Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Canım Benim SAT 28 ocak 2009

4+0 da kan degerim 156
4+3 te 506 cıktı

5+2 de gittigimde 536 cıktı panik olduk. doktor yanlıslık olmus oalbilir gidin baska yerde yaptırın dedi.
bizde ertesi gunu yani ben 5+^3 ken baska bir lab da yaptırdık 2697 cıktı. fakat doktor vajinal ultrasonda keseyi cok kocuk buldu buyuk ihtimalle sonlanmıs gebelik dedi fakat kan degerimi gorunce şaşırdı.
ben 2697 cıkan degeri alıp gerçek doktoruma götürdüm 10 gun sonra gel su an bisi demek icin cok erken ve 5+5 te tekrar bir kan testi yaptır dedi. bugun bende gidip kan verdim sonucu saat 8 den sonra alıcam.. beklemedeyim..

canım anladım bebeği görmek için erken diyorum ben hala
bi bakalım bu akşama sonuca
inş. sapasağlam sağlıklı bi hamilelik geçirirsin cnm yaa
sana saatler geçmez şimdi
bilirim ne kadar zor bi bekleyiş olduğunu

ilsum bu arada tamamdır çrb yı baz alıcam
beni ve yumurtalarımı benden iyi biliyorsun kuşum yaa
ne diyeyim ki ben sana

evet cok zor canım ya yuregim gum gum agzımda.. telefonla haber verecekler kulagım hep telefonda
gidip hergun ultrason a giresim var
bir gorsem bebisimi

canım kendinden bahset biras
rahatlarsın belki
ist neresindesin
yaşın kaç
ilk gebeliğin mi
doğal yolla mı oldu
ne kadar bekledin

ayy sorulara bak
sorgu memuruyum sanki
ama dedim ya cnm cadıyım ben
meraklı cadı
bu arada benim adım dilek
sayfamızın adı boş ama muhabbet hoş gülüm

Esterya canım allah yardımcın olsun bılıyorum Şu an neler ÇektıĞını.... Allaha bırak herŞeyı en doĞrusu ne ıse o olacak sonuÇta ..
Bızler yÖn veremıyoruz bazı Şeylere ....tevekkÜl lazım bıze....

Cımbomum bacım ıslu prof zaten bılıyon.. Hafıza Çok kuvvetlı .... :))

maŞallahı var .........

Evet diloşum 6+2 de duymuştum kalp atışlarını ben .Genel olarak 6-7 haftalarda duyuluyormuş zaten .

canım kendinden bahset biras
rahatlarsın belki
ist neresindesin
yaşın kaç
ilk gebeliğin mi
doğal yolla mı oldu
ne kadar bekledin

canım 35 yasındayım. 21 yasında ilk dogumumu yapmıstım 15 yasında oglum var

dogal yolla hamile kaldım. tedavi gormedim. ama 21 yasındayken genclik mi cahillik mi hic bu kadar panik olmamıstım. zaten o zaman kan testi falan da yoktu .
hamileysen hamilesindir dikkat etcen agır kaldırmıycan falandı..
simdi bir suru sey cıkmıs benim haberim olmayan :)

:))) solağım bacım ondan olabilir

en güzeli eskiden di esterya ... Dediğin gibi hamileysen hamilesindir ....

şimdi herşeyi biliyozda ne oluyo.....

Eskiden yokmuydu boş gebelik vardı .. Ama bu günüm geçdi die yorumlarnırdı belki de sonra adetle rahim temizlnirdi... Ama şimdi haftası dolmadan dr. Koşup öğreniyoruz sonrasıda psikolojik yıkım bizim için....

canım yaaa ne diyeyim ki sana
bende 75 liyim ve hala çocuğum yok düşün
ama ben geç evlendim
daha 2 senelik evliyim
bak senin kocaman oğlun var maşallah allah bağışlasın
keşke erken evlenseydim diyorum işte bende ama
artık çok geç
inş. allahım 2.meleğinin de vericektir hayırlısıyla

internet icad oldu hersey laçka oldu kızlar...
:)

doktora gitmeseydim simdi belkide gerine gerine hamileyim diye dolasacaktım..
kimseye soyleyemiyorum test sonuclarını bekliyorum walla

canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin doktordan. minik prensesine kavuşmana çok az kaldı, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın miniğini. dualarımız seninle. sen de bizim için dua et.

canım arkadaşım benim yaaaa
duasında yine ben varım
yerim senin o minik göbişini
benim de dualarım sizlerle meleklerinizle
ama sizde bana dua edin sürekli öyle ihtiyacım var ki

canım benim, sen her zaman benim dualarımdasın, hiç merak etme.
az kaldı inşallah. ama stres yok, sıkıntı yok. durmak yok yola devam tamammı tatlı kuşum benim.

esterya canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

evet kan testi sonuçları biraz kafanı karıştırmış. ama bu akşamki sonucunda da düzgün bir artış olursa çok fazla endişelenme artık. ayrıca 5+5 haftalıksan bebeği görmek için erken canım ya. 7. haftaya kadar bekle.
ayrıca daha 5. haftadan yok boştu, yok bozulmuş gebelikti deyip hastayı strese sokan doktorlara da uyuz oluyorum. dur bakalım ya. ben dr uma 6. haftada kalp atışlarını görürüz dimi dediğimde acele etmememi ve 7. haftada görebileceğimizi söyledi. ben zaten geç yumurtlayan birisiyim dolayısıyla döllenme de geç oluyor ve gerçekten de 7. haftada gördüm. 5. haftada ancak keseyi görmüştük o da vajinal usg ile. yani eğer herşey yolunda giderse inşallah da öyle olur sen o doktoru değiştir. çünkü gebelikte stres yapmamak çok önemli bunu doktor yaparsa senin stresin iki katına çıkar. sakin ve hastanın içini rahatlatan bir doktor olmalı. inşallah değerin güzel artmıştır ve 1 hafta 10 gün içinde bebişini de görürsün.

ay Allah yardımcısı olsun ya. Ankarada da 1-2 tane tanıdığım ancak vardır. ulaşabilirsem onlara söylerim. ama bu site sayesinde kan verecek çok kişi bulunacağına inanıyorum. inşallah iyileşir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…