Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Kızlar herkese selam.dün başka bi doktora gittim.diğer doktor burda bebek yok diyodu ya.bu doktor gördü bebeği.bize de gösterdi.fakat kalbi atmıyo dedi.pazartesi gelin.atıyosa devam atmıyosa aldırın diyecem dedi.kızlar bilmiyorum ne olacak.böyle beklemek çok kötü.bi de kese bebeğe göre büyükmüş.kese 8 haftalık bebekse 6 haftalık görünüyomuş. bilmiyorum bebeğim gelişecek mi. kızlar sizce bu ne anlama geliyo.doktor ümitsiz konuştu.çok az ihtimal veriyorum dedi. benim adetlerim de düzensiz di zaten.geç döllenmeden dolayı yanıltabilir mi doktoru acaba. çok istiyorum bebeğimi......

bu arada ilsu canım senin için çok sevindim.inşallah hiç sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.insan sorun olunca hamile olduğunu bile sevinemiyo..

demetcim,
sanirim bebeğinin gelişimi 6 haftalıkken durmuş dr un söyledii kadarıyla
yinede pazartesine kadar bekleyin ne gerekiyosa onu yapın seni zeihrlemesin bebek güzelim.
çok üzüldüm(

günaydın kıslar ben geldim yine erkenden demetçiğim bebeğin kaç haftalık normalde eğer 8 haftalık ama 6 haftalık görünüyosa dr. haklıdır bebeğin gelişimi durmuştur benim 9 haftalıktı 6 haftalık gibi duruyordu 1 hafta daha bekledik içindeki cenin hiç görülmez oldu vucut eritmeye başlamış dedi dr. ve kürtaj oldum ilk bebeğimdi demetçiğim seninde mi ilk bebeğin inş. gelişir bebeğin hayırlısını iste ama her türlü sonuca hazırla canım kendini allah hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin (amin)

günaydın kızlar....

demet canım geçmiş olsun hayırlısı nasıl ise öle olsun... üzgünüm...

sinem günaydın canım nasılsın bu gün.... benim midem kötü.... işe geldim kahvaltı edeceğim şimdi görüşürz cnm....

günaydın inci tanem nasılsın afiyet olsun minik bebişininde karnını doyur aç bırakma annesi kalp atışlarını duymak nasıl bir duygu canım allah kucağına almayı nasip etsin bitanem bende çalışıyorum bugün sık yazamam müdürüm yanımda yetiştirmem gerekn evraklar var ama fırsat buldukça girmeye çalışırım ok

tünaydın güzeller ,
nasılsınız?
demete dün bende üzüldüm Alalhtan hayırlısı böylesi imiş demekki
sinemcim özgülcüm deryacık siezde olmasanız yazan yok gerçekten de tşkler

kızlar yemek yemeden gelmediniz mi daha size bişe danışacaktım ben ev yaptırmayı düşünüyorum oturma odasının biriyle mutfağı ortak yapmayı düşünüyorum arsanın deniz tarafına bakan balkonlu kısımana amerikan mutfak gibi nasıl olur birleşik mi olsun ayrı mı olsun kara veremedim hangisi daha kullanışlı olur yalnız birleşik olunca odaya mutfaktan girilecek

beinm önce oturduğum ev öyleydi canım çok ii oluyor amerikan mutfak deniliyor .
tabii mutfağının şık olması grekli ki iç acıcı olsun. tavsiye ederim ben.

evet canım şık yaptırmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım iyi olmaz dedi ama sen kullanmışsın kullanışlı oluyosa projeyi ona göre çizdirecem yaptırk için biraz daha zaman gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…