Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Cimbomlum çok süpersin ya maşallah sana ..çok sevindim senin için güzel haberlerle dönmen pozitif olman ....................

evet özgülüm yaaaa
sabah ilsuya da söyledim
ben o ilk günlerdeki çoşku ve
umudumun aynısını yine yaşıyorum
benimde meleğim gelicek bana
hem de bu ay
İKLİM SU bi melekde dilek teyzeme
gelsin dicek
gör bak

iklimsu inş bizlerde senin geldiği günleri görürüz
hergeçen gün daha çok heyecanlanıyorum

HİÇTE Bİ KEREM YAŞLI FİLAN DEĞİLSİN....... :1closedeyes: ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLUCAKSIN CANIM...... kaydirigubbakcemile

:CüvCüv:

mersi kuşum mersi
gülüm şimdi
ilk müjde sinemden
son kapanış bendenilk açılışı dilek yapmıştı
son kapanışı yine bi dilek yapıcak
ve sayfamızda hamiş olmayan kalmıcak
inş.

ay kızlar iç denetim vardı kaçırdım sizi yaaa evet canlarım inş. ben benden sonrada dilek müjdeli haber verecek hamiş olmayan kalmayacak sayfamızda ama sizi kaçırdığıma üzüldüm incim ilsu iklimsu cimbomlum yaprak

dileğim yumurta takibin nasıl gidiyo ben dr. değiştirecem ama buay kocam gidebilir kısmet inş. gerek kalmaz erken büyüyo yumurtam dr. geç kalıyo hep takipte senin yumoşların boyutu ne canım kaçıncı günü bakıldı bide

dilekcim ben yumurtamın sol tarafta olduğunu hissediyodum dr. dedim yumurtam solda ve büyümüş diye nerden anladın dedi hissediyorum dedim gerçekten 10. günü gittiğimde solda yumurtam ve 24 mm erken büyümüş dedi hemen çatlatma iğnesi vuruldum inş. bu ay olur yaa hayırlısı sonra o yumurta indi indi rahme doğru şimdi rahimde hissediyorum umarım döllenmiştirde adetle atılmaz progestan kullanıyomusun canım benim hapım bugün bitiyo ve 3 gün kaldı adet olamama progestanı 11. gün başladım döllenme olursa rahmi kalınlaştırmak için verdi sende çalışmalara son sürat devam et sakın strese girme amaan olursa olur olmazsa canım sağolsun de böyle diyen ve strese girmeyenlerin o ay hamile olduklarını öğrendim rahat ol canım aylarca dr. gidiyolar pes ediyolar pes ettikleri ay hamiş kalıyolar

kuşum valla dr beni 10.gün çağırdı
p.tesi gittim baktı işte
sağda 3 solda 1 yumurtam vardı
ama ben mal gibi boyutlarını sormadım ama
o gün sağdakilerden bi tanes, büyümüş ve ön plana
çıkmıştı ve bana dedi ki bu akşam iğneni vurul
bu sabah yine gittim işte sağdaki yumoşlarda
hızla büyümüş şaşırdı dr ve ikiz olma ihtimalin bile
var dedi ilişki önerdi işte yarın akşam üsüt gel
bakalım çatlamış mı dedi kuşum

bak senin dr. ne güzel çağırıyo benimki bikere bakıyo gerçi baktığında dev gibi olmuş oluyo ama neyse ogün hemen çatlatma iğnesi vurul diyo bi dahada çağırmıyo kist mi olmuş çatlamış mı hiç bakmıyo ben o yüzden bu ay değiştirecem dr. eğer adet olursam

slm ilsu nasılsın canım kızlar ya benim göğüs ucum halka şeklinde kahverengi olmuş sanki ilsu sende hiç böyle bir belirti oldumu

36 saat sonra önerdi canım ama ben 4 . 36. 48. saatlerde yaptım kısmet bakalım tutarsa sana ne zaman önerdi bana progestanı erken yumurtladığım için verdi döllenirse rahim tabakası ince olacağından kalınlaştırmak için tutunması daha kolay olur dedi bişe yiyip içince midem bulanmaya başladı ya ağzımda herşeye sulanıyo sanki

özgül tam saat vermedi bana dr yaa
bu sabah 36 saat olmuştu mesela akşam ilişkiye girin
dedi öyle de rahat ki saati önemli değil dedi
ama sen bence dr unu değiştir bitanem
benim dr um çok iyi valla hayranım ona
sen hangi hastaneye gidiyorsun
yarın da çağırdı ki işte bakıcak çatlamışmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…