Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

vet sinemcim malesef 3*4 gün kolun acır dedi .
senin kaç günün kaldı sonuç için ? inş olmuştur bu sefer ya
senin kaç yumurtan oluşmuştu gittiğinde

canım 9-10 günüm falan var canım haftaya cuma yada c.tesi tek yumoşum vardı 24mm 10. gün gittiğimde bile erken büyümüştü bidahaki sefere ialçsız takip edelim dedi hayırlısı bakalım bi kere bakıyo yumurtama bidaha bakmıyo çatlamış mı çatlamamış mı diye dr. değiştirecem galiba canım

dileğim nerdesin sen canım yaaa ne sorun olacak bana işim vardı giremedim sayfaya canım çok merak ettim seni yarın gel mutlaka öptm ilsu nasılsın

herkese meraba kızlar hepiniz umarım çok iyisinizdir ben ve minik kızım iyiyiz c.tesi doktora gideceğiz ben çok heycanlıyım bakalım nts ye koyacak doktor dönüşte yazarım hepinizi çok öpüyorum benim için dua edin kızlar sizleri çok seviyorum

Zeytin tünaydın canım nasılsın bu gün yazmamşsın sende pes ettin mi yoksa ... Gelen yok giden yok demi

bende çok açım şua an yemek alım yiyim bari ..... Oğlumda acıktı :))

yok canım pes etmedim de işlerim biraz yoğun aman oluşunu aç bırakma canım valla bu sayfanın cıvıl cıvıl olduğu zamanı çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…