Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ya tatlım haklısın ama allahım nasip etmezse 9.ayın sonunda da etmez dün akşam çok kötü bir haber izledim burda yazıp sizi üzmek istemiyorum o yüzden hayırlısı canım herşey bizler için biz ilk kötü tücrübeden sonra herşeye dahada hazırlıklıyız demi yüce allahım ne bize nede başkasına böyle bir acı göstermesin .
evet canım bebeğimin ayrı odası olacak evlendiğimde çok severek düzenlediğim krem yeşil odam var oturma odası gibiydi ama hiç kullanmadım o odayı kızama ve kendime tahsis edeceğim çok güzel açılabilen bir koltuğum var bide beşik bana ve meleğime yeter teyzesi benim evim kira o yüzden oda takımı falan almayacağım ev almayı düşünüyoruz kısa vadede o yüzden evim belki küçük falan olur diye tek beşik alcam şimdilik öyle düşünüyorum fikrim değişmezse tabii :CüvCüv:

günaydın kıslar nasılsınız daha işe gelmediniz ben işbaşı yaptım bile az kaldı bayram tatiline şu tatil gelse ne güzel olacak dinleniriz biraz ya havalar iyice soğudu sıcak yataktan çıkmak isemiyo insan

buralar böyleyse istandul ve doğu illeri nasıl soğuktur ya allah kolaylık versin soğuk memlekette yaşaması zor yazın iyi oluyodur ama

kızlar birazdan yemeğe çıkacam afiyet olsun kimse uğramadı bugün işleriniz yoğun galiba incim ilsu hamilelik nasıl gidiyor.

kıslar iyi akşamlar canlarım bugün kimse gelmedi yarın akşam toplantı var yine geç gidecem eve yaaa en az 8 i bulur kib öptm byeee

günaydın canım hepimiz çalışyoruz .. hayırlı işler.... bu gebelik mevzusu yüzünden işlerimi cıvıttım biraz toparlamam lazım... sene sonuda geldi.. hepsi karışacak :S

slm kızlar
ben dün kalp atışını duydum ama sevinemedim .farklı bir a gitmiştim kesemin altında nişi olduğunu ve keseyi ittirdğiini bebeğinde sıkıştığını söyledi çok üzüldüm .umarım yanlış görmüştür .duaedin bize.

inş. canım bebeğin iyidir ve sağlıklı bir şekilde doğar kucağına alırsın ilsucuğum bidaha kontrole ne zaman gideceksin

bayramdan sonra hmmmm kendi dr. başka dr. mı gidiyorsun canım cuma günü başka bi dr. git istersen için rahat olur ilsucuğum

merhaba kızlar
nasılsınız ben anca gelebildim
ilsucum üzülme canım hayırlısıyla bir şeyi yoktur inşallah doktor belki yanlış görmüştür
sen kendi doktoruna bir git istersen
bencede 15 aralığa kadar bekleme cuma günü git
yoksa bayramda hep aynı şeyi düşünecek için hiç rahat etmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…