- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.361
Defnecim çok sevindim senin hamile olduğuna .
Bu sayfayı sen açmıştın buraya kadar uzadı bak görüyorsun.
İklimsu doğum etti ,Şimdi sıra Yaprakta sonra sende ozaman
Allah kimsenin kucağını boş bırkamasın.
Şimdi sıra Dilekte o da aşılama yaptırdı bu Cuma günü test günü inş pozitif sonucu alır .
canım tekrar hayırlı olsun bebeğin. sayfamızda hamişlerin çoğalması bizi çok mutlu ediyor ve hamile kalmak isteyen arkadaşlara da çok büyük umut oluyor. o yüzden paylaşmak da fayda var. ama tabi net bağlantın olmadığı için biraz kopukluk yaşamışsın. neyse bundansonra fırsat buldukça girip yazarsın.
seninle aramızda 3 hafta kadar var. iklimsu ve esra (sabırsızım) prenseslerini kucağına aldılar bile darısı bizim başımıza. sonra ilsu ve özgül var. inşallah bu ay dilekciğim de bize hamilelik müjdesi verecek. sonra da diğer arkadaşlar.
Allah hepimize sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. hayırlısıyla kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin.
aramızda zaman farkı çok yok gibi görünüyor ama zaman geçtikçe her bir gün ben daha çok korkuyorum. epidural sezeryan ile doğum düşünüyorum ve hem doğumdan korkuyorum hem de işte malum bir sürü şey kuruyorum kafamda.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yaprakcım seninde az bir süren kalmış .inş seninde doğumun kolay olur canım. esyalarını naptın yıkamaya basladın mı
sorma diloş izinde pek girmiyor cumayada az kaldı acaba belirtisi falan var mı
aramızda zaman farkı çok yok gibi görünüyor ama zaman geçtikçe her bir gün ben daha çok korkuyorum. epidural sezeryan ile doğum düşünüyorum ve hem doğumdan korkuyorum hem de işte malum bir sürü şey kuruyorum kafamda.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
defne /oğuz canım sen boş gebeliktenmi kürtaj olmuştun eğer öleyse nekadar süre sonra hamiş oldun? darısı bana ve tüm isteyenler bu 4 ayım olcak tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?