- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
ya bu arada morsümbül diye bi arkadaş vardı boş gebelikten şüpheleniyordu ve c.tesi dr a gidicekti ne yaptı acaba
günaydın yaprakcım
nasılsın canım benim
ne güzel yazmışsın yaaa
bugün bu yazdıklarınız benim için hissetikleriniz beni ağlatıyor
her şey güzel olucak di mi yaaa
Yapraknil canım günaydın
bunde korkmaya başladım dilekten sonra acaba mı diye doktorumu aramayı düşünüyorum bugün gerçi ben iki doktora gittim baksan dileği normal ultrasonla baktığında görmüş dr yapışkanlığı benim olsaydı görürdü diyorum ne bili hala adet olamadığım için çok gerginim ve korkuyorum doktorum gerçi korkacak bişey yok bunlar çok ender durumlar diyor ama insan telaş ediyor ben ve dilek 2 gün arayla kürtaj olmuşuz ve ikimizede doktor 2 ay korunun demişti biz dilek yok 1 ay sonra denemeler başlayacağız dedik ama aksilikler peşimizi bırakmadı 2,5 ay olacak nerdeyse ama daha ilk adetim bile doğru dürüst gelmedi sadece lekelenme oldu ben kendi adıma neyi çok istesem çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum bide çok istemek başarmanın yarısıdır derler yalan bugün çok doluyum bide adaşımın dünkü üzüntüsünden sonra toparlanamadım hep diyorum Allahım rabbim benim için ve herkes için hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Yapraknil siz çalışmalara başladınız demi senden çokkkkkkkkkk güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum
Yaprakcim Sen Naptin Dr A Gittin Mi Catlamiş Mi Hain Yumurtalar , Inş Bu Ayda Senin Güzel Haberlerini Alacağiz.
İlsu canım bende zaten adet olursam çok iyi bir profösör e gideceğim herşekilde bi olsam gerçi olmasamda bakalım, bu ilaç da bir bitsin gerçi bugün kasıklarımda ağrı var ama pek sanmıyorum dr ilaç bitene kadar olmazsın dedi ama
Yapraknil canım ben 2 ayrı doktora gittim ikiside sadece rahim duvarının zayıfladığını ve bunun çok ender bir durum olduğunu söylediler ialçala kalınlığı normale çevirdiler şimdi normal bende tıkanıklıktan şüphelendiler ama dr son gittiğimde tıkanık şeklinde deil dedi rahim bende şu 11 gün falan var ilacın bitmesi bekleme süreci olmazsam kesin bu sefer bir profösöre gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?