Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Iklimsu doğuma az kalmış ağzım gözün geldi vakittt ayy ne güsel yaaaaaaa
ben bu haftalarda iyice ağırlaştım .....iki bebek olunca sanırım daha erken oluyor ağırlaşma ...bende bu hafta gidecem kızlar doktora bakalım kaç gr olmuş kuzularr

canım doktor alt sınırda deil ama azalmış yani doğuma yakın suyu bu seviyelerde oluyor sanırım vallahi tetikteyim ama sanki bu ay çıkar gibi geliyor bana mart başı gibi gelecek gibi evet canım fiyatı çok hastaneye göre pahalı ama hastane çok güzel ve temiz haytta kaç kez doğuracaz ki bacım ...
vallahi bende korkuyorum bacım o yüzden sezeryan düşünüyorum doktorlar zaten eğer hasta normal doğum yapamayacağını düşünüp korkup şartlanırsa biz onu doğurtamayız dyorlar piskoloji çok önemli canım....:teytey:

meraba canım nerelerdesin bebişlerin baya büyümüş seninde allahım tamamını erdirsin bide bana sor zaman nasıl geçmek bilmedi senin ikiz ya ondan zor oluyor ben bitanesini taşıyamıyorum vallahi bravo sana gerçi sende yarılamışsın sayılır iyi haberlerini yarın bekliyoruz kendine ve bebişlerine iyi bak

Oo iklimsu gelmiş :)

ay canım ya ne güsel az kalmış doğumuna allahım sağlıkla kurtarsın :) normal doğumdan korkuyorsun demek bi ben korkmuyom nedense :))

dirim cnım senin ikiz gebelik çok zorlar bende 19.hafta ya girdim ağrılaştım adım attıkça sancı giriyor bacak arasına kasığıma falan ozr yani.. Allah yardımcımız olsun hepimizin .....

Yavrularımızı bize bağışlasın.... Amin.

Zeytin tatlım nerelerdesin .......... Ben pek yazamıyom ama okuyup çıkıyom affedin ...

günaydın kızlar dün yazamadım işlerim çok yoğunu dr. gittim 10. günümdü 24 mm çıktı yumurtam hemen çatlatma iğnesini vuruldum progestanada bugün başlicam hayırlısı bakalım canlarım görüşmeyeli nasılsınız

inciiim maşallah kız bebiş 19 hafta mı oldu allah kucağına almayı nasip etsin yaprak ilsum senin içinde nasip etsin hepinizi çok özledim ama kimse girmiyo ilsudan başka

ya ben biliyodum ya diyodum erkek diye hayırlı olur inş. sağlıklı bir şekilde doğar darısı olmayanların başına nasılsın ilsum dr. bidahaki aya klomen kullanmadan gel dedi onu takip edecek şimdi inş. gerek kalmazda hamiş kalırım dua edin benim için

merhaba kızlar yazılarınızı okudum .benimde başımdan iki kere boş gebelik geçti tüp bebek yöntmiyle hamile kalmıştım ama boş gebelikle sonuç landı ikiside.bana yardımcı olursanız sevinirim.boş gebelikten sonra nasıl hamile kaldınız.genetik testler yaptınızmı.özelden mesaj atbilisiniz.herkese iyi akşamlar.

herkese mrb kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yapraknil uzun zamaadır görünmüyorsun tatlım umarım sen ve minik prensesin çok iyidir merakta bırakma bizi arada yazz......
aysimaa sende yoksun canım ya hamileliğin nasıl gidiyor kalp atışlarını şimdiye dek çoktan duymuşsundur bizi bu kadar habersiz bırakma güzelim ya
Adaşım sende bu sayfanın vazgeçilmezisin bizi sensiz bırakma
İlsu sen bugün yine uğramışsın ama malum kimse yokmuş canım akşamları evden bağlan ben bu saatlerde sayfaya uğruyorum denk gelelim
İncim oğluşun oluyormuş canım allahım sağlıklı sıhatli kucağıına almayı nasip etsin o bizim ilk ERKEĞİMİZ

Iklimsu canım öle dimi bu sayfaya bi erkek lazımdı :))

sen nasılsın ?? Ay doğuma az kaldı ... Bizimde gelin doğuracak nasip olursa inşallah..... şu sıralar sancı çekiyor ... Cumadan beri hastanedeler ..... Akşam korkup kaçmış bi ara ama yengem yakalamış :)) allah kurtarsın hayırlısı ile herkesi ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…