Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herkese selam. umarım iyisinizdir.

iklimsu canım çok sağol ya sen de olmasan sayfada unutulup gidicem yani. neyse.

canım valla epeydir giremedim. bazı ailevi meseleler var. koşuşturmaca falan fırsatım olmuyor açıkçası. bugün bebişi görmeye gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim. önümüzdeki hafta gidicem inşallah. en son gittiğimde iyiydi ama biraz zayıftı. tabi annesi de sadece 700 gr kilo almış 1 ay içinde ee bebişte biraz zayıf kalmış tabi. şu aralar biraz fazla yiyorum ben kilo aldım inşallah bebişim de kilo almıştır. birden ağırlaştığımı hissediyorum zaten. karnım falan artık çok belli. eskisi kadar saklayamıyorum artık.

canım senin de çok az kalmış doğumuna. inşallah hayırlısıyla prensesini kucağına alırsın ve mutlu mesut bir şekilde büyütürsünüz. darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah.

aysimayı ben de çok merak ettim ya en son bebeğin kesesini gördüm ama henüz kalp atışını göremedim yazmıştı. inşallah onu da görmüştür artık ve sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur.

canım sana da çok geçmiş olsun. en azından hamile kalabiliyorsun. sizin sorununuz neydi bilmiyorum yani eşindenmi kaynaklanıyor. genelde bu boş gebelikler spermlerdeki hareket azlığı veya morfoloji bozukluğundan kaynaklıdır falan diyorlar ama yumurtanın kalitesiz olması da bir faktör tabi. canım bizler genetik test falan yapmadık yani dr larımız öyle bir test istemedi. senin dr un ne diyor bu konuda bilmiyorum en doğru bilgiyi ondan alabilirsin. eğer böyle bir test yaptırmanı istiyorsa yaptırman gerekir. ama boş gebeliklerden sonra normal hamilelikle tabiki oluyor yani sürekli öyle olacak diye birşey yok. sen moralini bozma, tedavine devam et. ayrıca sitede bazı bitkisel kürler var bazı arkadaşlar tüp bebek öncesi bu kürlerden deneyip kaliteli yumurta ve spermler elde etmişler. mesela eşine keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin. tüp bebek bölümündeki arkadaşlardan da bu konuda fikir alabilirsin canım. Allah yardımcın olsun canım.

tabii ttalım bir prens gerekliydi bizim prenseslere
canım bende fena deilim 21 mart doğum sezeryanla alacak doktor tabii bizim minik beklerse suyu biraz azalmış daha erkende olabilir bir kaç gün ortadan kaybolursam doğuma gitmiş olabilir size bir süpriz yapabilirim ......... klava:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yapraknil canım gelmişsin canım olur mu hiç birbirimizi hiç unuturmuyuz biz kader birliği yapmış kadınlarız .....
tatlım sende fazla ailevi sorunlara giripte stres olma herşey olacağına varır önemli olan sen ve güzeller güzeli kızın demiiii.....sen yoksa fazla kilo alıırm diye kendini aç mı bırakıyorsun kızdım şimdi sana yiğenimi aç bırakma kilolarımızı doğumdan sonra veririz hamur işlerinden uzak dur kilo almazsın bak bne toplam 10 kilo aldım bebeğimde 2,500 kg dı ben bol bol meyve yedim ve 3 ana öğün yedim akşam 7 den sonra yemek yemedim sende bunları uygula sonra kavga etmeyelim ... güzelim kendine ve bebeğine çok iyi bak seni öpüyorum bizi çok habersiz bırakma

günaydın kızlar nasılsınız gelip gitmişsiniz ben iyiyim bi yaramazlık yok hepinizi çok özledim ama hiç karşılaşamıyoruz canşarım kib öptm

ay canım ya.. Hayırlısı nasıl ise inşallah öyle olsun..... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin....

Yaprakcım canım ... Sitem etmişsini biraz... Vallahi bende pek giremiyorum arada bakıyorum o kadar.... çalışıyoruz biliyorsun.....

Iklimsu unun dediği gibi aç kalma ....bebeğimiz aç kalmasın kilolar gider inşallah doğumdan sonra .....

Zeytin cnm nerlerdesin.... Iyi olmana pek sevindim....ç.

Yeni bi hafta başlıyor ... Hayırlısı olsun güzel günler gelsin bizler ve meleklerimiz için.....

Selam hamişler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır valla ben artık bekliyorum bakalım bizim nazlı kızımız ne zaman gelecek doktorum en son kontrolümde artık doğumu bekleyebiliriz dedi bizde işte o günü bekliyoruz İnşallah herşey yolunda giderse normal doğum olacak en çok istediğim şey normali.Sezeryanı hiç düşünmedim ben başından beri normali istiyorum adı üstünde normal:) sadece tek sakıncası zamanı belli olmaması:)) İnşallah birdahaki sefere doğum hikayemle burada olacağım her detayını paylaşırım tabi bebekten fırsat olacakmı o zaman da bilemiycem...Tüm hamişleri Allah bir avazda kurtarsın...

canım iyi dileklerin için sağol allah yardımcın olsun.... Ne güzel mutlu sona yaklaşmışsın ..

Inşallah nasip olur canım doğum hikayenide okumaak :)

yaprakcım unutur olur muyuz çok siteye girmiyoruz ki bizde yani kimse bişey yazmayınca eskisi gibi değil malesef .
çok yemek değilde sağlıklı beslen canım bebeğinde kilo alır .olsun zayıfta doğsa o kilo alır merak etme. bende cok zayıf doğmuşum mesela :) ailevi meseleniz neyse inş biran evvel düzelir tatlım
.

esracım masallah ya 37 haftan dolmuş resmen .ne çabuk geçmiş .kız seninde bebişin ya erken gelebilir .Allah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip eder inş sana .Normal doğumdan korkmaman nekadar güzel .Ben korkuyorum

Sinemcim sende buay inş beklemeden hamiş olursun. bilirim çok zor beklemek. ama herşeyin bir vakti zamanı var sanirim .çok strese girme sakın. stres bebeği geciktiriyor.

mrb canım seninde doğuma pek bişey kalmamış allahım sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin mart annelerinin yarısı şubatta doğurdu bende çok korkuyorum erken olur diye en azından 1 hafta 10 gün daha beklese benim ufaklık biraz daha büyümüş olur senin 37.hafta dolmuş nerdeyse doğsada bir problem olmaz doğum hikayeni muakak yaz heycanla bekleyeceğim bende nasip olur yazarım burdan normal doğum yapacaksın demek ne güzel ben çok korkuyorum o yüzden sezeryan yapacağım keşke bende yapabilsem keşke kürtaj olşduğumda doktorum çatın dar normal doğum yapamazsın dedi gerçi şimdiki doktorum çatı muayeni yapim dedi 37.haftada ama ben istemedim piskolojik sanırım canım allah yardımcın olsun kendine çok iyi bak

günaydın kızlar nasılsınız hiç karşılaşamıyoruz kimse gelmiyo diye arada uğruyorum bende bakıp çıkıyorum eskiden çok güzeldi sayfa ama şimdi kimse girmiyooo

hep girip çıkıyorum kimse yok seni burda görmek güzel canım benim adetime 11 dün kaldı bakalım ne olacak
çok erken büyüyo yumurtam 10. günü gittim 24 mm dedi hemen çatlatma iğnesi vuruldum çalışmalara başladım hemen tabi 5. günden itibaren başladım hayırlısı bakalım buay ne olacak canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyo canım karnın büyüdümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…