- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.481
herkese mrb kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yapraknil uzun zamaadır görünmüyorsun tatlım umarım sen ve minik prensesin çok iyidir merakta bırakma bizi arada yazz......
aysimaa sende yoksun canım ya hamileliğin nasıl gidiyor kalp atışlarını şimdiye dek çoktan duymuşsundur bizi bu kadar habersiz bırakma güzelim ya
Adaşım sende bu sayfanın vazgeçilmezisin bizi sensiz bırakma
İlsu sen bugün yine uğramışsın ama malum kimse yokmuş canım akşamları evden bağlan ben bu saatlerde sayfaya uğruyorum denk gelelim
İncim oğluşun oluyormuş canım allahım sağlıklı sıhatli kucağıına almayı nasip etsin o bizim ilk ERKEĞİMİZ
merhaba kızlar yazılarınızı okudum .benimde başımdan iki kere boş gebelik geçti tüp bebek yöntmiyle hamile kalmıştım ama boş gebelikle sonuç landı ikiside.bana yardımcı olursanız sevinirim.boş gebelikten sonra nasıl hamile kaldınız.genetik testler yaptınızmı.özelden mesaj atbilisiniz.herkese iyi akşamlar.
Iklimsu canım öle dimi bu sayfaya bi erkek lazımdı :))
sen nasılsın ?? Ay doğuma az kaldı ... Bizimde gelin doğuracak nasip olursa inşallah..... şu sıralar sancı çekiyor ... Cumadan beri hastanedeler ..... Akşam korkup kaçmış bi ara ama yengem yakalamış :)) allah kurtarsın hayırlısı ile herkesi ......
tabii ttalım bir prens gerekliydi bizim prenseslere
canım bende fena deilim 21 mart doğum sezeryanla alacak doktor tabii bizim minik beklerse suyu biraz azalmış daha erkende olabilir bir kaç gün ortadan kaybolursam doğuma gitmiş olabilir size bir süpriz yapabilirim .........klava:
Incim sana bebeişin erkek olacak demiştim hatırladın mı canım benim için dua et neolur hamiş kalmam için
selam hamişler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır valla ben artık bekliyorum bakalım bizim nazlı kızımız ne zaman gelecek doktorum en son kontrolümde artık doğumu bekleyebiliriz dedi bizde işte o günü bekliyoruz inşallah herşey yolunda giderse normal doğum olacak en çok istediğim şey normali.sezeryanı hiç düşünmedim ben başından beri normali istiyorum adı üstünde normal:) sadece tek sakıncası zamanı belli olmaması:)) inşallah birdahaki sefere doğum hikayemle burada olacağım her detayını paylaşırım tabi bebekten fırsat olacakmı o zaman da bilemiycem...tüm hamişleri allah bir avazda kurtarsın...
herkese selam. umarım iyisinizdir.
iklimsu canım çok sağol ya sen de olmasan sayfada unutulup gidicem yani. neyse.
canım valla epeydir giremedim. bazı ailevi meseleler var. koşuşturmaca falan fırsatım olmuyor açıkçası. bugün bebişi görmeye gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim. önümüzdeki hafta gidicem inşallah. en son gittiğimde iyiydi ama biraz zayıftı. tabi annesi de sadece 700 gr kilo almış 1 ay içinde ee bebişte biraz zayıf kalmış tabi. şu aralar biraz fazla yiyorum ben kilo aldım inşallah bebişim de kilo almıştır. birden ağırlaştığımı hissediyorum zaten. karnım falan artık çok belli. eskisi kadar saklayamıyorum artık.
canım senin de çok az kalmış doğumuna. inşallah hayırlısıyla prensesini kucağına alırsın ve mutlu mesut bir şekilde büyütürsünüz. darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah.
aysimayı ben de çok merak ettim ya en son bebeğin kesesini gördüm ama henüz kalp atışını göremedim yazmıştı. inşallah onu da görmüştür artık ve sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur.
Selam hamişler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır valla ben artık bekliyorum bakalım bizim nazlı kızımız ne zaman gelecek doktorum en son kontrolümde artık doğumu bekleyebiliriz dedi bizde işte o günü bekliyoruz İnşallah herşey yolunda giderse normal doğum olacak en çok istediğim şey normali.Sezeryanı hiç düşünmedim ben başından beri normali istiyorum adı üstünde normal:) sadece tek sakıncası zamanı belli olmaması:)) İnşallah birdahaki sefere doğum hikayemle burada olacağım her detayını paylaşırım tabi bebekten fırsat olacakmı o zaman da bilemiycem...Tüm hamişleri Allah bir avazda kurtarsın...
Selam hamişler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır valla ben artık bekliyorum bakalım bizim nazlı kızımız ne zaman gelecek doktorum en son kontrolümde artık doğumu bekleyebiliriz dedi bizde işte o günü bekliyoruz İnşallah herşey yolunda giderse normal doğum olacak en çok istediğim şey normali.Sezeryanı hiç düşünmedim ben başından beri normali istiyorum adı üstünde normal:) sadece tek sakıncası zamanı belli olmaması:)) İnşallah birdahaki sefere doğum hikayemle burada olacağım her detayını paylaşırım tabi bebekten fırsat olacakmı o zaman da bilemiycem...Tüm hamişleri Allah bir avazda kurtarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?