- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.621
mrb kızlar iyi kaynatmışınız sayfamız eski günlerine döndü bide yaprak olsaydı tam süper olacaktı ....
ayyyyyyyyyyyy teyzeleri benim kızım çok şanslı bu kadar güzel iyi düşünen ve onu tanımadan seven teyzeleri var çok saolun kızlar hepiniz benim için çok kıymetlisiniz dediğiniz gibi inşallah hava güzel olur bende 18 mart doğumluyum ben doğduğumda acayip bir kar yağıyormuş ama kızım inş.güzel havada doğar ..........
Adaşım vay be 4 yumurta bide yaşlıyım diyorsun ulan 18 lik kızlar bile bu kadar yumurtlamıyordur maşallah bi tarafını kaşı ne güzel ikizlerin olsa bir kerde atlatırsın bak biz bunu doğuracağız büyüyecek sonra tekrar zorrrrrrrrrrrr bende çok isterdim ikiz olmasını ama kardeşime nasip olur belki
iyi akşamlar sinemciğim
KIzlar yarın evde temizlik var giremeyebilirim akşam girip yazdıklarınızı okurum hava düzelmişken cam perde dolaplar şöyle köşe bucak temizlik şart doğuma az kaldı gelen giden de olur
pazarda kaynanam gelecek doğuma kadar yanımda kalacak p.teside doktor kontrolü yani yoğunum anacığım...
slm ilsu nasılsın canım kızlar ya benim göğüs ucum halka şeklinde kahverengi olmuş sanki ilsu sende hiç böyle bir belirti oldumu
kuşum valla dr beni 10.gün çağırdı
p.tesi gittim baktı işte
sağda 3 solda 1 yumurtam vardı
ama ben mal gibi boyutlarını sormadım ama
o gün sağdakilerden bi tanes, büyümüş ve ön plana
çıkmıştı ve bana dedi ki bu akşam iğneni vurul
bu sabah yine gittim işte sağdaki yumoşlarda
hızla büyümüş şaşırdı dr ve ikiz olma ihtimalin bile
var dedi ilişki önerdi işte yarın akşam üsüt gel
bakalım çatlamış mı dedi kuşum
ben geldim
yaa ne güzel konuşmalar yapmışsınız valla ben olmadığım için üzüldüm
İLSU evet yumurtalarım umut verici ama hatice değil netice önemli işte sende niye kırgınlık var yawrus yaa zor di mi aman yaaa ne diyeyim çalışmasan da olmuyor kriz çok felaket yaaa
ADAŞIMMMM kuşum ayy ne kadar az kalmış maşallah sana ve kızına benim için çok güzel dualrda ve dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim kader arkadaşım iyi ki varsınız yaa ne diyeyim bak beraber aynı zamanlarda girdik bu yola aynı gün kürtaj olduk aynı gün adet olduk bak sen annede oluyorsun çok as kaldı en büyük umudumsun dilekcim dualrını eksik etme ne olur bu ay da çok ihtiyacım var yine
YAPRAKIMMM aşkım canım asla unutulmazsın bitanem ben herkese kefilim ama girilmiyore işte eskisi gibi bende girmiyorum biliyorsun ama daha sık giricem artık tahlillerin temiz çıkmış çok sevindim kuşum su içmek çok önemli işte as kaldı meleğim asss
ÖZGÜLÜMMMM sen nasılsın ne yapıyorsun şeker
ahh SİNEMCİMM ahh ne diyeyim kader arkadaşım en zorlu günlerdesin allahım inş. dualarını kabul eder bu ay cnm yaaa içim gidiyor halimize inan ama as kaldı bizim içinde asss
Yapraknil merhaba cnm nasıl gidiyor hamişlik biraz geçmişi okudum canın sıkılmış sanki biraz valla bence bu hamişlik zamanlarının tadını çıkarmaya bak bebek olunca tüm ilgin ona olacak zaten sen şimdiden havalar güzel oldukça çıkıp gez dolaş bebişine bişeyler al evde yalnızken konuş bebişinle şimdiden sesine alışır ve tepki vermeye başlar müzik dinleyin beraber yani bunlar en güzel zamanlar canım tadını çıkar benim doğurmama da az kaldı daha henüz öyle bariz bir belirtimde yok bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktorum şimdi doğsada bi sorun olmz demişti en son kontrolümde tabi kızım geleceği zamanı daha iyi bilir valla hamileyim diye eşimin ailesinde şimdiye kadar görmediğim ilgiyi hamişlik zamanımda görüyorum annemler uzakta onlarda anca telefonda olduğu kadar işte, hamileliğim boyunca en çok annemi anladım annelerin ne fedakar oldukklarını bebişimi severken(yani göbişimi) çok duygulanıyorum hemen gözlerim doluyor onu çoook seviyorum Allah olmayanlara isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah bu arada yaprakçım senin pirensesin adı belli oldumu, çok uzattım hepinizi öpüyorum hamişler (ve hamiş kalacaklar)...
iklimsu cnm doğurmamışsın maşallah kızına bu arada
yaprakcığım sen nasılsın bebişin nasıl
kızlar benimde allah izin verirse58 günüm var doğuma 36 + larda alırız dedi doktor ikisini zor taşırsın dedi
ama öncelikli hedefimiz 32 haftayı görüp rahatlamak ikiz olduğundan erken doğum riskimiz herzaman var......
işte herşeye rağmen benim dombili ömer alim kilosu çok iyi 26 haftada biri 1330 biri 1150doktorumuz maşşallah 30 haftalık bebekle eş değerler dedi sanırım iri olacaklar..ama bu haftalarda ne oldu bilmiyorum........29 haftamda kontrole gideeceğim
biz alışverişi tamamladık bu h.sonuda mobilyasını aldık artık haftaya eşyaları yıkayacaz
çantamıda yavaştan halledeceğim....karnım çok büyüdü evde sürekli yatıp oğluşlarımı takip ediyorum ....kusmalarımm da çok azaldı bu arada 10 kilo almışım doktor az bile ikize göre dedi...ahhhhhh dedim kusmaktan...bu arada hastane vedoktor değiştirdim cerrahpaşada doğum yapacağım.....ve allah izin verirse 30 nisan 1 mayıs gibi kolumda olacaklar ...........hepinizi çokkkk öptümmmŞeniz:1hug::enbuyukkk:
sağol canım ya, iyi olmaya çalışıyorum.
gündüz pek giremiyorum, gece gelip böyle toptan yazıyorum işte.
canım maşallah epey büyüttün tosunlarını, seninkiler kelimenin tam anlamıyla tosuncuk olacaklar. ikiz olmasına rağmen kiloları çok iyi maşallah. benimki biraz zayıftı ama şu aralar toparladı
seninle aynı zamanlarda doğum yapacağız sanırım. benim usg sonuçlarında 9 mayıs falan gözüküyor da nisan sonu mayıs başı gibi olur herhalde diyorum. hayırlısı olsun, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.
bebişlerin eşyalarını da tamamlamışsın, inşallah ben de birkaç hafta içinde tamamlarım. iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah canım. sen de kendine iyi bak.
yaprakcım burada yakaldım seni yazıyıo çıkıyım sana
gördün dimi bugun baya kaynattık
gerçi benim işlerim çoktu çok faal yazamdım ama olsun eski günleri özelmişisiz
eşine bravo vallahi yardımsever
ama benimkinin huyundan gibi geldi:) cam silmez benimkide ama diğer işlerde yardmcı olur .
sırt ağrısı daha artıyor sanirim bebek büyüdükçe Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende sezeryan düşünüyorum hem korkumdan hemde yaram var biliosun o mikrop bebeğe geçme olasılığı yüksekmiş netten okuduğuma göre sezeryan daha sağlıklı bebeğim acsından .
sen doğumu nerede yapacaksı devlette mi , meidcal parkta mı
evet cnm eğer olağan üstü bir hal olmazsa allah izin verirse mayıs başı nisan sonu dilerim bekler benim meleklerim ....
cnm 29 haftalarda bebeklerde gerileme olabiliyormuş ben 29 haftayı o yüzden sabırsızca bekliyorum....bu sıra bel ağrım çok fazlalaştı kasığımdada oluyor sağolsunlar vurunca kasığım zonkluyor.......
bide bende şeker sorunu çıktı şekerim hep sınırda çıktı doktorda diyabete yolladı diyet verdiler ama şekerim çok düşük yada yüksek çıktı denge bulamadım bakalım cuma gidecem ne diyecekler .........
ben hazırlığımı erken yaptım cnm nede olsa riskliyiz sede tamamlarsın cnm
bende haftaya hazırlayacam hastane çantamı allah izin verirse.....
seni çok öptüm allah tüm hamişlere kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?