Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sevincim ben 32. gün oldum .
ama 2 ay sonra olanlarda var
sen 6 hafta bekle eğer olmassan dr a görünürsün

canım mutlaka haber ver bizlere
doğum tarihini mi konuşacaksınız bakalım

herkese mrb kızlar şimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yarın doktor ilk defa nts ye bağlayacak ve muayenem var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek ilsu canım doğum tarihim belli 21 mart kesin doğum tarihi tabiii herhangi acil bir durum olmazsa geçen gittiğimizde suyun azalmış demişti ya doktor şimdi çok heycanlıyım acaba erken olabilir diye bu arada da grip olmuşum başım çatlıyor olmayim diye uğraştım korktum ve sonunda oldum ............
KIZLAR ne olur ne olmaz yarın doktor belki doğuma falan alır ben şimdiden hepinize çok teşekkür ederim hep beraberdik yaklaşık 1 senedir kardeş olduk burda dostluğunuz kardeşliğiniz ablalığınız için çok teşekkür ederim kötü bir olay yaşadık ama sizi kazandım sizi çok seviyorum allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELAL EDİN .belki fırsat olmaz hastanede ne bilim yatırırlar küçük bir ihtimal bile olsa sizden helallik almak istedim hastaneden dönünce yazarım kendinize çok iyi bakın

iklimsu senle çok sohbetimiz olmasada güle güle git cnm allah yolunuzu açık kılsın
eğer yarın doğum olursa sağlıklıca al kucağına miniğini rabbim darlık sıkıntı göstermesin
varsa hakkım helal olsun ...sende et...duacı olursan sevinirim cnm
ben ,ilsu,istiridye ,doğumu bekliyoruz...tabi dilek arkadaşımada duacı olalım hamiş kalsın oda bu anları biran önce yaşasın

ay canım benim ya ne kadar duygusal, ne kadar içten yazmışsın ya. gözlerim doldu resmen.

umarım herşey yolundadır canım,doğum yaptınmı bilmiyorum ama Allah sana da minik prensesine de sağlık ve sıhhat versin. çok güzel günlerde büyütürsün inşallah meleğini. senden sonra sırada ben varım herhalde. ha bir de sabırsızım esra var ama o pek uğramıyor sayfaya. o da bu aralar doğuracaktı sanırım.
dırımkızı var, onun haftası bana göre daha geride ama ikiz olduğu için bebişler erken alacak sanırım dr u. hepimizin Allah yardımcısı olsun, sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip olur inşallah. Allah tüm bebek isteyenlere de en kısa zamanda bu duyguları yaşatır inşallah.

canım çok sağol ya. evet kader birliği yaptık, ben de öyle düşünüyorum ama ben son bir kaç aydır pek giremedim. ama zaten pek kimse de girmiyor. sayfanın eski neşesi tadı tuzu yok.

canım geçen gittiğimde yani 26 haftalıkken bebişim biraz zayıf kalmıştı, 900 gr falandı. ben de az kilo almıştım. aslında öyle kilo derdim çok yok. yani fazla yersem şişmanlarım, çirkin olurum derdim yok. doğumdan sonra o kiloları vereceğime inanıyorum. ama nedense çok iştahlı değilim yani ne öyle aş ermelerim oldu ne de oturup çok iştahlı bişey yiyip içemiyorum. biraz mide problemlerim var, fazla yediğimde çok rahatsız oluyorum o yüzden de normal yiyorum. süt içmeye başladım, hemen hergün içiyorum artık. eskiden içmiyordum. yumurta, peynir, et vs şeyleri biraz daha arttırdım çok şükür bebişime yaramış. geçen hafta tekrar gittim dr a 1400 gr olmuş prensesim. inşallah böyle devam eder.
şimdi de idrarda enfeksiyon çıktı. derdim bitmiyor benim ya. perş. tahlil yaptırdım, kan tahlili ve idrar. kan değerim yükselmiş, demir ilacı işe yarıyor sanırım. ama idrar da lökosit gözüküyor. yarın yine tahlil yaptırıcam yine aynı sonuç çıkarsa dr la konuşup ilaca başlıyacağım sanırım. hiç istemiyorum aslında ilaç kullanmak ama mecbur kalırsam kullanıcam artık. bol su içiyorum inşallah o da işe yarar. gerçi idrarda yanma, ateş falan öyle belirtiler yok ben kontrol amaçlı tahlil yaptırmıştım ama demekki belirti olmayabiliyormuş. inşallah atlatırım.

mrb kızlar sizleri habersiz bıraktığım için özür dilerim...ben daha doğurmadım kızımın rahatı iyiymiş nst girdim sancım en fazla 10 larda bebeğiminde keyfi iyi , doktor 21 mart doğum dedi yani sezeryan olacağım suyum idare edermiş o zamana kadar , tabii dikkatli ol dedi doktor bebeşimin kilosu 2.700 civarı ben 60 kilo olmuşum kızımın biraz boy sorunu var yanlızca olması gerekenden 2-3 hafta ilerde yaklaşık 51cm doktor uzun bacaklı diyip duruyor anası 1.60 kızı uzun bu yeni nesil prensesler uzun oluyor yani herşey yolunda

tatlım sen bizim kıymetlimizsin ilsu ya yazdıklarını okudum birazcık alınganlık yapmışın burda bizler birbirimize her zaman yardımcı olup bilgilendirdik emin ol cevap yazılmamışsa dikkatten kaçmıştır yoksa sana şahsi bişey deildir canım önce ben doğuracağım sonra senle dırımkız incim ve ilsu sıranızı belin benim kızım hepinizin bebeklerinin ablası yanlışlık olmasın sengözlerimebaksanab bu arda bebeğin kilosuda normal benimde o haftalarda 1.600 falandı yanlış hatırlamıyorsan zaten bebeğin iyi beslenmesi senin çok yemenle bağlantılı deil önemli olan bebeğe faydalı şeyler yemen bol bol sebze meyve balık ve kuruyemiş özellikle ceviz ben çok tükettim bende çok yemedim ama kızım iyi maşallah doktor 3.300 gibi doğar dedi
canım hamilelikte insna daha çok hastalanıyor idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanıyor ilçalarını kullan doktor tavsiye ederse bnde çok kötü grip olmuşum 3 gündür fenayım kendine çok iyi bak canım arkadaşım a.s.

iklimsu bacım yoksa doğuma mı girdin yoksa seni merak ediyorum dünden beri

canım bacım seni merakta bıraktım ama acayip griptim fırsat bulamadım yukarda da yazdım herşey yolunda eşime söyledim doğuma gidersem buraya girip size bilgi verecek sen nasılsın nasıl gidiyor

canım bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim allahım seni ve minik meleklerini korusun canım bnede her fırsatta dilek için dua ediyorum ve inanıyorum ki o da en kısa zamanda anne olacak

Iklimsu canım ya .....

Allah yar ve yardımcın olsun ... Bebeğini seni korusun ... Varsa hakkım helal olsun benden yana....... Hayırlı haberlerle dönersin inşallah......

canım çok teşekkür ederim habreleri verdim ve hayırlı az kaldı son 20 gün heycan ve merakla kızımı bekliyorum teyzesi sayılı gün geçmez derdim ama geçti darısı sizlerin başına

canım çok teşekkür ederim habreleri verdim ve hayırlı az kaldı son 20 gün heycan ve merakla kızımı bekliyorum teyzesi sayılı gün geçmez derdim ama geçti darısı sizlerin başına

allah bir nefeste kurtarsın iklimsum hayırlısıya kavuşursun bebeğine benim adetime 5 gün kaldı bakalım bu ay tutturduk mu kib byee

yaprakcım kimse eskisi gibi girmiyor ben sizin burdaki arkadşlığınıza hayran kalıp üye oldum ama şimdi ben sen ilsu iklimsu arada cimbomlum ve incim geliyo önceden cıvıl cıvıldı neyse kısmet diyelim dua et canım bizim için hamişlerin duası kabul olur:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlar.....

iklimsu canım 20 gün var demek dahd doğuma.... hayırlısı olsun inş. eltimde nasip olursa 21 mart demiş dr. aynı zamanda doğurcaksınız :)

yaprak canım hiç unutulurmusun.... kasti bir durum yok.. yazdıkların gözden kaçmış olabilir..... inş. idrardaki problemi de atlatırsın......

sinem bacım çok az kalmış ya .... uff geçmez o günler bilirim... belirtiler mi aramazdım ben ateş mi ölçmezdim.. gününden önce testler mi yapmazdım... neler neler..... ama o melekler zamanını biliyorlar ve onu bekliyolar....

canım bacım seni merakta bıraktım ama acayip griptim fırsat bulamadım yukarda da yazdım herşey yolunda eşime söyledim doğuma gidersem buraya girip size bilgi verecek sen nasılsın nasıl gidiyor

kız beni kesin dedim iklmisu doğrdu :))) giremeyince .
ya masalllah nekadar uzun canım bebişin 55 cm falan doğar :))) babası uzun ama ona cekmiştir .kilosu da yerinde masallah
bende senin gibi artık cevizi bol tüketirim ,sebze yiyorum da daha çok yerim .

slm kızlar evet incim çatlıyorum az kaldı ya günler geçmek bilmiyooo bakalım bu ay ne olacak ilsu nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…