selam kızlar nasılsınız. pek sık giremiyorum kusura bakmayın.
ilsucum kalp atışlarını da duymuşsun canım gözünaydın. o dediğin problem neymiş ki çözebildinizmi. canım sen içini ferah tut, merak etme bişey olmaz bebişine. Allah korur onları.
özgülcüm senin testlerin de iyi çıkmış sevindim canım. dün bana dilek bişey sormuştu tel.de. eşime de danıştık. sorun değilmiş. dilek sana söylemiştir herhalde. içini ferah tut canım. bir problem olsa zaten dr un önlemini alır.
ben dün 3 lü testimi yaptırdım kızlar hastanede. çok şükür temiz çıktı. dr um amniyosenteze gerek yok dedi. sonuç çıkana kadar epey gerildim ama. dün gece rahat uyuyamadım. neyseki endişe edilecek birşey çıkmadı ama tabi herşeyi Allah bilir.
kızlar benim yaramaz bir türlü uygun pozisyona geçip cinsiyetini göstermedi ya. geçen cumadan beri uğraşıyoruz ama açmıyor bir türlü. dr 13. haftada erkeğe benziyor demişti. ama bazı kişiler de göstermiyorsa kız olabilir falan diyor. gerçi hiç önemli değil. sağlıklı olsunda kız erkek hepsi bir. inşallah kucağımıza almak da nasip olur.
kızlar bayrama kadar tekrar giremem belki. şimdiden hepinizin kurban bayramını kutluyorum. sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum. hepiniz kendinize iyi bakın.