Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar süper bir haber bu ya :içelim:,

dileğim hamileymiş, çok mutluyum çooook :teytey::teytey:.

canım benim ya, ne kadar mutlu ve ne kadar heyecanlıdır şimdi :1hug:.

tebrik ederim arkadaşım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah .

benim heyecanımdan bebişim de heyecanlandı, tekmeleriyle dilek teyzesini kutluyor.

dırımkızı da doğum yapmış, bebekleri de iyiymiş. ne güzel haberler ya.

Allah bütütn bebeklere sağlık sıhhat versin. hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ilsu canım, hamileyim topiğine başlık açalım mı?

ben hamile kalınca o bana açmıştı, bir nevi sözüm var aslında ona, açmayı düşünüyorum.

sen ne dersin canım. ay çok heyecanlandım ya.

yaprakcım hoşgeldin
nekadar güzel bir gün dimi
dilek dğoum gününde hamiş olduğunu öğrendi
bana dediki değerim 75 bende 1975 doğumluyum :))) çok güzel tesdüfler bunlar ya masallah
evet dırımda doğum etmiş masallah iyiymiş bebebkleri de kendisi de

Yaprakcım sen aç neden dersen o senin adına açmıştı sende söz vermiştin ben açacağım diye
ben hamileyim bölümüne açabilirsin tatlım

sağol canım hoşbulduk.
valla sabahtan beri ara ara girip bakıyorum. ama böyle bir müjde alacağım içime doğmuştu sanki evet 75 rakamı tam da doğum gününde ona uğur getirdi bak. bütün sıkıntıları bitmiştir şimdi. çok bekledi, çok üzüldü ve mükafatını aldı çok şükür.
dırım da öyle günlerdir hastanedeydi, o da çok çekti ama bak şimdi ne güzel bebekleriyle beraber. Allah bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Yaprakcım sen aç neden dersen o senin adına açmıştı sende söz vermiştin ben açacağım diye
ben hamileyim bölümüne açabilirsin tatlım

canım tamam açarım. hiç topik açmadım ama bakayım, yapamazsam senden yardım alırım. evet o bana açınca ben de senin hamilelik haberini vermek de bana nasip olur inşallah demiştim. ama beceremezsem sen de açabilirsin canım. dur şimdi gidip bir deneyeyim.

kızlar dilek için başlık açtım.

heyecandan çok güzel şeyler yazamadım, ama artık idare edin.

önemli olan bu mutlu haberi almış olmak ve bunu duyurmak.

ay ne açıyorsunuz ben anlamadım ya

canım ben de hamileyim bölümünde dilek adına başlık açıp, hamile olduğunu haber verdik.
aylar önce benim hamilelik başlığımı o açmıştı. o zaman ben de ona sen hamile kalınca da ben sana başlık açıcam demiştim. o bölüme gidersen görürsün.

yaprakcım seker testim yüksek çıktı benim 141 çıktı .
bakalım dr ne dicek
bgn kontrolumuz vardi 815 gr olmuş minik kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…