Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

AY MAŞALLAH SENİNDE ÇOK AZ KALMIŞ :)) KAYINVALİDENLERDEN DEMEK GÖRMEDİĞİN İLGİYİ GÖRÜYORSUN NE GARİP..... AH KENDİ ANNESİ GİBİ OLMUYOR İNSANIN..... ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLARI...... ALLAH SENİ DE BİR AVAZDA KURTARSIN CANIM.....

YAPRAKCIM SENİN BU DİLEĞİNE BENDE KATILIYORUM VE DUA EDİYORUM.. DİLEK DEN GÜZEL HABER ALDIĞIMIZ GÜN BURDA KIYAMET KOPACAK... O GÜNLERİ HAYAL EDİYORUM ALLAHIN İZNİ İLE ......

günaydın kıslar yaprak iklimsu ilsu incim nasılsınız ben iyiyim kendinize iyi bakın görüşürüz

GÜNAYDINLAR CANIM BENİM... İŞTEYİZ BENDE HEMEN YAZIP KAÇICAM... İŞLERİM BİRİKTİ..

DÜN ÇOK RAHATSIZLANDIM BİLDİĞİN GİBİDEĞİL. BELİME SANCI SAPLANDI FECİ Bİ ŞEKİLDE YÜRÜYEMEDİM ... EVE ZOR GİTTİM YOLDA KARNIMA SANCAI GİRDİ BU SEFER ÇOK KORKTUM... EVE GİTTİM UZANDIM HEMEN AMA O KADAR FECİYDİKİ YATTIĞIM YERDEN SAĞA SOLA DÖNEMEDİM HALİME GÜLESİM GELDİ SİNİRLERİM BOZULDU AĞLADIM ... EŞİM PEK Bİ TELAŞLANDI ... GECE DİNLENMEK İİ GELDİ DUDAĞIMA UÇUK ÇIKMIŞ.. BU GÜN ÇOK ŞÜKÜR İYİM OĞLUMDA İYİ ALLAHA ŞÜKÜR HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUM... HAMDOLSUN... BU HALLERİME O İYİ OLSUNDA ...... ÇEKERİM BEN SANCILARI.....

İNŞALLAH SENİNDE TUTMUŞTUR CANIM.... HAYIRLISI OLSUN.. :CüvCüv:

CANIM SENİN DR.UNMU SZERYANA KARAR VERDİ YOKSA SENMİ İSTİYON ??
ELTİMDE ALLAIN İZİNİ İLE NORMAL YAPACAK İNŞ.. BENDE ÖYLE İSTİYORUM ...

ECRİN RANA MIZ OLUCAK CANIM.... SENİN MELEĞİNİNİ ADI NE OLUCAK ??sositososito

Oo hanımlar baya kaynatmışsınız ne güzel
bugun kendimi ben pek iyi hissetmiyorum kırgınlık var
hamiş olup calışmak cok zor gerçekten de

buarada diloşun tam 4 yumuırtası oluşmuş klomenle dünde catlama iğnesi vurunmuş inş güzel haberler alacağız .

özlemcim sen nerelerdesin bebeğinin kalp atışını duyabildiniz mi arasıra gir haber ver

allah sağsağlim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin dırımkızı bizede dua et hamiş kalalım
teşekkür ederim cnm ben olmayan herkese nasip etsin diye rabbim her dk.dua ediyorum kendimde çok çabaladım cnm inş. emeklerinin karşılığını alırsın

CANIM YA MAŞALLAH YAVRULARINA.... AZ KALMIŞ KUCAĞINDA OLMALARINA NE MUTLU SANA..... RABBİM KOLAYLIKLA KUCAĞINA VERSİN MELEKLERİNİ.....a.s.
sağol cnm benim

cnm çalışırken dikkat et kendine yorma kendini hamilelikte herşey daha zor valla her mikroba hastalığa açıksın

valla diloşun bana hiçbişey anlatmıyor haberim yoktu buradan öğrendim

evet ilsu hamişken çalışmak zor olmalı ben çalışmadığım halde bazı şeyler ağır geldi
bide benim göbüş artık aşağa düşmüş dün duş alıyordum çok fena oldum bel ağrısından öldüm banyo yapmak bile çok zor gocemmmm göbüşüm var çünkiii

ben geldim
yaa ne güzel konuşmalar yapmışsınız valla ben olmadığım için üzüldüm
İLSU evet yumurtalarım umut verici ama hatice değil netice önemli işte sende niye kırgınlık var yawrus yaa zor di mi aman yaaa ne diyeyim çalışmasan da olmuyor kriz çok felaket yaaa
ADAŞIMMMM kuşum ayy ne kadar az kalmış maşallah sana ve kızına benim için çok güzel dualrda ve dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim kader arkadaşım iyi ki varsınız yaa ne diyeyim bak beraber aynı zamanlarda girdik bu yola aynı gün kürtaj olduk aynı gün adet olduk bak sen annede oluyorsun çok as kaldı en büyük umudumsun dilekcim dualrını eksik etme ne olur bu ay da çok ihtiyacım var yine
YAPRAKIMMM aşkım canım asla unutulmazsın bitanem ben herkese kefilim ama girilmiyore işte eskisi gibi bende girmiyorum biliyorsun ama daha sık giricem artık tahlillerin temiz çıkmış çok sevindim kuşum su içmek çok önemli işte as kaldı meleğim asss
ÖZGÜLÜMMMM sen nasılsın ne yapıyorsun şeker
ahh SİNEMCİMM ahh ne diyeyim kader arkadaşım en zorlu günlerdesin allahım inş. dualarını kabul eder bu ay cnm yaaa içim gidiyor halimize inan ama as kaldı bizim içinde asss

ooo yine sitem etmişsin ama geç geldim dün yoksa başka bi sebeb yok inan
sende pek yoksun artık nette zaten
eskisi gibi değil işte ne bileyim yaaaa
anlaması da anlatması da zor

dırımcığım iki bebek tasıyorsun vallahi 10 kilo çok ii yani az almışsın .inş böyle gider .
bende 3 kilo aldım şimdiye kadar ama artık herkes bundan sonra alırsın diyor .
gerçi sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil

cnm valla bilinçli ve sağlıklı beslenerek alınmış bir kilo değil hala bile kusmalarım var
aşırı kusutuğum için olmuş bişey ama rabbime binlercekez şükürki bebeklerim beslenmiş ve kiloları çok iyi ....niş.bu denge bozulmaz ....

bide şeker olayımız çıktı şekerim sınırda diye diyetisyene gittim aman yaaa habire bişey yemekten sıkıldım ....rabbim hepimize kolaylık verisn valla .......bu yolda bekleme yolu kadar zahmetlii

Oo sohbet koyu maşallah ..... Dilekde gelmiş.... Ilsu dirim burdalar ..... :)

dileğim bacım dualrımız seninle emin ol....... Bi gün kabul olucak inş....

Evet dirim haklısın hamile likde insan herşeye açık bünye zayıf düşüyor ......

Ama kızlar galiba ben belimden çekeceğim..... Yine başladı sol kalçamdan başlıyarak belime yayılıyor .....

Sanırım büyüdükçe ağrı olucak :s

allah yardımcımız olsun.....

hoşgeldin fıstıkım
çok geçmiş olsun kuşum yaa
yorma kendini olur mu
aman dikkat et cnm
güzel dileklerin için çok teşekkürler arkadaşım

özgül anlattığın sekildeyse siyatik olabilir
gebelikteçokca rastlanıyormuş
vucudumuzda ağırlastı iyice canım normaldir
çok geçmiş olsun

mrb kızlar bugün baya yoğunmuş ben kızımla son ziyaretlerimizi yapıyoruz bugün ablamdaydım ablam iyleştirdi vallahi beni gribim geçti gibi
Özgül canım ben kendim istedim sezeryanı doktorum normal yapabilirsin diyor az kilo aldın bebek de sağlıklı dedi ama ben çok korkuyorumk ondan epidural sezeryan yapacağım p.tesi randevum var tekrar doktora gideceğim anestezi uzmanı ile görüşeceğim test yapılacakmış vücudun hasasiyeti ile ilgili camnım allahım eltinede sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin
benim kızımın adı İKLİM SU olacak teyzesi baştan beri hamile kalırsam koyacağım dedim ve nasip oldu
Özgülcüğüm bacak kasılmaları kalsiyum eksikliğinden olabilir benim 20 li haftaların sonunda hafif oldu doktor öyle dedi bir kaç ay süt ve salata bol bol yedim 33 haftada kalsiyum tableti verdi endişelenme hemen
Zeytin canım bu ay senden çok umutluyum haberin olsun bir kaç günün kaldı seninde zaman geçmez vallahi
Dırımkız canım allahım kolaylıklar versin sana ikiz bebek gerçekten zor 33 haftadan sonra alınmasında bir problem olmuyor hatta benim doktorum 26.haftadan sonra bile erken dönem doğumlarda artık bir problem olmadığını anlatmıştı sende bol bol dinlen ve sağlıklı şeylerle beslen

ADAŞIM canım bugün benim hayatımda çok önemli bir gün geçen yıl tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim ve deli gibi sevinmişti bu saatlerde eşimle beraber kutlama yapıyorduk ama allahım nasip etmedi sabah eşimle konuşuyorduk ve dedik ki 1 yıl 365 gün yaşarken çok kısa ama neler neler sığdırdık acı üzüntülü çok kötü günler hayatta herşey bizler için senle kader birliğimiz var burdaki herkesten daha farklı şeyler yaşadık seninde dediğin gibi allahım bana ekrar hamile kalmayı ve hayırlısı ile 3 hafta sonra doğumu nasip edecek ama şundan eminizki en kısa zamanda da sanada nasip edecek hani hep diyorduk ya herşeyin bir zamanı var bunun tama karşılığı senin yaşadıkların ben böylesinin senin için daha hayırlı olduğuna çok inanıyorum düşükten sonra ilk konuştuğumuz günlerde burdan hep dedik ki allahım bize o büyük acıyı bir daha yaşatmasın gerekirse 2 -3 sene bile bekleriz dedik çünkü allahım herşeyin hayırlısını bilir ben 85 gün adet olmadım ve ilk adetimde sonra hemen kaldım ve hayırlısı imiş senin içinde öyle olacak seni çok seviyorum ve biliyorsun bu dönemlerde stres yok çalışmalara devam

günaydın hatunlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım iklimsu hayırlısıla bebeğini almayı nasip eder inş. allah cimbomlum adet tarihin ne zaman canım benim 3 gün kaldı ben bu aydan umutluyum ama bakalım hayırlısı yinede dr. değiştirecem ilsu sen nasılsın canım ben girecem bundan sonra arada bakıp gidiyodum şimdi sizleri beklicem sohbetinizi özledim yaaa

kızlar kocam bu ay gidecek galiba ben yinede gidecem başka dr. yeniden baksın belki gitmeden yumurtam çatlar şansımı bu ayda denicem ayın 20 si gibi giderse eşim giderim dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…