Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iklimsucuğum inş güzel haberlerle bize gelirsin
tontşin iyidir

sinemcim bencede dr unu değiştir bakalım inş sans getirir sana

eh işte daha iyiceyim özgül
dün gece dua ederek uyumuştum
rüyamda güzel eyler görüyüm bu ay olucaksa demiştim
ve kalem görmüştüm
güzel değildir heralde diyordum bu saate kadar da bakmamıştım ama
anlamı çok güzelmiş yawww
inş. çıkar rüyam

meleğinin iyi olması süper gülüm
sayfamızın tek erkeki o annesi
seçer seçer beğenirsin artık gelinlerden en güzelini
way beee

ilsum yawrus valla varan kaç bende bilmiyorum ama
hani cuma çatladığını düşünüyorum yaaa
o yüzden o günde kadar leke falan gelmezse tabi
2 hafta sonra cuma günü test yaparım diyorum
14.gün oluyor yaaa
sence?????

bi de bu arada özgüle iyi davranın haa
sayfanın tek kayınvalidesi

arkadaslar

bos gebelik yasamıs ve bir kac soruma cevap verebilecek arkadas varmı acaba?

canım benim
burdaki herkes boş gebelik yaşadı benim gibi
sor tabi
bütün herkes içtenlikle cevaplar
ama ne boş gebeliği yaa senin değerin yükseldi yaaa

Ah canım ya cevap verdigin icin Allah razı olsun
kac gundur kıvarnıyorum, internette okumadıgım yazı kalmadı
ben adetimden 3 gun once test yaptırdım 156 cıktı adet gunu yaptırdım 506 cıktı.
1 hafta sonra yaptırdıgımda 536 cıktı fena panik olduk ertesi gun yani 5+3 oldugum gun baska bir yerde yaptırdım 2697 cıktı, kan testim cıkmadan once doktor ultrasonla baktı keseyi gordu cok ufak sanki sonlanmıs gebelik bos gebelik gibi dedi.
sonra degerim cıkınca sasırdı.
bugun gene kan testi yaptırdım ama teknik bir arıza cıkmıs sonucu aksam 8 den sonra alabilcem.
canım sende bos gebebil nasıl oldu nasıl tespit edildi degerler neydi anlatırmısın, birde bende hic hamilelik belirtisi yok ne midem bulanıyor ne canım bişi istiyor.
bugun goguslerimde hafif bir sızlama oldu o kadar..

Canım boŞ gebelıkte aslında ceŞıtlerı var sana anlatıyım
bazılarının deĞerı katlanır kese bÜyÜr ama ıÇın bebek oluŞmaz
ama genelde deĞer pek ıyı artmaz kese yeterınce bÜyÜmez haftasına gÖre kÜÇÜk olur yanı .
Net bır kanı ıÇın vagınal muayene olmanı Önerırım.
DeĞerlerın gÜzel artmıŞ bence .

gülüm benim aslında ben kan testi yaptırmadım sadece adetim 3 gün geçtikten sonra yaptırdım o da 348 çıkmıştı sonra yaptırmadım hiç 6+1 de dr a gittim alttan baktı keseyi gördü bebek görünmedi işte erken daha bekleyelim dedi
sonrasında 2 günde bir baktı nerdeyse ama bebek yoktu maalesef
7+4 de sonlandırıldı gebeliğim
en ufak bi ağrım ve kanamam olmadı üstelik kesem de düzenli olarak büyüyordu
hamilelik belirtilerine gelince ben de hiç mi hiç bi şey hissetmedim şişkinlik dışında ama bunu baz alma
benim de kardeşim şu an hamile ama hiç mi hiç belirtisi yok

Esterya Öncelıkle geÇmıŞ olsun. Senın durum kafa karıŞtırıcı .. Tahlıllerınde hatamı yapıldı acaba .. DÜŞmÜŞkne nasıl bırden yÜkselmıŞ anlmadım ....

Benımkınden bahsedeyım sana fıkır olsun....

Kanım 1000 Çıktı gebeydım... Dr. Gıttım kese oluŞmamıŞ ddı haftaya gel dedı gıttım kese oluŞmuŞ bebek yok dedı haftaya gel dedı gıttık bebek yıne yok boŞ gebelık olabılır dedı... Sonra bır daha bakıldı usg ıle kesınleŞtı boŞ olduĞu 8 hafta bıttı bekledık o zamman a dek ve kÜrtajla sonlandı ....

Akabınde 3 ay korunma sÜresı ÇalıŞmalar yoĞun Şekılde ve yenıden 5 ay lık hamıŞım allahın ıznı ıle oĞlum olucak..... Çok ŞÜkÜr bu gÜnlere acı bı tecrÜbe ama netıcesınde hamıle kalabıldıĞımızı ÖĞrendık....

EĞer kı boŞ gebelık ıse ÜzÜlme sakın bılkı hamıle kalabılıyorsun 1- kaÇ ay sonr tekrara hamıle kalıp saĞlıklı bebekler dÜnyaya getıreceksın allahın ıznı ıle......

Tekrar geÇmıŞ olsun.....

ınŞallah tahlıller yanılmıŞtır hamılesındrı..... Bu stresıde boŞuna yaŞamıŞ olursun......

Sagolun kızlar anladıgım kadarıyla 5+3 te degerimin 2697 cıkmıs olması bos gebelik veya noımral gebelik diye bir kanıya varmak icin yeterli degil.
sanırım bugun cıkacak deger ve 17 martta doktorumun yapacagı kontrol den sonra hersey belli olacak.
diyorum belkide gec dollenmedir , bilmiyorum ki kafam karmakarısık calısıyorum ama gelinde bana sorun.

canım ya evet senin durumun gerçekten karışık
en son gittiğinde kaç haftalık kaç günlüktün alttan mı baktı
bi daha ne zaman gidiceksin doktora bi de sat ne
değerin çok güzel yükselmiş bence boşuna endişe ediyorsun ama
ikinci testte hata var bence gülüm

canım sen 5+5 günlük hamişmisin
daha çok erken ama bebeği görebilmek için
ilsu sen 6+2 de mi duymuştun kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…