Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın sinemcim
iyiyim bitanem bugun biraz daha
kesinlikle dr unu değiştrimelisdin güzelim
bak dileğe dr 10 .günü cağırdı ve 10 .günü olgunlasmış yumurta hemeni ğneyi vurdular düşün yani

Evet ilsucum günaydın canım büyük ihtimal benim yumoşlar 5. Günden sonra normal boyutta oluyo 18mm falan 10. Günde 24 mm di dr. Dedim ben 9. Gelim diye 10. Günü gel dedi sinir etti beni

Günaydın canlarım ........

Kızlar ben yorulunca belim ağrıyor sabahları bişi yok öğleden sonra tutuluyo resmen....

Iklimsu adı ile yaşasın inşallah güzel günler görsün sağlıkla büyüsün ....... Normal doğumdan korkuyon demek sende ilsu gibi )

dilekcim canım elimizden geleni yapıyoruz ama ben biraz çürüğüm galiba hamilelikde iyice fosikleştim......

Sinem tatlım bu işlemleri yaparken lütfen stres olma .... çok etkiliyor ....

Inşallah bu ay sen ve dilek biz müjde vereceksiniz ......

herkese meraba kızlar günaydın hava bugün çok güzel mis gibi bir güneş ohhhhhhhhhhhhhhhhh be çok bunalmıştım yağmuırdan inşallah artık yağmaz yarın temizlikçi gelecek camlar için bir daha yağmur yağmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok güzel bi gün
az önce dr dan güzel haberlerle geldim
umut yüklendim
eski çoşkuyu yakaladığıma inanıyorum
ilsuyla da konuştuk çok güzel bi gün diye
evet güzel çok güzel bi gün
yazını okuyunca ağlattın beni kuşum
ama inan sevinçten ağladım ben
söyliyecek söz bulamıyorum
duygularım o kadar yoğun ki
o kadar özelsin ki
herkes öyle
o kadar özelsiniz ki
iyi ki sizi tanımışım
İKLİM SU allahım ne kadar güzel bi isim
ne kadar güzel ve değerli bi melek
adı gibi güzel su gibi bi ömrü olsun inş.
dualarını çok yoğun hissediyorum dilekcim
ben seni çok seviyorum meleğim
allaha emanet olun ikinizde
güzel haberlerini bekliyorum

günaydın kızlar ben geldim
yaaa nasıl yoğun duygular içindeyim yaaa
nasıl güzel yazmış dilek
çok seviyorum sizi yaaa
çokkkk

Cimbomlum ne güzel ya sen böyle ol hep allahım neşeni kaybetmesin..... Bunun üzerine bu güzelliğe meleğinde gelsin inşallah......

Havalrda güzelleşiyor baharda geliyor .... Herşey çok güzel olucak çokkkk.....

canım adaşım gerçekten çok güzel bir gün mis gibi hava var dışarda canım bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım ama sevinçten senin bu kadra pozitif olman bu kadra iyi hissetmen tekrar umut yüklenmen beni inanılmaz mutlu etti sen çok güzel kalpli birisin ve allahım seninde gönlüne göre verecek artık daha sık gir sayfaya herşey çok güzel olacak hepimiz için ben zaten bir süre sonra pek sık giremeyeceğim ama haberlerinizi takip ederim bu ay artık sıra sende güzelim hadi durmak yok yola devam

Ay canım ya heyecan dorukdadır şimdi sen de de ...... Bir kaç gün sonra meleğin güzel kızın kollarında olacak .... Allahın izni ile ....

ay sorma canım ya zaman hiç geçmek bilmiyor sanki, 17 günüm kaldı günleri saatleri sayoyorum akşam yatağa girince oh 1 gün daha geçti diyorum eşim sabah uyanır uyanmaz bugün şu kadar gün kaldı diyor allahım sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin özgül çok heycanlıyım çok stresliyim ne bilim son aylar ilşk aylar kadar zor geçiyor tadını çıkar şimdi 3 ay daha rahatsın sonra yine acayip bir ruh hali bir ağlıyorum bir gülüyorum dün yusuf hayaloğlu ölmüş ben bir ağla ne bilim sonrada unuttum öldğünü yani zaman zor geçiyor tatlım

minnoşum prensesim benim
beni boşver şimdi
gün senin günün
gün İKLİM SU nun günü
allahım yardımcım olsun
tüm meleklerini sana göndersin kuşum
şimdi prensesin resimlerini dört gözle bekliyoruz
burda teyzeleri
o bizim ilk meleğimiz
ilk göz nurumuz
ilk prensesimiz
epidural sezeryan düşünüyormuşsun
bende öyle istiyorum eğer o günleri
görebilirsem tabi
senin meleğin gelince bizim dünyamıza
cennetten de bi melek bana gelicek
çok inanıyorum buna

bende geldimmmm
iklimsu canım hoşgeldin
havalarda çok güzel inş iklimsunun doğduuğ günde böyle güzel olur hava

Ilsu hoş geldin............

Ay inşallah iklimsu doğuncada hava böle güzel olsun ........

Taze bahar gibi gelicek iklimsu sayfamızın ilk göz ağrısı .............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…