- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.581
ADAŞIM canım bugün benim hayatımda çok önemli bir gün geçen yıl tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim ve deli gibi sevinmişti bu saatlerde eşimle beraber kutlama yapıyorduk ama allahım nasip etmedi sabah eşimle konuşuyorduk ve dedik ki 1 yıl 365 gün yaşarken çok kısa ama neler neler sığdırdık acı üzüntülü çok kötü günler hayatta herşey bizler için senle kader birliğimiz var burdaki herkesten daha farklı şeyler yaşadık seninde dediğin gibi allahım bana ekrar hamile kalmayı ve hayırlısı ile 3 hafta sonra doğumu nasip edecek ama şundan eminizki en kısa zamanda da sanada nasip edecek hani hep diyorduk ya herşeyin bir zamanı var bunun tama karşılığı senin yaşadıkların ben böylesinin senin için daha hayırlı olduğuna çok inanıyorum düşükten sonra ilk konuştuğumuz günlerde burdan hep dedik ki allahım bize o büyük acıyı bir daha yaşatmasın gerekirse 2 -3 sene bile bekleriz dedik çünkü allahım herşeyin hayırlısını bilir ben 85 gün adet olmadım ve ilk adetimde sonra hemen kaldım ve hayırlısı imiş senin içinde öyle olacak seni çok seviyorum ve biliyorsun bu dönemlerde stres yok çalışmalara devam
Slm cimbomlum allah kucağımızı boş bırakmasın çabalarımızı boşa çıkarmasın canım
Ay canım ya heyecan dorukdadır şimdi sen de de ...... Bir kaç gün sonra meleğin güzel kızın kollarında olacak .... Allahın izni ile ....
canım adaşım gerçekten çok güzel bir gün mis gibi hava var dışarda canım bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım ama sevinçten senin bu kadra pozitif olman bu kadra iyi hissetmen tekrar umut yüklenmen beni inanılmaz mutlu etti sen çok güzel kalpli birisin ve allahım seninde gönlüne göre verecek artık daha sık gir sayfaya herşey çok güzel olacak hepimiz için ben zaten bir süre sonra pek sık giremeyeceğim ama haberlerinizi takip ederim bu ay artık sıra sende güzelim hadi durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?