Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

4 ay korundun mu canım?

ay hayır ya korunmam gerekiyordu ama inan hiç korunmadım ilk günden beri :) yanlış biliyorum çünkü doktor 3 ay korun demişti biz de burda o zaman konuştuk nasılsa hemen olmuyor diye :) aslında sen de 2 ay korunsan yeter belki de. geçmişler olsun bu arada

evet 15 yasinda bir oglum var ilk evliligimden..
simdi ben bu ay korunayim ama dimi normal regl olduktan sonra basliyim

olmuyo hemen die üzülmeyeyim yani dimi demet /oğuz ben hemen tekrar olur sandım olmayıncada ümitsizliğe kapılmıştım bak seninde hemen olmamış dimi ?ne bilim kafam çok karışık tabi herkesin bünyesi bir deil kız kardeşimde yazın aynı oldu 1 adet döneminden sonra şimdi hamiş hazirana doğuruyo bende bebiş sevmeye gidiyorum almanyaya biraz stest atmış olurum kafamı toplarım hiç dilsehihoyyyt

ay insallah bende mayısta hamile kalırım kızlar :) subatta da dogum yaparim :)
balik burcu olur babasi gibi :)

ben de hemen olur sandımolmayınca her adet dönemi geldiğinde ağladım.zamanla sankibenim başıma hiçiyi şeyler gelmezmiş gibi bi hisse de kapıldım; örneğin hamile olduğumu öğrendik ve kan tahliline gittik adet günü 2 gün geçmişti 362 falan çıktı ben çok az diye fenalaştım, iki gün yarı baygın geçti. kanı tekrarlayınca 760 civarı çktı ve ben inanamadım bile, çok garipti...
kısacası ümitsiz olma ve asla benimgibi obsesyonlara kapılma. sonra kurtulamıyor insan.

normalde reglim 32 gunde bir di yine ayni mi olacak acaba??

çok değişecek düzenin.ben kürtajdan 35 gün sonra ilk adet oldum hatta o zaman neden olmadım, korunmamıştım hamile miyim dedim ve idrarda test yaptım; kıpkırmızı iki çizgi çıktı sevindim ama akşamına adet başladı. doktoru aradık hemen kanda gebelik baktırın dedi. apar topar hastaneye gittik sonuca baktık 0.100 yani negatif.
işte insanın hormonları öyle bi değişiyorki...
yumurtamız çatladığında kanımıza LH diye bi hormon geçiyormuş ve fazlası idrarla atılıyormuş. eğer o hormon çok salgılandıysa o ay idrar testi yaptığında çift çizgi olarak çıkıyormuş.
yani tüm hormonlar değişiyor tabii adet düzeni de değişiyor.

ya kizlar anlamiyorum ki hormonlar mi elektromanyetik dalgalarmi neler bilmiyorum ama ozellikle kadinlarimizin fizyolojisi alt ust durumda bence :)

kizlar nerlerdesiniz

neden kimseden ses cikmiyor :)

dilegim senden haber yok olmuyor boyle aklimiz sende :)

kizlar ben dun aksam dr a gittim kontrol amacli. rahime bakti sorun yok dedi. kac gun oldu dedi 8 gun dedim. yumurtan olusmaya baslamis aman korun hamile kalma dedi bende hain hain guldum ve tamam dedim :)
bu arada bana bir suru test verdi

Glukoz, ure, kretainin, TSH, Serbest T3 , Serbest T4 , FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Hemogram, Prolaktin, Tam idrar tahlili, VDRL, Anti Toxoplasma lg M, Anti Toxoplasma lg G, Anti Rubella lg M, Anti Rubella lg G, Anti CMV lg M, Anti CMV lg G

adet oldugumun 3. gunu bu testleri ac karinla kan vererek yaptirmam gerekiyormus, esim icinde sperm sayımı testi verdi, doktore dedim 3 ay cok fazla beklemek istemiyorum. o zaman iki ay bekle haziranda birak korunmayi dedi :)

Günaydınnn
evet pek kimse uğramıyor Elifcim
Dilekten bende haber alamadım
Yarın test günü işte çok heyecanlıyım onun adına

ooo senden de epeyce testler istemiş hepsini bende yaptırmıştım hamileyken ama
iyi olur simdiden yaptırırsan
ilk adetinden sonra bırak işte Mayıs gibi Haizrana daha çok var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…