- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.661
Arkadaslar hepinizin mübarek kandil gününüzü kutlarım
Rabbim sağlıkcakla versin bebeklerimizi kucağımıza
Dilek ve Sineminde inş en kısa zamanda güzel haberini duymak nasip olsun
ya kızlar dırımkızı erken doğum yapacakmış sanırım, tesadüfen okudum aysonu kızlarında, hatta sayfaya da yazdım.
şu an hastanedeymiş, durdurmaya çalışıyorlarmış, ama durduramıyorlarmış sanırım. açılması olmuş. bebeklerin akciğeri gelişsin diye iğne falan oluyormuş. bebeklerin kiloları iyiymiş gerçi.
ay çok kötü oldum okuyunca. Allah yardımcısı olsun inşallah. şu mübarek kandil gecesi Allah ona da bebeklerine de sağlık ve uzun ömür nasip etsin. inşallah bunu da atlatır. dualarımızı eksik etmeyelim.
kizlar bos gebelik deneyimlerinizi benimle paylasabilir misiniz cok korkuyorum ben
Günaydın kızlar .....
Yaprak dan öğrendim dirimin erken doğumu varmış allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelirler vaktinde ...
Iklimsu canım dualarımız seninle oy ne güzel kavuşuon meleğine .. Maşallah....
Zeytinim canım sağlık olsun daha dur bakalım dei yolun başındasın inşallah yeni drun uğurlu gelir.....
Bu arada herkesin mevlid kandili mübarek olsun allah dualrımızı kabul buyursun inşallah .....
kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek doktor teyzemiz nst gireceğim muayenem var sonra anestesi uzmanı ile görüşeceğim sonrada hastane yönetimi ile bu işleri artı toparlamam lazım 13 günüm kaldı çok heycanlanıyorum benim için dua edin bacılarım yarın yine bu saatlerde yazarım size dönüşte anama gitcemde
bu arada zeytin aklımda sende acaba adet oldun mu diye yarın yaz muakak akşam okurum gelince içimde bir his sanki hamilesin diyor ama hayırlısı allahım sana sağlıklı sıhatli ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
canım öncelikle hoşgeldin ama sanırım senin değerin çok güzel artış yani
bence sorun yok herşey yolunda
bi kez daha dr a gittiğinde görüceksin meleğini
sağol ilsucum ben de senin ve tüm arkadaşların mübarek kandilini kutluyorum.
ayrıca kadınlar gününüz de kutlu olsun.
hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza dilekciğime, zeytine Allah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin,
benim gibi hamile olan arkadaşlara da bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almaya nasip etsin inşallah.
Arkadaslar hepinizin mübarek kandil gününüzü kutlarım
Rabbim sağlıkcakla versin bebeklerimizi kucağımıza
Dilek ve Sineminde inş en kısa zamanda güzel haberini duymak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?