Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın ilsucuğum nasılsın canım inş. bişi çıkmaz sıkma canını içini ferah tut canım ben iyiyim çalışıyorum evet eskisi gibi kimse girmiyooo (

canım buda benim şansıma eskisi gibi girilmiyo burdaki paylaşımlarınıza hayrandım sürekli okurdum ama şimdi kimsecikler yok canlarım gelin artık

evet sinmcim ya eskilerden çok yoğun olurdu burası herşeyi paylasırdık falan
simdi kimse girmior malesef .

Canım arkadaşlarm.... Sene sonu ve bayram münasebeti ile benim işlerim baya bi yoğun. O yüzden pek katılamıyorum size.. Umarım sene başında normale döner paylaşımlara devam ederiz... :)

hepimizin kurban bayramı mübarek olsun .... Rabbim hayırlara vesile kılsın...

Iyi tatiller....

Tüm arkadaslar kurban bayramız mübarek olsun .hepinizi öpüyorum hamişler sizinde bebeklerinizi de ayrıyetten öpüyorum muck:)

cinsiyetlerini öğrenemedik kızlar biri bacaklarını kapadı biride poposunu döndü takla atmaya basladı doktorum bu oynak kız olabilir dedi.....

dün merak edip girdim sayfanıza okudun canım
oynaklar hep kız oluyor zaten erkeklerde pek sakin oluyor:))
sağlıkları yerindeyse hiç sorun yok canım

dün merak edip girdim sayfanıza okudun canım
oynaklar hep kız oluyor zaten erkeklerde pek sakin oluyor:))
sağlıkları yerindeyse hiç sorun yok canım

evet cnm onlar iyi anneleri kötü bu sabaj basım dönmeden kalkım yaa şükürler ettimm
kızlar benim hamileliğim zorlu geçiyor ben hamiş değilkende çok hassastım hamilelik dahada zorladı...ama dün onları gördüm yaa kocaman gibi teyzeleri ama doktorumuz basını ölçerken 31mm dedi düşünün 3 cm daha ......işte ekranda dedim hayatımın en büyük güzelliği en büyük acısı ...onlar gülünce biz kat kat mutlu olacaz
onların canı yanınca kat kat acı çekecez yok böle bir duyguuu:CüvCüv:

herkese kocaman selamlar şuan kimse yok herkes bayram alış verişindedir muhtamelen bizde birazdan çıkacağız kızlar hepinizin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim sevdikleriniz ve bebekleriniz ile nice nice sağlıklı bayramlara

Canım ya benimde aynı senin gibi olmuştu 2 sene önce fakat şimdi 4,5 aylık hamişim canını sıkma kimi insanlarda görülebiliyor ikinci hamişliğinde böyle problem olmaz allahın izniyle

Aaaa ben yazmadım:)))
Kesemin altındaki tümsek için kontrole gittik şükürler olsun Allahıma geçmiş şuan herşey yolunda dedi dr .12 mm civarıymış bebekte .haftasıyla uyumlu dedi. umarım 40 haftasıda böyle guzel gecer .

ee sizin bayram nasıl geçti bakalım, baya uzattınız tatili ):))

slm kıslar nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun hersene bugünlere inş. ben evdeydim biryere gitmedim bu arada adet oldum kıslar eşim bu haftasonu gelecekmiş tam zamanı anlicanız hayırlısı yumurta takibine dr. gidecem hadi gelin artık tek kaldım hamişler bebişleriniz iyiymiş allah kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlara da kısmet etsin (amin)

ilsu cnm bugün doktora gittim bebekler iyi dedi doktorum
ama yatnaya devam soldaki bebek bir hafta önden gidiyormuş eğer yanıltmıyorsa beni erkek dedi soldaki için sağdaki için bişey demedi

ilsu cnm bugün doktora gittim bebekler iyi dedi doktorum
ama yatnaya devam soldaki bebek bir hafta önden gidiyormuş eğer yanıltmıyorsa beni erkek dedi soldaki için sağdaki için bişey demedi

canım sen yat sakın kalkıp iş falan yapma .ikizlerde öyle oluyor zaten hep birisi daha ileride gidiyor. enazından birisini söyledi yani :)) canım bence öbürüde kız neden dersen kızlar zor gösteriyor cinsiyetini o da erkek olsaydi açardı hemen pipisini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…