Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Ya kızlar çok sağolun
dün gittğim farklı bir dr du zaten .
Süreklide dr a gitmek istemiyorum .duruma göre bakarım

kızlar benim cumartesi günü adet olmam gerekiyor ya
bugün benim kasıklarımda sancı belimde de agrı var
galiba adet olucam (((

birde burada arkadaşım istersen akşam eve giderken test al yap diyor ama bilmiyorum daha adetime var ne yapsam kararsız kaldım

kızlar size kötü bir haberim var
ben biraz önce adet oldum.bu ay tutturamadık (
inşallah önümüzdeki ay tutturabiliriz.
bende çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar

İlsu canım mrb hemen üzme kendini bencede başka bir doktora gitti bayram sonunu bekleme belki başka bir şey söyler hem iki doktorun görmesi çok önemli biliyorsun tatlım istersen benim gitiiğim hastaneye git en azından bir kerelik bile olsa çok iyi ilgileniyorlar muayeneside çok pahalı deil 80 ytl için rahat eder tatlım ben bişey olduğunu düşünmüyorum ama bizimde içimiz rahat eder sakın stres yapıp yiğenimi üzme kalp atışalarını duymanada çok sevindim allahım sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.....
bende bugün hastaneye gittim şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı herşey normal şekerim yokmuş kızımıda gördüm teyzeleri uyuyorsu sabahın 9 da kalkmamıştı henüz hiç bana çekmemeiş ben sabahın 7 sinde kalkıyorum bu arada ilsu canım doktor bile dedi bu çocuk aynı babası diye gerçektende büyüdükçe çok benziyor allahım dilerim bugünleri hepinize nasip eder

deryacığım adet olmanı çok üzüldüm ama hayırlısı allahım herşeyin hayırlısını sana nasip etsin her son bir başlangıçtı şimdi adet oldun tekrar çalışmalara başlayacaksın bitişle başlangıç arasındaki en güzel ana mutluluğu yakladığı an olsun ...

slm kıslar hepinize kocaman günaydın nasılsınız deryacığım üzülme kısmet belki buay canım hiç olmazsa düzenli adet oluyosun ilsu dr. gitmeye karar verdin mi canım git ki bayramda rahat ol iklimsu kız çocukları genelde babaya benziyo bende babama benziyorum :))

incim nasılsın bulantıların nasıl gidiyo bayram geliyo hamişler kendinzi yormayın sakın cimbomlum nerdesin nasılsın canım özledik gekl artık

Günaydın arkadaslaer
deryacım adet olmuşsun olsun zaten yeni baslamıştın .inş bi sonraki aya olur.
Erken oldun ama dimi

selam kızlar nasılsınız. pek sık giremiyorum kusura bakmayın.
ilsucum kalp atışlarını da duymuşsun canım gözünaydın. o dediğin problem neymiş ki çözebildinizmi. canım sen içini ferah tut, merak etme bişey olmaz bebişine. Allah korur onları.
özgülcüm senin testlerin de iyi çıkmış sevindim canım. dün bana dilek bişey sormuştu tel.de. eşime de danıştık. sorun değilmiş. dilek sana söylemiştir herhalde. içini ferah tut canım. bir problem olsa zaten dr un önlemini alır.

ben dün 3 lü testimi yaptırdım kızlar hastanede. çok şükür temiz çıktı. dr um amniyosenteze gerek yok dedi. sonuç çıkana kadar epey gerildim ama. dün gece rahat uyuyamadım. neyseki endişe edilecek birşey çıkmadı ama tabi herşeyi Allah bilir.

kızlar benim yaramaz bir türlü uygun pozisyona geçip cinsiyetini göstermedi ya. geçen cumadan beri uğraşıyoruz ama açmıyor bir türlü. dr 13. haftada erkeğe benziyor demişti. ama bazı kişiler de göstermiyorsa kız olabilir falan diyor. gerçi hiç önemli değil. sağlıklı olsunda kız erkek hepsi bir. inşallah kucağımıza almak da nasip olur.

kızlar bayrama kadar tekrar giremem belki. şimdiden hepinizin kurban bayramını kutluyorum. sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum. hepiniz kendinize iyi bakın.

merhaba canım,girebildiğin kadar artık katılırsın aramıza .zaten gördüğün gibi eskisi gibi paylaşım yok sayfada .tebrikler testlerin güzel çıkmış .ikili ve üçlü temiz çıktığı için amniyosenteze gerek görmemiştir dr ..
kız olabilir canım erkek bebekler gösteriyor kızlar utangaç ya saklıyor:)))
benim durumum bayramdan sonra belli olur artık inş Allah bize bağışlar bir aksilik çıkmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…