Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iyiyim ilsucum sen nasılsın
nasıl gidiyor hamilelik bir şikayetin varmı
herhalde heyecanla 2 hafta sonrayı bekliyorsun
bakarsın ben 2 hafta sonra bende hamileyim diye bağırabilirim.
ama bu sefer akıllandım hamile kalınca 12. haftaya kadar kimseye söylemicem
sen birilerine hamile olduğunu söyledin mi?

canım merhaba
ah inş güzelim yumurtlama günlerini falan hiç kaçırma hatta üstüste bile yapabilirsin :)))
benim bi şikayetim yok şimdilik canım.
benim işte sizler annem birde ablam biliyor okadar :))) birde çok yakın 2-3 arkadasım
bencede söylemecanım

merhaba canım
5+3 ken gittim işte salı günü karnımdan baktı keseyi gördük zaten bebeği görmeyi beklemiyorduk:)))
şuan için herşey yolunda bayramdan sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi canım.

ilsu ve inicim gittinizmi doktora kızlar ?

6+3 KEN GİTTİK CNM .. BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR.. 1 AY SONRA GEL DEDİ TAHLİLLERİM VAR CNIM ONLARI YAPTIRACIM.. ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA....

SENİN BEBEKLERİN NASILLAR BELLİ OLACAK AZ KALMIŞ CİNSİYETLERİNE :)

MAŞALLAH BEBEKLERİMİZE gamyoncuiremsu

çok güsel cnm iyi olmasına çok sevindim :)

sen gittin mi canım cinsiytleri bellidir artık bebişlerinin?
cnm bellidir artık ama haftaya cuma gideceğim daha henüz bakmadı doktorumuz
haftaya inş.gösterirler

ohhh maşallahhh cnm her ikinizinde yaolunda çok güsel yaaaa
benim bebekler çok iyi nezle oldum bu hafta allaha şükür iyi oldum
havalar soğdu bende alerjik astım olduğundan daha dikkatli olamam lazım
haftaya dediğim gibi inş. görecezzzzz inş. nasip eder rabbim 1 ay sonrada alışverişe çıkacaz cnm

ay dirimcim ya maşallah canım...çok dikkat kendine ... Alışveriş zamanlarıda gelmiş meleklerinin demek.. Rabbim korusun yavrularımızı.... Maşallah suphanallah...

aslında erken ama cnm 6 ayda ben çıkamam dışarı çünkii dahada büyüyecek karnım ve havalar dahada soğuk olacak ben zaten çok hasas bir yapıya sahibim böyleyken dah hassas oluyor insan hasta olurum o yüzden ilk etap için lazım olan şeyleri alacam birdaha çıkmayacam...bide mobilya beğenirim ama eşim alır onu ben daha gitmem.....bide ne olursa olsun erken doğum riskimiz var allah inş.böle bişey nasip etmez ama her olasılık göz önünde olmalı

herkese mereba ayyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy ne güzel haberler sitede çok mutlu oldum...
İlsu canım keseyi görmüşsünüz çok sevindim allahım sonuna kadar hayırlısı ile gitmeyi nasip etsin güzel arkadaşım...
İncimsin canım yiğenimin kalp atışlarını görmüşsün ne kadar büyümüş o öyle kocaman olmuş sanada allahım hayırlısı ile sonuna kadar gitmeyi nasip etsin ....

hoşgeldin tatlım eve şükürler olsun keseyi gördük teyzesi işn kalbide duyarız.
siz napıyosunuz bakalım

iklimsu sen kaç haftalıkken keseni görmye gittin ?
kaç mm di kesen:))
5+3 ken 12 mm çıktı bana ii gibi geldi

HAKLISIN CANIM HER OLASILIĞI DÜŞÜNMEZN LAZIM... MANTIKLI GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN ... :)a.s.

Iklimsu hoş gelsin cnım.. Evet bebeğimi gördüm dr.um canlanmış kalbi atyıro gayet sağlıklı dedi dünyalar benim ne diyebilirim elhamdülillah.....

Bulantırla var işte mide şikayetleriii... Zaman geçse diyoruz... :)

slm kızlar nasılsınız ben çıkıyorum iyi tatiller sizlere görüşmek dileğiyle byeee kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

iklimsu sen kaç haftalıkken keseni görmye gittin ?
kaç mm di kesen:))
5+3 ken 12 mm çıktı bana ii gibi geldi

canım arkadaşım hoşbulduk keseyi gördün şimdi sıra kalp atışında allahın izni ile onuda duyacaksın canım ben ilk 5+0 gittim kanamam olduğu için 10.4mm idi sende yaklaşık 3 sonra gitmişsin 12mm iyi bir değer günde 1mm büyüyor kese embriyo oluşuna kadar yani değerlerin süper :CüvCüv:güzel annecik seni ya canım geçmişe bir baktımda çok merak ettim demişsinki kese fasülyeye benziyor yuvarlak deil bu ne demek ya ben böyle bişey hiç duymadım şimdi bende kese ultrasonuna baktım tam yuvarlak deil zaten sen neden öyle bişey yazdın kafana falan takmıyorsun demi yoksa klava:geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım emin ol neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bana doktor kalp atışları var demeden ağlamaya başlamıştım muayene bitene kadar salyak sümük ağladım tansiyonum fırladı eşim beni teskin etmeye çalışıyor ne çare, insan kötü bir tecrübeden sonra herşeyin daha bi farkında oluyor kötü günler geride kaldı ....................
mide bulantıların normal beni hatırlarsan ne kadar kötüydüm benim doktorum 8 haftada tavan yapar sonra yavaş yavaş azalır dedi bende böyle olmadı ama tabii bünyeden bünyeye değişiyor senin belki erken biter inşallahda öyle olur sen çalışıyorsun bide iş yerinde daha zor ben evde olmama rağmen zor dayandım ...zaman konusunda bende muzdaribim sanki zman hiç geçmiyor daha koca 17 haftam var doğuma allahın izni ile sanki zman geçmiyor gerçi sağlıklı sıhatli olsunda varsın zman yavaş geçsin canım ya

selam kızlar nasılsınız.
uzun zamandır görüşemedik, hepinizi çok özledim. biliyorsunuz pc nin azizliğine uğradım şu an yapıldı ama yine tam olmamış. istanbula gitmesi gerekliymiş sanırım. oraya gidince de 1-2 ayda ancak geliyor. o yüzden şimdilik idare ediyoruz. ama yine çok sık giremiyorum. eşim bir proje üzerinde çalışıyor ve daha çok o kullanıyor pc yi. benimki biraz keyfi olduğundan ısrar da edemiyorum. ama arada kaçırıyorum işte böyle.

geçmişi okumaya çalıştım kızlar, dilekciğimin dedesi vefat etmiş. çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. geride kalanlara uzun ömürler versin. canım benim ne kadar üzülmüştür kimbilir. çok duygusal zaten. inşallah Allah ona en kısa zamanda bir bebek nasip eder ve acısını bir nebze de olsa unutturur.

üzücü haberlerin yanı sıra güzel haberler de varmış. ilsucum keseyi görmüş, inşallah en kısa zamanda da kalp atışlarını görürsün canım. özgülcüm de kese ve kalp atışlarını görmüş. çok sevindim. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. darısı tüm bekleyen arkadaşların başına.

ben iyi sayılırım kızlar. önümüzdeki günlerde dr a gidicem yine. üçlü test yaptırma zamanı geldi. bayramdan önce gidip yaptırırmıyım bilmiyorum. dün biraz ağrılarım oldu. bütün gün sürdü ben de endişelendim. akşam 9 gibi hastaneye gittim. idrar ve kan tahlili yapıldı, dr usg ile baktı. bir problem yok dedi. sadece vücudum biraz susuz kalmış o yüzden olabilir dedi. daha çok su içmeme gerekliymiş. 1 tane ilaç yazdı ağrı kesici ama almadım. kullanmak istemiyorum. idare edicem artık. dr yat dinlen dedi. zaten bütün zamanım dinlenmekle geçiyor. evim çok kirlendi. yarın temizlikçi gelicek. bayram öncesi derin bir temizlik gerekli. ben fazla uğraşamıyorum çünkü. inşallah hallolur.
bende haberler böyle kızlar. yine fırsat buldukça yazarım. kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…