- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.561
Yapraknil merhaba cnm nasıl gidiyor hamişlik biraz geçmişi okudum canın sıkılmış sanki biraz valla bence bu hamişlik zamanlarının tadını çıkarmaya bak bebek olunca tüm ilgin ona olacak zaten sen şimdiden havalar güzel oldukça çıkıp gez dolaş bebişine bişeyler al evde yalnızken konuş bebişinle şimdiden sesine alışır ve tepki vermeye başlar müzik dinleyin beraber yani bunlar en güzel zamanlar canım tadını çıkar benim doğurmama da az kaldı daha henüz öyle bariz bir belirtimde yok bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktorum şimdi doğsada bi sorun olmz demişti en son kontrolümde tabi kızım geleceği zamanı daha iyi bilir valla hamileyim diye eşimin ailesinde şimdiye kadar görmediğim ilgiyi hamişlik zamanımda görüyorum annemler uzakta onlarda anca telefonda olduğu kadar işte, hamileliğim boyunca en çok annemi anladım annelerin ne fedakar oldukklarını bebişimi severken(yani göbişimi) çok duygulanıyorum hemen gözlerim doluyor onu çoook seviyorum Allah olmayanlara isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah bu arada yaprakçım senin pirensesin adı belli oldumu, çok uzattım hepinizi öpüyorum hamişler (ve hamiş kalacaklar)...
dilekcim canım senle zaten görüşüyoruz canım, beni habersiz bırakmıyorsun da yine de sayfadan da yazayım inşallah çok güzel haberler verirsin bizlere ve önümüzdeki günlerde de hamilelik müjdesi verirsin bizlere. inşallah senin bana açtığın başlık gibi ben de cimbomlu hamile diye bir başlık açarım canım benim.
günaydın kıslar yaprak iklimsu ilsu incim nasılsınız ben iyiyim kendinize iyi bakın görüşürüz
mrb kızlar
zeytin canım inşallah bu ay hamilesindir allahım hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah
İlsu sorma canım ya bu minik iklim su gelecek diye telaş yaptım am arahatı iyiymiş biraz daha kalsın zaten havalar soğuk bende üşütmüşüm onla hiç uğraşamam yeri iyi sıcak bol gıda daha ne olsun canım bol bol ceviz fındık incir ben hergün en az 5 er adet yerdim özellikle uyumadan önce sen de ye bol bol tüket
İncim eltinle aynı gün doğuracağız herhalde benim erken gelmezse kesin 21 mart sezeryan ile yapacağım için canım darısı senin başına
teşekkür ederim cnm ben olmayan herkese nasip etsin diye rabbim her dk.dua ediyorum kendimde çok çabaladım cnm inş. emeklerinin karşılığını alırsınallah sağsağlim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin dırımkızı bizede dua et hamiş kalalım
sağol cnm benimCANIM YA MAŞALLAH YAVRULARINA.... AZ KALMIŞ KUCAĞINDA OLMALARINA NE MUTLU SANA..... RABBİM KOLAYLIKLA KUCAĞINA VERSİN MELEKLERİNİ.....a.s.
cnm çalışırken dikkat et kendine yorma kendini hamilelikte herşey daha zor valla her mikroba hastalığa açıksınGÜNAYDINLAR CANIM BENİM... İŞTEYİZ BENDE HEMEN YAZIP KAÇICAM... İŞLERİM BİRİKTİ..
DÜN ÇOK RAHATSIZLANDIM BİLDİĞİN GİBİDEĞİL. BELİME SANCI SAPLANDI FECİ Bİ ŞEKİLDE YÜRÜYEMEDİM ... EVE ZOR GİTTİM YOLDA KARNIMA SANCAI GİRDİ BU SEFER ÇOK KORKTUM... EVE GİTTİM UZANDIM HEMEN AMA O KADAR FECİYDİKİ YATTIĞIM YERDEN SAĞA SOLA DÖNEMEDİM HALİME GÜLESİM GELDİ SİNİRLERİM BOZULDU AĞLADIM ... EŞİM PEK Bİ TELAŞLANDI ... GECE DİNLENMEK İİ GELDİ DUDAĞIMA UÇUK ÇIKMIŞ.. BU GÜN ÇOK ŞÜKÜR İYİM OĞLUMDA İYİ ALLAHA ŞÜKÜR HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM... HAMDOLSUN... BU HALLERİME O İYİ OLSUNDA ...... ÇEKERİM BEN SANCILARI.....
İNŞALLAH SENİNDE TUTMUŞTUR CANIM.... HAYIRLISI OLSUN.. :CüvCüv:
Oo hanımlar baya kaynatmışsınız ne güzel
bugun kendimi ben pek iyi hissetmiyorum kırgınlık var
hamiş olup calışmak cok zor gerçekten de
buarada diloşun tam 4 yumuırtası oluşmuş klomenle dünde catlama iğnesi vurunmuş inş güzel haberler alacağız .
özlemcim sen nerelerdesin bebeğinin kalp atışını duyabildiniz mi arasıra gir haber ver
dırımcığım iki bebek tasıyorsun vallahi 10 kilo çok ii yani az almışsın .inş böyle gider .
bende 3 kilo aldım şimdiye kadar ama artık herkes bundan sonra alırsın diyor .
gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil
şeker yükleme testinden mi bahsediyorsun?
nezaman yapılıyor o test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?