Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

aysimacım ben 6+2 iken duymuştum
ama ultrasyon aletinden aletine fark var benim ki baya gelişmiş bi aletti
sen hiç sıkma canını genel olarak 7 .haftada duyuluyor cünkü

günaydın kıslar nasılsınız canlarım ben iyiyim klomene başladım ben dün kocam şubatın 20 de gidecek galiba o zamana tuturmam lazım kıslar

kıslar ben çıkıyorum iyi akşamlar canlarım dr. gidicem adetimin 4. günü çağırdı sanırım yumurta takibi için kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle byeeee

evet canım gittim kist oluşmuşmu diye çağırdı temiz bişe yok dedi 10. günü tekrar gidecem yani salı günü canlarım klomen kullanıyorum çatlatma iğnemi aldım şimdiden çünkü piyasada bulunmuyo 10.000 ünite var elimde şuan hayırlısı bakalım bu ay olur inş. dua et hamişsin ya kabul olur canım senin rahatın nasıl

canım buay daha dikkatli olun ozmaan yumurtan çok büyümeden gidin ki iş işten geçmiş olmasın
inş bitanem buay hamile kalırsın da kutlarız

herkese mrb kızlar umarım herkes çok iyidir sayfada pek haraket yok hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar ....

canım kimse girip bişi yazmıo bende kendi kjendime ne yazıyım mirmirmirmir
zeytin giriyor işte bi okadar
sen napıyosun doğuma az kaldı

canım kimse girip bişi yazmıo bende kendi kjendime ne yazıyım mirmirmirmir
zeytin giriyor işte bi okadar
sen napıyosun doğuma az kaldı

evet canım ya pek kimse girmiyor ben ara sıra uğruyorum bakıyorum kimse yok ...
canım ben ne yapim işte mart 21 doğum gibi gözüküyor az kaldı 1 ay falan var vallahi ben kızımın tüm eksiklerini tamamladım bi tek elbiseleri yıkanak ütülenecek hastane çantalarıız hazırlanacak heycanla bekliyorum yarın doktora gideceğim bide hastane ile görüşeceğiz fiyat falan gelince yazarım tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor minik prenses nasıl hareketlerini hissetmeye başladın mı

canım yaaa masallah 1 ayınız kadlı demekki
iyi etmisin herşeyini hazırlamakla belli olmuyor bazen bebişler erken gleiyor duramıyor yerine:))
haber verirsin bize inş sizi çok etkilemez fiyatlar
sezeryan olacaksın dimi
epidurla mi düşünüyorsun
ben ara sıra hissediyorum ama kayma seklinde
dr 1 ay sonra hissedersin dedi canım

günaydın kıslar nasılsınız ilsu iklimsu evet benden ve ilsudan başka kimsecikler yok sayfada iklimsu az kalmış canım ya allah sağsağlim kavuştursun bebeğine

ilsum ben 10, günü gidecem bu sefer erken çağırdı dr. bakalım ne kadar çıkacak bu sefer yumurtam geçen defa 13, günde gitmiştim kontrolüm yarın

herkese mrb kızlar
zeytin canım sende olmasan kimse girmiyor en sonlara düşeceğiz .....hadi baklaım bu ay sneden umutluyuz
İlsu canım ben ilk 16.haftada titreşim gibi hissettim sonra dalgalanma ve 22 haftada tam vuruşlarını seninde az kalmış canım ...
bu arada sabah doktora gittim kan sayımım yapıldı bir problem yokmuş yani kan iğnesine gerek görmedi minik kızım 2.540 kg olmuş teyzeleri yanlızcı doktor suyun biraz azalmış yani miyadı dolan bebeklerin suyu azalır gibi bişeyler söyledi anlayacağınız bizim prenses 21 martı beklemeyecek çok aceleci aynen ben kızlar dua edinde en azından bu ayı geçirelim hastane ile konuştum fiyat olarak sezeryan epidural 3.500 ytl 2 gün herşey dahil doğum öncesi testler ekipmanlar bebeğin sarılık iğnesi ilk muayenesi ve refaketçi yatağı yemeği dahil dedi odalarına baktım küçük gibi suyet odaları var onları beğendim süyet oda için günlük 235 ytl fark ödeyeceğiz ama büyük 2 odadan oluşuyor biri benim odam biri oturma grubu olan şık güzel bir oda 2 tuvaleti var duşa kabini falan çok beğendim hayırlısı ile bakalım yani onuda ayarladım sayılır 2 hafta sonra gidince ntsya bağlayacak ve anestezi uzmanı ile görüştürecek haftayada emzirme kursu varmış tabii bizim minik 2 haftayı beklersek bizden bu kadar teyzeleri bu arda doktor tutturdu seni normal doğurtalım bak bebekte sağlıklı sende öylesin falan eşim hemen müdahale etti yok yok karım korkuyor dedi bu arad kızlar tam 59 kiloyum yani 49,50 ile hamile kaldım 10 kilo almışsın dedi doktor baklaım 2 kilo daha alsam doğuma kadar 61 falan doğum

Hay masallah bitanem ne güzel haberlerle döndüm
kızlar aceleci oluyor dilekcim suyu azaldıysa zaten fazla bekletmesin onun hayatı tehlikede oluyor .baya phalıymış canım doğumda ama çok güzel o gititğin hastane değer yani .
heran tetiktesin yani seni :)
bende normal doğumdfan çok korkuyorum canım:))) bakalım napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…