Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Dilek bugun yumurta takibine gidecekti , inş bir kaç tane yumoşu olmuştur .çok merak ediyorum.

slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim ilsum incim umarım güzel haber veririm sizlere hayırlısı olsun dilek inş. güzel haberler verir bize 2 tane olsun yumoşu ikiside tutsun inş.

iklimsu nasılsın canım ben geldim umarım seni kaçırmadım hamişlik belirtini yazarmısın bana ben bu ay olursam dr. değiştirecem

mrb kızlar
zeytin canım inşallah bu ay hamilesindir allahım hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah

İlsu sorma canım ya bu minik iklim su gelecek diye telaş yaptım am arahatı iyiymiş biraz daha kalsın zaten havalar soğuk bende üşütmüşüm onla hiç uğraşamam yeri iyi sıcak bol gıda daha ne olsun canım bol bol ceviz fındık incir ben hergün en az 5 er adet yerdim özellikle uyumadan önce sen de ye bol bol tüket
İncim eltinle aynı gün doğuracağız herhalde benim erken gelmezse kesin 21 mart sezeryan ile yapacağım için canım darısı senin başına

iklimsu nasılsın canım ben geldim umarım seni kaçırmadım hamişlik belirtini yazarmısın bana ben bu ay olursam dr. değiştirecem

canım benim daha adet gönüme 6 gün kala mide bulantılarım oldu sonra göhüslerim şişti ben zaten çok erken test yaptım 5 gün vardı adetime FORTEL gebelik testi aldım onlar 1 hafta önceden kesin sonuç veriyor orda silik te olsa çizgi çıktı bide çok sık tuvalete gidiyordum idrarımı hiç tutamıyordum canım doktora güvenmek çok önemli memnun deilsen hemen değiştir

CANIM arkadaşım dileğim yumurta takibi yaptıracakmış bugün tüm kalbimle senin için dua ediyorum allahım en kısa zamanda hayırlısı ile sana bir evlat nasip etsin güzel kalpli arkadaşım seni çok seviyorum allahım kalbine göre versin sen herşeyin en güzeline laiksin

canım senin ve prensesinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah boyu, kilosu herşeyi çok güzel. manken senin kızın manken. Allah nazarlardan saklasın. artık 36-37 haftalardasın bundan sonra doğum yapsan bile problem olmaz canım. 36 hafta ve üzeri prematüre olmuyormuş. inşallah 21 marta kadar bekler iklimsu hanım. darısı başıma inşallah.

ben de bugün 2. doz tetanoz aşısını oldum. idrar tahlili yaptırdım tekrar bu sefer de normal çıktı. ilaç falan da kullanmadım ama içtiğim su miktarını arttırdım sadece belki onun faydası oldu. 1 hafta 10 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam. yani takip edilecek. yeme içmeye de dikkat ediyorum. gerisi Allah'a kalmış. inşallah hakkımızda hayırlısı olur. sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip olur.

sağol canım ya. herhalde bazen dikkatlerden kaçıyor. olsun önemli değil. cevap veren de vermeyen de sağolsun. bana şahsi birşey olmasını gerektirecek bir problemim yok zaten kimseyle.

canım sen de kendine çok iyi bak. bol bol portakal, limon türü şeyler ye, sıcak bişeyler iç gribi bir an önce atlatırsın inşallah. ayrıca bol bol da dinlen, güç topla. bebiş doğunca dinlenmeye hiç fırsat olmayacak sanırım. karşı komşum yeni doğum yaptı, yatak odalarımız bitişik ben geceleri çok sık uyanıyorum ve uyanınca da tekrar hemen uykuya dalamıyorum. bebiş 5-10 dak. uyuyor, ya da susuyor sonra yine ağlamaya başlıyor. bütün gece böyleydi sanırım. ama aylar ilerleyince düzene giriyormuş uykusu. ben de onun sesini duydukça sabırsızlanıyorum. ama benim için daha erken dursun yerinde. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. herşey hallolur.

canım evet öyle maalesef. sayfada eski katılım yok, inşallah düzelir ve tekrar eski günlere döneriz.
ben herzaman dua ediyorum canım. hamile kalmak isteyen ve bu yolda çaba veren herkese. özellikle bu sayfadaki ve bu sitedeki arkadaşlara.

ama bence sen dr unu değiştir. erken yumurtluyorsun, yumurtan çabuk büyüyor ve 2 dir dr un seni geç çağırıyor. aynı şeyi dileğe (cimbomluya) de söyledim geçen gün. o da erken yumurtluyor ki klomenle daha da çabuklaşır onu da biraz geç çağırmış doktoru. ben 16-17. günlerde yumurtladığım halde ilaç biter bitmez 8. gün gibi takibe gidiyordum. ayrıca usg takibinin yanı sıra kanda e2 hormonu da takip ediliyordu. adı üstünde yumurta takibi. 18-20 mm de çatlatma iğnesi olması lazım sen biraz geç kalıyorsun. ayrıca eşinle de sürekli beraber değilsiniz. yani dışarda çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden senin zamanın kısıtlı, dr unun daha yakın takip etmesi lazım. inşallah olur canım ya. stres yapma. sizde sorun da yokmuş o yüzden yine hamile kalırsın sen içini ferah tut.

sağol canım. kasti bişey olmadığını biliyorum zaten de sadece aklıma takıldı neden acaba diye. neyse önemli değil zaten, büyütmeye gerek yok. sen de kendine ve bebişine iyi bak.

dilekcim canım senle zaten görüşüyoruz canım, beni habersiz bırakmıyorsun da yine de sayfadan da yazayım inşallah çok güzel haberler verirsin bizlere ve önümüzdeki günlerde de hamilelik müjdesi verirsin bizlere. inşallah senin bana açtığın başlık gibi ben de cimbomlu hamile diye bir başlık açarım canım benim.

Yapraknil merhaba cnm nasıl gidiyor hamişlik biraz geçmişi okudum canın sıkılmış sanki biraz valla bence bu hamişlik zamanlarının tadını çıkarmaya bak bebek olunca tüm ilgin ona olacak zaten sen şimdiden havalar güzel oldukça çıkıp gez dolaş bebişine bişeyler al evde yalnızken konuş bebişinle şimdiden sesine alışır ve tepki vermeye başlar müzik dinleyin beraber yani bunlar en güzel zamanlar canım tadını çıkar benim doğurmama da az kaldı daha henüz öyle bariz bir belirtimde yok bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktorum şimdi doğsada bi sorun olmz demişti en son kontrolümde tabi kızım geleceği zamanı daha iyi bilir valla hamileyim diye eşimin ailesinde şimdiye kadar görmediğim ilgiyi hamişlik zamanımda görüyorum annemler uzakta onlarda anca telefonda olduğu kadar işte, hamileliğim boyunca en çok annemi anladım annelerin ne fedakar oldukklarını bebişimi severken(yani göbişimi) çok duygulanıyorum hemen gözlerim doluyor onu çoook seviyorum Allah olmayanlara isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah bu arada yaprakçım senin pirensesin adı belli oldumu, çok uzattım hepinizi öpüyorum hamişler (ve hamiş kalacaklar)...

iklimsu cnm doğurmamışsın maşallah kızına bu arada
yaprakcığım sen nasılsın bebişin nasıl

kızlar benimde allah izin verirse58 günüm var doğuma 36 + larda alırız dedi doktor ikisini zor taşırsın dedi
ama öncelikli hedefimiz 32 haftayı görüp rahatlamak ikiz olduğundan erken doğum riskimiz herzaman var......
işte herşeye rağmen benim dombili ömer alim kilosu çok iyi 26 haftada biri 1330 biri 1150 doktorumuz maşşallah 30 haftalık bebekle eş değerler dedi sanırım iri olacaklar..ama bu haftalarda ne oldu bilmiyorum........29 haftamda kontrole gideeceğim
biz alışverişi tamamladık bu h.sonuda mobilyasını aldık artık haftaya eşyaları yıkayacaz
çantamıda yavaştan halledeceğim....karnım çok büyüdü evde sürekli yatıp oğluşlarımı takip ediyorum ....kusmalarımm da çok azaldı bu arada 10 kilo almışım doktor az bile ikize göre dedi...ahhhhhh dedim kusmaktan...bu arada hastane vedoktor değiştirdim cerrahpaşada doğum yapacağım.....ve allah izin verirse 30 nisan 1 mayıs gibi kolumda olacaklar ...........hepinizi çokkkk öptümmmŞeniz:1hug::enbuyukkk:

CANIM YA MAŞALLAH YAVRULARINA.... AZ KALMIŞ KUCAĞINDA OLMALARINA NE MUTLU SANA..... RABBİM KOLAYLIKLA KUCAĞINA VERSİN MELEKLERİNİ.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…