Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet ya şimdi bakınca daha iyi anlaşılıyor... zaman kimse için kolay ve çabuk geçmemiş. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. evet dilek abladan haber bekleyeceğim elim kalbimde :) umarım sizlere sevindiğim gibi O'na da sevinirim.

aramızda zaman farkı çok yok gibi görünüyor ama zaman geçtikçe her bir gün ben daha çok korkuyorum. epidural sezeryan ile doğum düşünüyorum ve hem doğumdan korkuyorum hem de işte malum bir sürü şey kuruyorum kafamda.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

defne /oğuz canım sen boş gebeliktenmi kürtaj olmuştun eğer öleyse nekadar süre sonra hamiş oldun? darısı bana ve tüm isteyenler bu 4 ayım olcak tık yok

selam kızlar nasılsınız,

bugün kontrolüm vardı. çok şükür bebişim kilo almış.2550 gr olmuş.
ama tabi ben de şişmişim. yani bu iş böyle kızlar ben kilo almadan bebiş almıyor. napalım doğumdan sonra veririm inşallah. zaten yaz gelecek. yazın hafif şeyler yeniyor zaten. yeterki bebişim sağlıklı olsun. sağlıklı bir kiloda doğsun.

yaprakcım seninde az bir süren kalmış .inş seninde doğumun kolay olur canım. esyalarını naptın yıkamaya basladın mı

evet ilsucum ya, az kaldı. bugün dr umla konuştuk. mayısın ilk günleri dedi. büyük ihtimal epidural sezeryan olacak. zaman yaklaştıkça korku ve heyecan basıyor.
birden ağırlaştım sanki. çok fazla sırt ağrım oluyor.
bebişin eksiklerini tamamladık gibi. hava açınca hepsini yıkayıp, ütüleyip çanta hazırlıycam.
inşallah hayırlısıyladoğum yapıp, bebeğimi kucağıma alırım. hepimiz için dileğim bu.

sorma diloş izinde pek girmiyor cumayada az kaldı acaba belirtisi falan var mı

ay inşallah diloşdan çok güzel haberler alırız. çok istiyorum onun hamile olmasını ya. canım benim ne kadar heyecanlıdır şimdi. inşallah cuma günü ben hamileyim diye haykırır bu sayfadan.

ay canım ben de çok korkuyorum sorma ya. ama napalım zor da olsa mecburen yaşayacağız. en güzeli de minik bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda tüm sıkıntılarımızı unutacağız inşallah. ben de epidural düşünüyorum canım. genel anesteziye göre daha az sıkıntı oluyormuş diye duydum. ama o ameliyathane ortamında inşallah panik olmayız, çok güçlü ve sakin oluruz umarım. Allah yardımcımız olsun, kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin inşallah. darısı tüm bekleyen arkadaşlara.

herkese mrb kızlar hepiniz iyisiniz çok sevindim geçmişi okudum canım adaşım güzel haberlerini bekliyorum .............. evet bacılarım söz verdiğim gibi doğum hikayemi sizlerle paylaşayım anca kendimi toparladım kızımlada aramız düzeldi alıştık sayılır birbirimize .....................
21.03.2009 sabah 06.00 gibi evden çıktık annemlere uğrayıp onlarıda aldık saat 6:40 gibi hastanedeydik yatış işlemleri falan derken saat 7:30 da odamdaydım hemşireler laama yaptı sonra sondayı taktık tabi ben heycandan sancılarım artı sanki bir yandan da nts bağlıyım tüm sevdiklerim yanımda saat 08:00 evet zamanı dediler ve beni ameliyathaneye giderken anneme ben gelene kadar kızıma iyi bak diyorum asansöre koyuyorlar beni annem ağlıyor ablamın gözleri doluyor ben ağlammak için kendimi zor tutuyorum eşim gözlerimin içine bakıyor herkese şöyle bir bakıp el salladım ve ameliyat hanedeydim çok sayıda hemşire görevli benle sohbet ediyor doktorum geldi benden önce başka bir sezeryan daha var tabii bana epidural takılacak ya uzun sürücek anestesi uzmanı geldi çok şükür korkuğum gibi olmadı adam 15 dak tüm işlemi yaptı aynı zamanda benle sohbet ediyor sonra 20 dk bekleyeceğiz dedi uyuşsun diye dedi bir anne diğer ameliyathaneden bebeğin ağlama sesleri geldi kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse o anda hepiniz için çok dua ettim sağ salim bebklerinize kavuşun diye dileğim içinde bir an önce hamile kalsın diye .......
sonra anestesi uzmanı doktorumu çağırdı tabii ben uyanığım ama belden aşağımı hisstmiyorum hiç heycanlanmadım sadece bir an önce olsun bitsin istiyordum ................ baş ucumda naestesi uzmanı ve bir hemşire aşağı tarafta belki 5-6 kişi humalı bir çalışma yan tarafta bebk doktoru ve hemşiresi ve ben kamerayı tutan görevli doktorum tamma bebği alıyorum dedi ve bir saniye sonra o güzeller güzeli sesiyle bir ağlama geldi o an hayatımın en güzel anıydı nasıl bie duygu tarif edemem ben başladım ağlamaya bebğimi bebek doktoru yıkıyor bişeyler yapıyor bende onları izledim sonra benim yanımda getirdiler simsiyah saçlarını kafasını öpüp kokladım be daha önce böyle güzel bişey kokladım kızlar o an onu öyle ağlarken minicik görünce çok şaşırdım bu benim mi bu benim karnımda mıydı ben 9 aydır bunlamı yaşadım ve daha çok sorular geçti sonra bebğimi aldılar dışarda bekleyenler çok sabırsız dediler son kez öptüm ve bebeğim gitii ben yaklaşık yarım saat daha kaldım ameliyat hanede dikişler falan sonra odama aldılar herkes heycanla beni bekliyor bende bebeğimi tekrar getirdiler onu ynaıma emzirim diye bir anda göhsümü öyle bir tuttu ki o an anladım ki ben artık bir anneyim ben hayatımın anlamı minicik kızım ıKLıM SUYUN annesiyim .................................... işte böyle kızlar bugün kızım tam 18 günlük ve büyüyor allahım hepinize bu anı yaşamayı nasip etsin hepinizi çok öpüyorum .

kızlar ben de ilk bebegime hamileyim.13+5 haftalıkken yogun bir kanama yaşadım ve düşlük yaptıgımı sandım.Hayatta o an herşeyin bittigini düşündüm.Doktor ultrasonda bebege bakarken gözlerimi ve kulaklarımı kapadım.Kaybettiimi duymak istemedim.Şimdi 17 haftalık hamileyim Tehlikeyi atlattım gibi.Düşünüyorum da kızlar böyle güzel bir mut luluga kavuşmak için sıkıntı çekmek gerekiyor galiba.Sonunda hepimiz için her şeyin iyi olacagına inanıyorum!

kızlar mrb
diloşum hikayeni gözlerim dolu dolu okudum canımın için ne gzel yazmışsın ne güzel şeyler yaşamışsın ve bizler ve benim içinde dualar etmişsin bitanemsin ya ne diyebilirim ki kiitlendim resmen
canlarım yaa hepiniz öyle tatlı öyle candansınız ki iyi ki benimlesiniz
son 3 gün yine dualrınızı eksik etmeyin ne olur
benim belirtimidir değilmidir bilmiyorum ama içtiğin ilaçında yan etkisi olabiliyor çünkü
cildim resmen berbat acayip bi uçuk çıktı resmen yamulttu beni çok fazla gazım var ve arada belli belirsiz kasık ağrısı değilde sızı şeklinde oluyor işte gaz olabilir bu anlayamıyorum acayip uyku hali ve yorgunlukda var ama dediğim gibi bu ilaçın yan etkilerinde de var
dualarınızı eksik etmeyin ne olur elimden geldiğince gelicem aranıza malum program dolu
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
özellikle hamişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ne olur
kocaman öpüyorum sizi

iklimsu gözlerim dolarak okudum doğum hikayeni allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini
dileğimmmm bütün duaarım seninle canım güzel haberleri vereceksin bizlere cuma günü
ilsu iklimsu yaprak özgül elif defne kendinize iyi bakın görüşürüz

yaprakcığım bebeğin çok güzel canım yüzü de tombik kız bunun zayıf mayıf değil
mayısın ilk haftasıysa çok çok az var
dualarımız seninle canım

iklimsu tüylerim diken diken oldu okurken , nekadar güzel bir duygudur kimbilir
küçük iklimsu ve size sağlıklı günler inş
Allah sizi hiç ayırmasın

diloşum güzel haberlerle gelmişsin
canımcım inş belirtidir bunlar geriye kaldı 2 gün ,inş güzel haberlerini alıp bir şenlik yapacağız burada

gunaydin sevgili arkadaslar,

iklimsu o kadar guzel anlatmissin ki sanki bende 15 sene once oglumun dogumunu yasadim tekrar okudukca.
Insallah O kutlu anda ettigin tum dualar o minik melegin yuzsuyu hurmetine kabul olur sevgili arkadaslar.

Dilegim canim guzel haberlerini bekliyoruz inan ben senden daha heyecanliyim :)

Sinemcim nisan ayi guzel gunesli bereketli bir ay hayırlara versile olur insallah senin icinde :)

Yaprakcim kg falan kafana takma , bende 1900 kg erken dogmusun , ve su anda 1.73 boyunda 62 kg yim, cocukluk ve gencligimde de 55 kg dan yukari cıkamadım ama cok sukur sagligim yerinde :) hic merak etme evladın dogar ve toparlar..

Ilsu cum sana da selamlar

hepinize sevgilerimle guzeller

Selam kızlar....

ıklımsu doĞum hıkayen Çok gÜzel... Kızınla anlaŞmanada pek sevındım....... MaŞallah sıze......

Yaprakcım bır maŞallahda kızına ........ Az zamn kaldı bacım ya .... Heyecan dorukda ......

Sınem esterya sılzer ıÇınde herŞey gÜzel olucak bılıyorum en yakın zamanda ........

Dılek cım canım... ınŞalllah bunlar belırtılerdır.... Cuma bÜyÜk gÜn heyecanla beklıyoruz ... Duayla......

ılsu tatlım sen le gÖrÜŞÜyok zatı :d

kızlar ben ıkı gÜndÜr dr.a gıdıyorum bu Şeker yÜklemesı ıÇın nıhayet bu gÜn kanları verdım geldım 3 te sonuÇları alacaĞım ... ınŞallah Şeker falan Çıkmazda kazasız belasız tamamlarız hamıŞlıĞımızı......

iyiyim cnaim
8 gun oldu kurtaj olali toparladim sayilir :)
bir an once tekrar bebek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…