Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba kızlar bu topiği okuyunca bir tek ben değilmişim dedim bende bir hafta önce kürtaj oldum bebeğim gelişmemiş ben sizlere bişey sormak istiyorum şimdi doktor bize korunacaksınız dedi 3ay kadar sonra gelin tekrar konuşalım dedi ben korunma yöntemi konusunda kararsızım ilaç kullanmak istemiyorum sanki ilaç hamile kalmayı geciktiriyo diye düşünüyorum ilk başlarda ilaçla korunmuştum ve 3 yıl beklemiştim bebeğimi sizler hangi korunma yöntemini tercih ettiniz öğrenebilirmiyim

slm kızlar nasılsınız ilsum ben iyiyim artık eskisi kadar sık giremiyeceğim canım beni sorarsan stres yine kocam 10 gün sonra yutr dışına çıkacak hala maça gidiyo dün 30 dk. gördüm sadece geldiğinde ben uyumuştum kendi düşünmüyosa ben ne haba edim kendimi ya herşeyi oluruna bıraktım bana akıl verin kızlar ben ne yapim dieğim nasılsın canım
elif dr. kont. bişe çıkmadığına sevindim canım iklimsuuu yaprak özgül nasılsınız

canım bende de gelişmediği için bebek kürtaj oldum valla ben korunmadım sadece kürtajdan 15 gün sonrasına kadar ilişki yaşamadık sonra normal devam ettim ilişkiye zaten olmadıda 9 aydır çokcuk için uğraşıyorum kocam yurt dışına çıktığından denk getiremiyoruz galiba sen denemeye başladıktan sonra kaçıncı ayda hamiş olmuştun

geçmiş olsun canım
okadar çok yaşayan var ki bu olayı
bende hap kullanmadım eşim korundu 7 ay.

kıyamam sinemcim sana ya
eşine de koca bir oklava geliyr
gitsin bakalım işine geri dönsün
sende artık takılma cocuk işine tamam mı bitanem

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.

dilekten haber varmı diye merakla girdim sayfaya ama sanırım henüz bir haber yok.

ama inşallah şu mübarek cuma gününde bize müjdeli haber verecek arkadaşım.

dilekcim canım benim hadi biran önce test yaptır ve bize müjde ver. sabırsızlanıyoruz.

canım arkadaşım bugün senin doğum günün. doğum gününü de içtenlikle kutluyorum. sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum. inşallah önümüzdeki yaşını bebeğinle birlikte kutlamak nasip olur arkadaşım.

yaw su dilegide bir dovsek mi?
bizi unuttu habersiz koydu

iyiyim be sinemcim toparladim iyice baksana 10 gun oldu zaman ne cabuk geciyor :)
yaw senin bu kocada akil yok mu gidecek bir sene donmeyecek insan karisiyla ilgilenmezmi yaw..

bide kocan gidecek gelmeyecek sen tek basina bebekle bu da zor .. ne bileyim ya hayat bazen cok garip

TÜnaydın kızlar ....

Hayırlı cumalar.....

DıleĞım canım nerdesın..... Belkıde sonuÇları beklıyorsun ınŞallah meleın gelmıŞtır mÜjdenı beklıyoruz cnaım... Hayırlısı ıle dualarımızdasın ......

slm kızlar aslında bende öyle düşünüyorum elifim tek başına büyütmek zor bebeği hayırlısı artık olursa olur kısmet canlarım

dileğimmm nasılsın canım hani gelmiyosun haber versene cadı merak ediyoruzzzz

diloşum nerelerdesin bitanem
ilk önce doğum gününü kutlarım inş güzel bir doğum günü hediyesiverirsin bize güzel haberlerinle

dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
duy sesimiziiii

seni seviyoruzzz, seni ozluypruz

her ne olursa olsun hep yaninda oalcagiz

iyiki dogmussun iyiki seni tanimisizzzzzzzzz

Veeeeeee günlerden 10 Nisan Dilekcim bize güzel bir doğum günü hediyesi verdi .Aşılamanın 11. günü ve değeri 75 Dilek Hamişşşşşşşşşşşşş arkadaslar .
Canı gönlüden kutluyorum arkadasımı çok haketmişti o gerçekten de.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
dilegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmm
yaw nasil haber aldiniz
dilekkkkkk
dilekkkkk
ben sana dedimmm guzellikkkk
ay ay ay
gobek aticam simdi ofisin ortasindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…