- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.641
canım bizdebugün temizlik yaptık. eşim de evdeydi. sağolsun işin % 70 ini o yaptı, ben az iş yapmama rağmen yine de yoruldum. haftasonu misafirlerim var, o yüzden biraz yorulacağım. çok sırtım ağrıyor. doğumdan önce ben de kadın getirip yaptırıcam. camları falan silemedim. eşim de ona yanaşmıyor, karizmayı çizdirmem diyor. bakalım kendimi iyi hissesersem ve cesaret edebilirsem silicem artık. olmazsa da kadın gelince yapar artık. çok da yorulmamak lazım bundan sonra.
günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim öğleden sonra izin alacam kardeşimin iş görüşmesi var ok canlarım yazarım gidene kadar öptm. yarın büyük günnnnnnnnnnn
canım mrb vallahi çok yoruldum temizlik yapıldı annemle temizlikçi yaptı bana ne oluıyorsa ortada dolaşmaktan yoruldum evim tertemiz oldu kızımın odasına özel ilgi gösterdik teyzesi mis gibi oldu ... canım sen sakın cama falan çıkma bırak pis kalsın uzanma sakın bizim bir komşumuz yapmıştı cam perde çocuğun plasentası kopmuştu 8 aylık bebek karnında öldü ben yüksek dolaplara bi,le uzanmıyorum aman sakın gerekirse perdeleri çek doğurduktan sonra silersin eşinin yardım etmesi güzel vallahi benim kocam camlarıda siler hiç gocunmaz o benim bir tanem evide süpürür yemekde yapar elinden her iş gelir ben ona kıyamam oda bana 9 ay boyunca sürekli yardım etti allah razı olsun hakkını ödeyemem .....
vallahi yaprak az kaldı bende çok heycanlıyım hem korkuyorum hem telaş hepsi bir arda acaba ne yapacam bakabilcek miyim falan şimdide bunlar başladı .... canım epidural sezeryan yapmayı düşünüyorum doktorum olabilir dedi ama anestezi uzmanı ile görüşüm sonra bende çok istiyorum onun ilk doğduğu anı görmek sesini duymak ben bakalım tecrübe edim size bilgi veririm benim için bol bol dua edin minik yiğenimle beraber kendine çok iyi bak arada da olsa gir yaz merak ediyorum benim eğer erken gelmezse doğum 21 mart eşime gösterdim girip burdan yazacak bilgi verecek sizlere
slm banada cevap veririmisiniz bende hamileyim kesede benim göründü ama küçük 1 hafta beklememi söyledi cok korkuyorum büyümesdiye böyle basına gelen varmı acaba aranızda ilk bebegim deil 2 cocuk
iklimsucuğum presensesin odasını bizde görmek istiyoruz ,resmini çek canım koyarsın .hadi ama...........
evet ilsu ya iklimsunun ne göbişini görebildik, ne bebişinin cicilerini. sır gibi saklıyor hatun. hırka ördüm demişti onu bile göstermedi. acaba aynılarından biz de isteriz bize de ör deriz diye kızın gözü mü korkuyor dersin :roflol: şaka tabiki. iklimsucum canım gerekirse hepimize örer yani tereddüt etmez çünkü çok iyi niyetli bizim arkadaşımız. aslında arada böyle görsel bişeyler koymak lazım sayfaya böylece biraz hareket gelir. kimse bişey koymayınca ben de görmemişler gibi koymak istemiyorum. gerçi görmemişm doğru yani ilk defa bebişimiz olacak ama herkes birkaç foto koysa güzel olur. ama işin ilginç yanı ben daha hamileyken hiç foto çektirmedim, yani size gösterecek fotolarım yok şu an ama gerekirse çekip koyarım. ilsu senin nasıl göbüşin büyümüştür artık, bebişinin hareketlerini de hissetmeye başlamışsındır. çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin inşallah. kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olsun.
Arkadaslar,
28 subatta adet olmam gerekiyordu olmadım SAT ım 28 ocak.
25 subatta yaptırdıgım test 156 , 28 subatta yani adet olmam gereken gunde yaptırdıgım test 506 cıktı. fakat dun kan testi yaptırdım yani 6 martta deger 536 cıktı.
doktor uzulme tekrarlayalım testi dedi bugun gidip tekrar test yaptıracagım. Dun doktor keseyi gordu gerci ama.. Sizce bu bos gebelik mi?
aşk olsun siz isteyin sizede örüm siz benim bacılarımsınız aynısını yiğenimede örmüştüm ya ben hiç fotoğraf çektirmedim eş,m çok ısrar ediyor kameraya çekim diye ne bilim hiç içimden gelmedi yani benimde göbekli bir resmim yok canım dijital fotoğraf makinam yok ablamdan alcam çekip koyarım ama bir türlü fırsat olmadı bende sizlerle paylaşmak istiyorum bakalım ayarlarsam doğumdan önce koyarım ilsu canım nasıl resim konulacağını geçen öğrendim biraz merakta kalın diye koymuyorum :sm_cool:ya
İklimsucuğum muhakka resim çektir canım hatıra olarak saklarsın .gerçi benimde resmim yok ama cekineceğim hala makineme pil alacağım düşün yani üşengeçliğimi :)))
ev işi yapmayın kızlar yaprak ve iklimsu iyice ağırlastınız zaten boşverin camı mamı inanın benimde evimin camları çok kirli bi kadın cağırcam ama hep yağış var burada boşuna para vermiyim dedim :))) zaten işteyim sabahtan aksama kadar güneşlikler cekik .. :))
yaprakcıığm senin bebişini görmüştüm masallah nekadar tatlıydı düşünme modundaydı tam:))
benim göbüşümü sormmuşun füze gibi çıktı ya sıf göbeğim çıktı kalcam falan aynı duruyor .4 kilo almışım .2 kilosuna da 2 haftada aldım işte .sanirim artık hızla kilo alırız gibime geliyor .
ben müsait bir zamanımda size göbüşümü ,aldığım giysileri faln eklerim makineme pil alıp :)))
sizlerden de bekliyorum ama
iklimsu özellikle senin doğumuna az kaldı elini cabuk tut çekin
Arkadaslar,
28 subatta adet olmam gerekiyordu olmadım SAT ım 28 ocak.
25 subatta yaptırdıgım test 156 , 28 subatta yani adet olmam gereken gunde yaptırdıgım test 506 cıktı. fakat dun kan testi yaptırdım yani 6 martta deger 536 cıktı.
doktor uzulme tekrarlayalım testi dedi bugun gidip tekrar test yaptıracagım. Dun doktor keseyi gordu gerci ama.. Sizce bu bos gebelik mi?
canım inşallah kötü bişey yoktur ve son yaptığın test hatalıdır. sen takibe devam et ve testleri hep aynı yerde yaptır. bazen hata olabiliyor. bak kese de görülmüş inşallah bebeğini de görürsün en kısa zamanda.
kızlar baska bir yerde test yaptırdım dun 2697 cıktı degerim sasırdım kaldım
4+3 te yaptırdıgımda 506 cıkmıstı 5+2 de 2697 cıktı. peki bu deger artısı yeterlimi sizce yoksa halen bos veya sonlanmıs gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?