Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hasret kaldık yaprakcım sana .
artık hiç giremessin bilg. bu durumda olunca
17 haftalık olmuşsun ya masallah çok çabuk geçmiş gibi geliyor bana tabiki bu durumu birde sana sormalı .
biz keseyi gördük işte aslında şimdi gitsem kalbi de belki duyarım ama cokda acele etmek istemiyorum.

günaydın kızlar. dünden beri rahatsızım.. dün çok başım ağrıdı... bu sabah itibari ile ilk kusmam gerçekleşti.. allahım ne kötü bişeydi... afedersiniz.. sapsarı su ve acı.... canım çıktı sandım.. ama mutluyum. bebeğim iyi diye biliyorum....

günaydın güzel hatunlar
canım ya midende boş kıymamam
sen çok istiyorun bulantı tam gerçekleşti bak:)))
benim henüz bişi yok sanirim bulantısız bir hamilelik gecireceğim .

günaydın sinemcim
nasılsın, neler yaptın h.snu?

evdeydim c.tesi eltimin bebeğini görmeyte gittik annemle pazarda hep evdeydim dışarı çıkmadım sizler neler yaptınız raharınız nasıl

günaydın kızlar
nasılsınız.ben çok yorgunum.çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.
yorgunluktan ölüyorum diye bilirim.
aynı zamanda da biraz heyecanlıyım.çünkü cumartesi günü normalinde adet olmam lazım.bakalım gelicekmi.yoksa tutturduk mu hafta sonu nu beklemek gerçekten stresli.hayırlısı bakalım:))))

slm deryacığım hayırlısı olsun canım ama kendini bu kadar hazırlama çünkü sonu hayal kırıklığı oluyo hafta içi kanda baktırsan çıkar o zman yaptırsana perş. falan canım

canım doğru söylüyorsun.kendimi kaptırmak istemiyorum sonra hayal kırıklığına uğruyorum.ama ne yapayım düşünmeden de edemiyorum :)))
kanda yaptırmak içinde eşimle birlikte gitmem gerekir.bizim buralarda hastaneler biraz uzak
bu seferde onu heyecanlandırmak istemiyorum.o yüzden en iyisi cumartesiyi beklemek
gerçi pek umutlu değilim.çok düzenli çalıştık sayılmaz ama biliyorsun işte insanın içinde yinede bir umut oluyor belki tutmuştur diye :))))

herkese meraba kızlar kimsecikler yok yemektesiniz sanırım bende yeni kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum ilk 3 ay çay içemedim ya şimdi acısını çıkarıyorum .....herkes iyidir umarım istanbul bugün çok güzel mis gibi bir hava var dünde öyleydi dün eşimle beraber bizde bebek mağazasına gittik kızlar ne güzel şeyler var hepsini almak istedim ama çok erken daha bebekleri yıkadıkları küvetler ayyyyyyyyyyy görmelisiniz ben bayramda beşiğini falan almayı düşünüyorum büyük şeyleri beşik puset çanta sanki bir yandan da erken gibi geliyor bu kış çok sert geçecekmiş bir yandan biran önce alim evde kalsın diyorum karda çıkamam doğumda marta geliyor kararsızım bir fikir verin arkadaşlar ya

bence bekle canım iklimsu biraz daha dreyacığım bende hep içimde umut vardı ama kırmızıları görünce dünya başına yıkılıyo o yüzden düşünmemeye çalış düşündükçe adetini bile geciktiriyosun bende öyle oldu

Zeytin naber cnm ya.... Ben zoraki çalışıyorum....

Derya canım inşallah hamiştirsin... Allahm herkese nasip etsin....

Iklimsu tatlım ne heyecanlandım ya.... Bebk eşyaları çok güzel oluyor emi
nin hepsini almak istemiştrsin....
Evet kışın dışarı çıkman problem olacak ise eğer acil olanları alabilirsin...
Ay hayırlısı olsun ..

Inşallah bizede nasip olur o günleri görmek....

DİLEKCİM bence biras daha bekle derim öyle seyler için .
erkenden almanın faydası yok. Martta olacaksa ocak,subat gibi alırsınız .yok ya geeçn yılda öyle dediler okadar da sert geçmedi .amanın geçerse ben naparım iş -ev arası mahvolorum :)

mehaba arkadaşlar bende boş gebelik kurbanıyım 8 hafta 3 güne kadar bebeğin keseye düşmesini bekledik daha sonra vajinal utrasonla bakıldı ve boş gebelik denildi çok üzüldüm çok ağladım sonra kürtaj oldum çok kötüydü çevremdeki insanlar çok korkuttu beni boş gebelik tekrarlar diye ama aradan 6 ay geçti ve çok şükür şimdi sağlıklı bi gebelik geçiriyorum bebeğim 16 haftalık oldu cumartesi cinsiyetini öğrenicez allah her keze nasip etsin inşallah

güzelim şimdilik hiç bir belirti yok ama bilmiyorum daha var belki o yüzdendir.
diyorum ya bu ay pek ümidim yok ama da belli olmaz
inşallah vardır çok istiyorum

ay ne bilim bacım ya çok heycanlanıyorum sanki zaman hiç geçmiyor ben biraz pimpirikliyim sorma ya erken doğarsa o zman ne yaparım diye düşünüyorum bide mart annelerine baktım onlar tüm hazırlıklarını bitirmişler beşikleri bile gelmiş hasatane çantaları bile hazır benim kızımın sadece babasının fenerbahçeden aldığı bir hastane çıkışı ve teyzelerinin aldığı birer patiği bir iki yeleği var mart annelerinni görünce çok telaş ediyorum bakalım belki sadece bayramda bakar yılbaşından sonra sipariş ederim beğendiğim beşiği falan ...............................

canım benim ya ilk yaşadığımız acı tecrubeden böyle düşünüyorum ben. baska sebebi yok yani.
beşik için falan erken gibi bence ya , yine de sen bilirsin
sen heyecnını istiyorsun sanirim biras dimi bebeğinin ayrı odası olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…