- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.541
iklimsu nasılsın canım ben geldim umarım seni kaçırmadım hamişlik belirtini yazarmısın bana ben bu ay olursam dr. değiştirecem
mrb kızlar sizleri habersiz bıraktığım için özür dilerim...ben daha doğurmadım kızımın rahatı iyiymiş nst girdim sancım en fazla 10 larda bebeğiminde keyfi iyi , doktor 21 mart doğum dedi yani sezeryan olacağım suyum idare edermiş o zamana kadar , tabii dikkatli ol dedi doktor bebeşimin kilosu 2.700 civarı ben 60 kilo olmuşum kızımın biraz boy sorunu var yanlızca olması gerekenden 2-3 hafta ilerde yaklaşık 51cm doktor uzun bacaklı diyip duruyor anası 1.60 kızı uzun bu yeni nesil prensesler uzun oluyor yani herşey yolunda
tatlım sen bizim kıymetlimizsin ilsu ya yazdıklarını okudum birazcık alınganlık yapmışın burda bizler birbirimize her zaman yardımcı olup bilgilendirdik emin ol cevap yazılmamışsa dikkatten kaçmıştır yoksa sana şahsi bişey deildir canım önce ben doğuracağım sonra senle dırımkız incim ve ilsu sıranızı belin benim kızım hepinizin bebeklerinin ablası yanlışlık olmasın sengözlerimebaksanab bu arda bebeğin kilosuda normal benimde o haftalarda 1.600 falandı yanlış hatırlamıyorsan zaten bebeğin iyi beslenmesi senin çok yemenle bağlantılı deil önemli olan bebeğe faydalı şeyler yemen bol bol sebze meyve balık ve kuruyemiş özellikle ceviz ben çok tükettim bende çok yemedim ama kızım iyi maşallah doktor 3.300 gibi doğar dedi
canım hamilelikte insna daha çok hastalanıyor idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanıyor ilçalarını kullan doktor tavsiye ederse bnde çok kötü grip olmuşum 3 gündür fenayım kendine çok iyi bak canım arkadaşım a.s.
allah bir nefeste kurtarsın iklimsum hayırlısıya kavuşursun bebeğine benim adetime 5 gün kaldı bakalım bu ay tutturduk mu kib byee
yaprakcım kimse eskisi gibi girmiyor ben sizin burdaki arkadşlığınıza hayran kalıp üye oldum ama şimdi ben sen ilsu iklimsu arada cimbomlum ve incim geliyo önceden cıvıl cıvıldı neyse kısmet diyelim dua et canım bizim için hamişlerin duası kabul olur:CüvCüv::CüvCüv:
günaydın kızlar.....
iklimsu canım 20 gün var demek dahd doğuma.... hayırlısı olsun inş. eltimde nasip olursa 21 mart demiş dr. aynı zamanda doğurcaksınız :)
yaprak canım hiç unutulurmusun.... kasti bir durum yok.. yazdıkların gözden kaçmış olabilir..... inş. idrardaki problemi de atlatırsın......
sinem bacım çok az kalmış ya .... uff geçmez o günler bilirim... belirtiler mi aramazdım ben ateş mi ölçmezdim.. gününden önce testler mi yapmazdım... neler neler..... ama o melekler zamanını biliyorlar ve onu bekliyolar....
iklimsu cnm doğurmamışsın maşallah kızına bu arada
yaprakcığım sen nasılsın bebişin nasıl
kızlar benimde allah izin verirse58 günüm var doğuma 36 + larda alırız dedi doktor ikisini zor taşırsın dedi
ama öncelikli hedefimiz 32 haftayı görüp rahatlamak ikiz olduğundan erken doğum riskimiz herzaman var......
işte herşeye rağmen benim dombili ömer alim kilosu çok iyi 26 haftada biri 1330 biri 1150doktorumuz maşşallah 30 haftalık bebekle eş değerler dedi sanırım iri olacaklar..ama bu haftalarda ne oldu bilmiyorum........29 haftamda kontrole gideeceğim
biz alışverişi tamamladık bu h.sonuda mobilyasını aldık artık haftaya eşyaları yıkayacaz
çantamıda yavaştan halledeceğim....karnım çok büyüdü evde sürekli yatıp oğluşlarımı takip ediyorum ....kusmalarımm da çok azaldı bu arada 10 kilo almışım doktor az bile ikize göre dedi...ahhhhhh dedim kusmaktan...bu arada hastane vedoktor değiştirdim cerrahpaşada doğum yapacağım.....ve allah izin verirse 30 nisan 1 mayıs gibi kolumda olacaklar ...........hepinizi çokkkk öptümmmŞeniz:1hug::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?