- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.521
herkese meraba kızlar hepiniz umarım çok iyisinizdir ben ve minik kızım iyiyiz c.tesi doktora gideceğiz ben çok heycanlıyım bakalım nts ye koyacak doktor dönüşte yazarım hepinizi çok öpüyorum benim için dua edin kızlar sizleri çok seviyorum
herkese mrb kızlar şimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yarın doktor ilk defa nts ye bağlayacak ve muayenem var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek ilsu canım doğum tarihim belli 21 mart kesin doğum tarihi tabiii herhangi acil bir durum olmazsa geçen gittiğimizde suyun azalmış demişti ya doktor şimdi çok heycanlıyım acaba erken olabilir diye bu arada da grip olmuşum başım çatlıyor olmayim diye uğraştım korktum ve sonunda oldum ............
KIZLAR ne olur ne olmaz yarın doktor belki doğuma falan alır ben şimdiden hepinize çok teşekkür ederim hep beraberdik yaklaşık 1 senedir kardeş olduk burda dostluğunuz kardeşliğiniz ablalığınız için çok teşekkür ederim kötü bir olay yaşadık ama sizi kazandım sizi çok seviyorum allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELAL EDİN .belki fırsat olmaz hastanede ne bilim yatırırlar küçük bir ihtimal bile olsa sizden helallik almak istedim hastaneden dönünce yazarım kendinize çok iyi bakın
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yapraknil canım gelmişsin canım olur mu hiç birbirimizi hiç unuturmuyuz biz kader birliği yapmış kadınlarız .....
tatlım sende fazla ailevi sorunlara giripte stres olma herşey olacağına varır önemli olan sen ve güzeller güzeli kızın demiiii.....sen yoksa fazla kilo alıırm diye kendini aç mı bırakıyorsun kızdım şimdi sana yiğenimi aç bırakma kilolarımızı doğumdan sonra veririz hamur işlerinden uzak dur kilo almazsın bak bne toplam 10 kilo aldım bebeğimde 2,500 kg dı ben bol bol meyve yedim ve 3 ana öğün yedim akşam 7 den sonra yemek yemedim sende bunları uygula sonra kavga etmeyelim ... güzelim kendine ve bebeğine çok iyi bak seni öpüyorum bizi çok habersiz bırakma
yaprakcım unutur olur muyuz çok siteye girmiyoruz ki bizde yani kimse bişey yazmayıncaeskisi gibi değil malesef .
çok yemek değilde sağlıklı beslen canım bebeğinde kilo alır .olsun zayıfta doğsa o kilo alır merak etme. bende cok zayıf doğmuşum mesela :) ailevi meseleniz neyse inş biran evvel düzelir tatlım .
canım evet ben de iklimsuya onu söylüyordum sayfanın eski tadı tuzu yok diye. malesef artık pek kimse girmiyor. hamile kalmadan önce herkes gelip, adetime şu kadar kaldı falan, ay inşallah hamileyimdi, bu ay da olmadı ya da yaşasın oldu gibi üzüntülerimizi, sevinçlerimizi, heyecanlarımızı paylaşırdık. ama şimdi malesef herkes kendi meseleleriyle meşgul, sen geliyorsun ama tabi sayfada kimseler olmayınca nereye kadar yazabilirsin. ben genelde akşam saatleri geliyorum iklimsu gibi, geldiğim zamanlar geçmişi okuyup herkesetek tek bişeyler yazmaya çalışıyorum ama son zamanlarda maalesef unutulduğumu düşündüm. yani o an online isen senle konuşuluyor, değilsen yazdıkların pek dikkate alınmıyor. örneğin bazen birilerine direk ismiyle veya nickiyle neyapıyorsun, işte şu meselen ne oldu, inşallah halledersin falan gibi şeyler yazdığım halde cevap verilmedi, ya da gözden kaçtı. ayrıca bazı meseleler yüzünden uzun süre giremediğim halde hiç sayfada adım sanım unutulmuş. o yüzden ben de biraz sitem ettim. yani sayfaya her zaman giremiyor olsak bile geçmişte çok şeyler paylaşmış kişiler olarak birbirimizi unutmamamız gerekir diye düşünüyorum. iklimsunun dediği gibi bizler kader arkadaşlarıyız.
canım çok sağol ya. evet kader birliği yaptık, ben de öyle düşünüyorum ama ben son bir kaç aydır pek giremedim. ama zaten pek kimse de girmiyor. sayfanın eski neşesi tadı tuzu yok.
canım geçen gittiğimde yani 26 haftalıkken bebişim biraz zayıf kalmıştı, 900 gr falandı. ben de az kilo almıştım. aslında öyle kilo derdim çok yok. yani fazla yersem şişmanlarım, çirkin olurum derdim yok. doğumdan sonra o kiloları vereceğime inanıyorum. ama nedense çok iştahlı değilim yani ne öyle aş ermelerim oldu ne de oturup çok iştahlı bişey yiyip içemiyorum. biraz mide problemlerim var, fazla yediğimde çok rahatsız oluyorum o yüzden de normal yiyorum. süt içmeye başladım, hemen hergün içiyorum artık. eskiden içmiyordum. yumurta, peynir, et vs şeyleri biraz daha arttırdım çok şükür bebişime yaramış. geçen hafta tekrar gittim dr a 1400 gr olmuş prensesim. inşallah böyle devam eder.
şimdi de idrarda enfeksiyon çıktı. derdim bitmiyor benim ya. perş. tahlil yaptırdım, kan tahlili ve idrar. kan değerim yükselmiş, demir ilacı işe yarıyor sanırım. ama idrar da lökosit gözüküyor. yarın yine tahlil yaptırıcam yine aynı sonuç çıkarsa dr la konuşup ilaca başlıyacağım sanırım. hiç istemiyorum aslında ilaç kullanmak ama mecbur kalırsam kullanıcam artık. bol su içiyorum inşallah o da işe yarar. gerçi idrarda yanma, ateş falan öyle belirtiler yok ben kontrol amaçlı tahlil yaptırmıştım ama demekki belirti olmayabiliyormuş. inşallah atlatırım.
iklimsu bacım yoksa doğuma mı girdin yoksa seni merak ediyorum dünden beri
iklimsu senle çok sohbetimiz olmasada güle güle git cnm allah yolunuzu açık kılsın
eğer yarın doğum olursa sağlıklıca al kucağına miniğini rabbim darlık sıkıntı göstermesin
varsa hakkım helal olsun ...sende et...duacı olursan sevinirim cnm
ben ,ilsu,istiridye ,doğumu bekliyoruz...tabi dilek arkadaşımada duacı olalım hamiş kalsın oda bu anları biran önce yaşasın
Iklimsu canım ya .....
Allah yar ve yardımcın olsun ... Bebeğini seni korusun ... Varsa hakkım helal olsun benden yana....... Hayırlı haberlerle dönersin inşallah......
canım çok teşekkür ederim habreleri verdim ve hayırlı az kaldı son 20 gün heycan ve merakla kızımı bekliyorum teyzesi sayılı gün geçmez derdim ama geçti darısı sizlerin başına
canım bacım seni merakta bıraktım ama acayip griptim fırsat bulamadım yukarda da yazdım herşey yolunda eşime söyledim doğuma gidersem buraya girip size bilgi verecek sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?