Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ya bu arada morsümbül diye bi arkadaş vardı boş gebelikten şüpheleniyordu ve c.tesi dr a gidicekti ne yaptı acaba

canım benim ya, bunca derdinin arasında başkalarının gebeliği boşmu, dolu mu diye düşünüyorsun. hiç birimizin aklına bile gelmedi bak. inşallah o arkadaşta problem yoktur olsaydı da gelirdi zaten. sen şimdi hiç kimseyi düşünme önce kendi sağlığın önemli. inşallah atlatacaksın.

günaydın yaprakcım
nasılsın canım benim
ne güzel yazmışsın yaaa
bugün bu yazdıklarınız benim için hissetikleriniz beni ağlatıyor
her şey güzel olucak di mi yaaa

Yapraknil canım günaydın
bunde korkmaya başladım dilekten sonra acaba mı diye doktorumu aramayı düşünüyorum bugün gerçi ben iki doktora gittim baksan dileği normal ultrasonla baktığında görmüş dr yapışkanlığı benim olsaydı görürdü diyorum ne bili hala adet olamadığım için çok gerginim ve korkuyorum doktorum gerçi korkacak bişey yok bunlar çok ender durumlar diyor ama insan telaş ediyor ben ve dilek 2 gün arayla kürtaj olmuşuz ve ikimizede doktor 2 ay korunun demişti biz dilek yok 1 ay sonra denemeler başlayacağız dedik ama aksilikler peşimizi bırakmadı 2,5 ay olacak nerdeyse ama daha ilk adetim bile doğru dürüst gelmedi sadece lekelenme oldu ben kendi adıma neyi çok istesem çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum bide çok istemek başarmanın yarısıdır derler yalan bugün çok doluyum bide adaşımın dünkü üzüntüsünden sonra toparlanamadım hep diyorum Allahım rabbim benim için ve herkes için hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Yapraknil siz çalışmalara başladınız demi senden çokkkkkkkkkk güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum

Adaşım günaydın canım arkadaşım bugün yeni bir gün ve senin güzel kalbin kadar güzelllllllllllllllll
canım dün akşam hamileyken gittiğin doktora gideceğini yazmıştın gittin mi canım var mı bir gelişme
sende merak ediyorum seni

Ağlamak Yok Bitanem Ne Ağlamasi .
Tabi Herşey Daha Güzel Olacak. Herkesin Bir Derdi Var Dilekcim Allahim Daha Büyük Imtihanlarla Karşilastirmasin. Sen Ihmal Etme Iyi Bir Dr A Görün Ve Ne Yapilamasi Gerekiyorsa Ona Göre Hareket Et .ve Sabirli Ol .öptüm Seni Kocaman Hemde

şimdi size dün akşamı anlatayım
kardeşim geldi(nihal) beraber gittik dr a
ilk önce benim o ağlamış halimi görünce çok çok kızdı
bu şekilde asla çocuğun olmaz zaten dedi
sonra o çatalda ve vajinasl ultrasonda muayene etti ve
yapışıklık bu şekilde anlaşılmaz nasıl bi dr sa kendi kendi ele vermiş dedi
yani bu dr hatası
ama 5.4cm+4.9 cm kistim var evet büyük bi kist dedi ama korkma dedi
farlutalla adet olmaman da biraz düşündürücü ama
şimdilik yapışıklık diyte bir şey düşünmeyeceksin dedi
ilk adım adet olmak sonra kisit takip edicez dedi
ve bana primolut-n verdi
5 gün içiceksin sabah akşam dedi sonra 10 gün içinde adet olmalısın dedi
olmazsan 11.gün burdasın dedi
işte eğer adet olmazsan yapışıklık var demektir dedi
ilaçlı rahim filimyle boyutuna bakıcaz dedi
hafifse spiral yok ciddi boyuttaysa histeroskopi ameliyatı olucaksın dedi
ama eğer adet olabilirsem yapışıklık diye bi şey yokmuş
ya şimdi rahmi yapışık olan adet göremez heralde di mi
yani dr öyle dedi ama
adet olursan da 3.günü buraya geliyorsun dedi
kistin durumuna bakıyoruz dedi inşallah büyük ihtimalle adetle atılması gerekir dedi
ama eğer adet olamazsam ve kisti 8 cm ve üzerine çıktıysa ameliyatla alınacakmış ve işte sonra ki aşamada rahim filmiymiş
yani anlayacağınız 5 gün ilaç içicem 10 gün adet beklicem önümde zorlu strestli bi 15 gün var
azcık umut yüklendim biraz da rol yapıyorum
artık o enerjim yok ve yüzüm gülmüyor ama
tek dileğim adet olabilmek
ne olur benim için dua edin arkadaşlarım yaaa
çok ihtiyacım var buna

Iklimsu Canim Sende Bir Dr Unu Ara Bakalim Ne Diyecek. Haberlerini Ulastir Bize.
Hepiniz Için Dua Ediyorum. Benimde 3 Ay Olacak Neredeyse.zaman çok Cabuk Geçiyor Kislar ..

Canim Canim Canim Bak Kendini Toparla Böyle Ya Kardeşinde Iyi Kizmiş Sana:)
Dün Ben Demedim Mi Sana Bitanem Yapişiklik Ancak Rahim Filminde Belli Olur Diye. Sormuşsun Cvp Layim Güzelim Yapişiklik Olunca Ya Hiç Adet Görmüyormussun Ya Da çok Az Adet Oluyormussun Yani Diğer Görülen Adetlerden Miktari çok çok Az Oluyormuş .

Yaprakcim Sen Naptin Dr A Gittin Mi Catlamiş Mi Hain Yumurtalar , Inş Bu Ayda Senin Güzel Haberlerini Alacağiz.

ilsu canım çok teşekkür ederim her şey için bitanem benim
işte farlutalla bile adet olamayınca bu kanıya vardı heralde ilk dr
ama işte ben şimdi başka bi adet sökücü daha içicem ya
eğer yine adet olamazsam bu sefer kesinleşmiş olucak
nasıl istiyorum bilsen adet olmayı
ilaç tedavisi de bu işte
kürtajdan sonra ilaçla bile adet olmazsan rahimde yapışıklık teşhisini koyuyorlar
ilk ilaçla olmadım şimdi umudum bu ilaçda fıstıkım

günaydın yaprakcım
nasılsın canım benim
ne güzel yazmışsın yaaa
bugün bu yazdıklarınız benim için hissetikleriniz beni ağlatıyor
her şey güzel olucak di mi yaaa

canım benim, sana duacıyız. bu kötü durumdan ve ruh halinden bir an önce kurtulmanı istiyoruz. canım artık bekleme lütfen, ne gerekiyorsa yapın. film mi çekilmesi gerekiyor vakit kaybetme, histeroskopi mi hemen randevu al. ama ondan önce iyi bir doktor bul. eski doktoruna gitme artık. tabi yine de senin tercihin etkilemek istemem ama seni oyalayan bir doktor olmasın diye söylüyorum.
canım benim ben sana başlık aç demiştim, açtınmı bilmiyorum. açarsan seninle aynı şeyleri yaşayanların tecrübelerini paylaşırsın, tedavi süreçlerini öğrenirsin.

canım günaydın. bence sen de ihmal etme ve başka bir doktora daha görün. sonuçta bu sağlık sorunu ve vakit kaybetmemek gerek. canım hepimiz bebek sahibi olmayı istiyoruz, ben 1 yıldır uğraşıyorum. bir sürü sorunla karşılaştım, tedaviler oldum. ama hamile kalabildik, inşallah bir daha kalırız ve bu sefer kucağımıza almak nasip olur.
evet canım biz şu an çalışma evresindeyiz. günaşırı biraz zor oluyor yani birimizden birimiz yorgun oluyoruz, uykumuz geliyor. bu işler zorla da olmuyor ama değerlendirmek lazım işte. bakalım kısmet artık, hayırlısı olsun.

Yaprakcim Sen Naptin Dr A Gittin Mi Catlamiş Mi Hain Yumurtalar , Inş Bu Ayda Senin Güzel Haberlerini Alacağiz.

canım ben en son geçtiğimiz perşembe doktora gittim. o gün yumurtam 20x17 mm idi. cuma sabahı çatlatma iğnesi oldum. çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum açıkçası. doktor da tekrar gel demedi. inşallah çatlamıştır ve güzel bir sonuç alırız.

dileçiğim bende farlatul benzeri başka bir adet söküzü kullandım bi kutu olmadım biliyorsun şimdi aynısından bir kutu daha kullanıyorum bana doktor hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi ama bilmiyorum bak canım öbür doktor güzel şeyler söylemiş bende 6.gündür kullanıyorum ilaç 10 gün kullan 7 gün içinde olman lazım dedi bakalım kesin olursun dedi bakacağız artık ben doktorlara belki çok yanlış ama şüpheyle bakıyorum bak ikimizde yine başa döndük beraber bekleyeceğiz adet olmayı birbirimize destek olarak sen güçlü bir kadınsın

cimbom canım, haberler düne göre daha iyi, sevindim. inşallah bu ilaç işe yarar ve adet olursun. canım yapışıklık öyle ultrasonla falan anlaşılmaz zaten. en güzeli rahim filmi. varsa da filmle açılır diye düşünüyorum. kistler de inşallah adetle atılır.

İlsu canım bende zaten adet olursam çok iyi bir profösör e gideceğim herşekilde bi olsam gerçi olmasamda bakalım, bu ilaç da bir bitsin gerçi bugün kasıklarımda ağrı var ama pek sanmıyorum dr ilaç bitene kadar olmazsın dedi ama
Yapraknil canım ben 2 ayrı doktora gittim ikiside sadece rahim duvarının zayıfladığını ve bunun çok ender bir durum olduğunu söylediler ialçala kalınlığı normale çevirdiler şimdi normal bende tıkanıklıktan şüphelendiler ama dr son gittiğimde tıkanık şeklinde deil dedi rahim bende şu 11 gün falan var ilacın bitmesi bekleme süreci olmazsam kesin bu sefer bir profösöre gideceğim

canım iki ayrı doktor da aynı şeyi söylediyse o zaman korkulacak birşey yoktur. umarım ikiniz de en yakın zamanda adet olursunuz beklemek çok kötü biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iklimsu bildigin bir prof . var mı
yoksa sana bi isim verebilirim ok. bu konularda çok profesyonelmiş çok methini duydum .
bende çocuk düşündüğümüz zaman gidicem ona

dilekcim evet cnm maaleef yine başa dündük
ne bileyim leyla gibiyim resmen yaa
ama bak bekleme sürelerimiz bile yakın yine birbirlerine kader arkadaşım adaşım benim
ama sende kist yok bitanem bu çok güzel işte
zaten eğer ikimizde adet olabilirsek yapışıklık ya da tıkanıklık diye bi şey kalmaz ortada
ben hem adet olmalıyım hem de adetle bu kocaman kisti atmalıyım

yaprakcım evet fıstıkım birascık daha iyi
yani daha doğrusu bu yeni ilaçla yeni umut verdi bana
bi de beni sakinleştirdi
en azından korkularımı endişelerimi krizlerimi ağlamalarımı 15 gün erteledim canım benim
bu arada yeni başlık açtım bakalım aynı sorunu yaşayanlar var mı ve neler yapmışlar
teşekkür ederim yol gösterdiğin için
sanırım ilsu dilek ve ben aynı zamanlardsa çalışmalara başlıcaz
yani inşallah
ama sen bize hamiş olarak öncelik ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…