazen kendimi o kadar kaptırıyorum ki tutarsa ne zaman doğacağını bile hesapladım
12 ağustosta ne güzel olur yaaaaaa tam yaz bebişi :)))

Sinem canım amin ya çok iyim çok şükür allahıma.. Hep dua ettim hala daha ediyorum hepimiz için.. şimdi sıra ilsu da .... Inşallah o da güzel haberle dönecek.. Ve silerde hepiniz sıra ile hamiş kalacaksınız... :)

Derya bende hesaplıyordum her ay.... Hep anne olabileceğim ay ki topıcleri okuyordum ... Temmuzum şimdi.... Kabul oldu dualar.. Allahım kimi kapısından boş çevirdiki....

biber cekirdeğini yesinlerrrr
çok mutlu oldum canım ilk duyduğumda gercekten de
ne güzel bir duygudur o yaa
biber cekirdeğinle sana uzun sağlıklı yaşam bitanem.

Kızlar gititm dr a keseyi gördük çok şükür
ama kesem yusyuvarlak değildi fasulyeye benziyordu.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

güzelim hayırlı olsun
inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda görürsün
ilsucum birşey sormak istiyorum kesenin içinde yolk sac keseside görünüyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…