D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.601
ilsu ve inicim gittinizmi doktora kızlar ?
çok güsel cnm iyi olmasına çok sevindim :)merhaba canım
5+3 ken gittim işte salı günü karnımdan baktı keseyi gördük zaten bebeği görmeyi beklemiyorduk:)))
şuan için herşey yolunda bayramdan sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi canım.
cnm bellidir artık ama haftaya cuma gideceğim daha henüz bakmadı doktorumuzsen gittin mi canım cinsiytleri bellidir artık bebişlerinin?
ohhh maşallahhh cnm her ikinizinde yaolunda çok güsel yaaaa6+3 KEN GİTTİK CNM .. BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR.. 1 AY SONRA GEL DEDİ TAHLİLLERİM VAR CNIM ONLARI YAPTIRACIM.. ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA....
SENİN BEBEKLERİN NASILLAR BELLİ OLACAK AZ KALMIŞ CİNSİYETLERİNE :)
MAŞALLAH BEBEKLERİMİZE gamyoncuiremsu
ay dirimcim ya maşallah canım...çok dikkat kendine ... Alışveriş zamanlarıda gelmiş meleklerinin demek.. Rabbim korusun yavrularımızı.... Maşallah suphanallah...
aslında erken ama cnm 6 ayda ben çıkamam dışarı çünkii dahada büyüyecek karnım ve havalar dahada soğuk olacak ben zaten çok hasas bir yapıya sahibim böyleyken dah hassas oluyor insan hasta olurum o yüzden ilk etap için lazım olan şeyleri alacam birdaha çıkmayacam...bide mobilya beğenirim ama eşim alır onu ben daha gitmem.....bide ne olursa olsun erken doğum riskimiz var allah inş.böle bişey nasip etmez ama her olasılık göz önünde olmalı
iklimsu sen kaç haftalıkken keseni görmye gittin ?
kaç mm di kesen:))
5+3 ken 12 mm çıktı bana ii gibi geldi
Iklimsu hoş gelsin cnım.. Evet bebeğimi gördüm dr.um canlanmış kalbi atyıro gayet sağlıklı dedi dünyalar benim ne diyebilirim elhamdülillah.....
Bulantırla var işte mide şikayetleriii... Zaman geçse diyoruz... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?