Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Arkadaslar hepinizin mübarek kandil gününüzü kutlarım
Rabbim sağlıkcakla versin bebeklerimizi kucağımıza
Dilek ve Sineminde inş en kısa zamanda güzel haberini duymak nasip olsun

sağol ilsucum ben de senin ve tüm arkadaşların mübarek kandilini kutluyorum.
ayrıca kadınlar gününüz de kutlu olsun.
hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza dilekciğime, zeytine Allah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin,
benim gibi hamile olan arkadaşlara da bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almaya nasip etsin inşallah.

ya kızlar dırımkızı erken doğum yapacakmış sanırım, tesadüfen okudum aysonu kızlarında, hatta sayfaya da yazdım.
şu an hastanedeymiş, durdurmaya çalışıyorlarmış, ama durduramıyorlarmış sanırım. açılması olmuş. bebeklerin akciğeri gelişsin diye iğne falan oluyormuş. bebeklerin kiloları iyiymiş gerçi.
ay çok kötü oldum okuyunca. Allah yardımcısı olsun inşallah. şu mübarek kandil gecesi Allah ona da bebeklerine de sağlık ve uzun ömür nasip etsin. inşallah bunu da atlatır. dualarımızı eksik etmeyelim.

merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum boş gebelikten korkuyorum 1 hafta arayla ultrasona girdim 6
,8ml di 7,2 ml olmuş kesenin boyutu embriyo oluşmamış.6,5 haftalık gebeyim kalbi atmaya başlamamış sizce boş gebelikmi.teşekkürler

canım mrb çok üzüldüm ya inşallah sağ salim bebeklerine en hayırlı şekilde kavuşur çok zor bir durum iğneler umarım işe yarar kaç haftalıktı acaba gerçi 26 haftadan sonra yaşama şansları baya artıyor dırımkız çok güçlü bir kız bebekleride onun gibi olacaklar ve allahın izni ile dünyaya gelseler bile hayata tutunacaklar tüm kalbimle onun için dua ediyorum hem ben hem minik kızım dualarımız inşallah kabul olur

kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek doktor teyzemiz nst gireceğim muayenem var sonra anestesi uzmanı ile görüşeceğim sonrada hastane yönetimi ile bu işleri artı toparlamam lazım 13 günüm kaldı çok heycanlanıyorum benim için dua edin bacılarım yarın yine bu saatlerde yazarım size dönüşte anama gitcemde
bu arada zeytin aklımda sende acaba adet oldun mu diye yarın yaz muakak akşam okurum gelince içimde bir his sanki hamilesin diyor ama hayırlısı allahım sana sağlıklı sıhatli ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar cuma günü öğleden sonra adet oldum hayırlısı bugüm dr. gidicem değiştirdim doktorumu kürtaj yapan dr.ma gidiyorum 16:30 da randevum var

Günaydın kızlar .....

Yaprak dan öğrendim dirimin erken doğumu varmış allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelirler vaktinde ...

Iklimsu canım dualarımız seninle oy ne güzel kavuşuon meleğine .. Maşallah....

Zeytinim canım sağlık olsun daha dur bakalım dei yolun başındasın inşallah yeni drun uğurlu gelir.....

Bu arada herkesin mevlid kandili mübarek olsun allah dualrımızı kabul buyursun inşallah .....

slm cimbomlum nasılsın canım ben sukoyuverdin inş. bu ay sen vereceksin müjdeli haberi canım dr. mu değiştirdim bugün gidiyorum dr.a rahatın nasıl adetine kaç gün kaldı canım

sinemcim cnm yaaa nasıl üzüldüm canım benim
ama yılma sakın durmak yok denemeye devam
yeni dr çok çpok iyi gelicek sana görürsün bak

sayfamızın tek erkek annsesi nbasılsın fıstıkım

sinemcim bu arada adet tarihimi sormuşsun daha çok var cnm
12-13 gün var daha yumurtlama dönemim yeni bitti
yani en rahat olduğum haftadayım
haftaya başlarım belirti aramaya

güzeller güzelim aman bizi habersiz bırakma ne olur
dualarımız ve kalbimiz seninle biliyorsun
bu arada bende bi göbiş fotosu istiyorum ona göre

canım öncelikle hoşgeldin ama sanırım senin değerin çok güzel artış yani
bence sorun yok herşey yolunda
bi kez daha dr a gittiğinde görüceksin meleğini

canım ya cok sagol kalbim nasıl gum gum atiyor
birazdan gidip kan testi yaptırıcam degerime baktırıcam

canım arkadaşım benim yaaaa
duasında yine ben varım
yerim senin o minik göbişini
benim de dualarım sizlerle meleklerinizle
ama sizde bana dua edin sürekli öyle ihtiyacım var ki

canımın içi benim yaaa
inş. güzel duaların kabul olur yawrus yaaa
çok tatlısın çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…