- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.441
yaprakcım seker testim yüksek çıktı benim 141 çıktı .
bakalım dr ne dicek
bgn kontrolumuz vardi 815 gr olmuş minik kızım
delikafadulden ayyyyyyyyyyyyçok sevindim dileğim allah kucağına almayı nasip etsin canım bu arada doğum günü kutlu olsun dileğimmmmm hihoyyyt hihoyyyt
yaprakcım nasılsın
kızlar hiç mi hiç belirtim yok
gün ortasında uyku ve halsizlik oluyor arada baş dönmesi oluyor ama bunlar hep progestanın da etkisiymiş sabahları gazım oluyordu ama zaten o konuda biras problemliyimdir bilen bilir o yüzden bu belirtilerle umutlanamadım bi türlü o kadar umutsuzdum ki anlatamam size acıyordum verdiğim paraya ve olmayınca olmuyor işte diyordum yol boyunca gözde benimleydi işte o açtı zarfı ben cesaret edemedim zavallı rakamı da anlayamadı ilk başta biras karışıktır yaaa yok canım eğer o rakamsa aklımı oynatırım falan dedi ben şok tabi bi de demez mi 75.47 dilek abla diye ayyyy ben başla ağlamaya tani hemen dr a gösterdik çok sevindim gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için p.tesi bi daha test istedi işte yumurtan sperme döllenmiş rahme yerleşme aşamasında şu an dedi çıkan sonuca göre öyle dedi yani kızlar size ne söyliyeceğimi bilemiyorum gözde bile bana dedi ki kk da çok seviliyormuşsun telim hiç susmadı dularınızı kalbimin en derinlerinde hissettim her zaman allahım hepinizden razı olsun çok bekledim çok ağladım ama oldu çok şükür yaaaa darısı elifle sinemin başına inş. doğum günü tebrikleriniz için çok çok teşekkürler gerçekten çok süpriz oldu yaaa 75 doğumluyum ve 75 çıktı değerim yaprakcım güzel arkadaşım başlık açmışsın unutmamışsın beni bakamadım ama hemen bakıyorum öyle seviyorum ki sizi yaaaa hepinizi ayrı ayrı
herkese iyi geceler kimsecikler yok bende minik iklimsuyu emzirmeye kalktım ve kafamda koca bir lamba yandı acaba canım adaşım biricik dostumun sonucu c.tesi miydi diye düşündüm sonra yok yok cumaydı ve ben telaştan nasıl olur ama oldu atladın mı dedim sonrada bir hayır vardır dedim ve dua edserk aktım ve şu an gözlerim dolu dolu çok mutluyum güzeller güzeli arkadaşım allahım kalbine göre verdi eminim minik yiğenim sana sıkı sıkı sarılacak ve sende benim gibi gecenin bu saatlerinde onun için uyanıp onu emzireceksin çok mutluyum ya çok p.tesi msnden sen yada ilsu bana tel.verin senin sesini duymak istiyorum ve canlı canlı seni tebrik etmek istiyorum canım arkadaşım sen hak ettin ve artık tadını çıkar belirti falan arama çünkü bir süre sonra istemediğin kadar olacak canım hem seni hem eşini çok tebrik diyorum anneni kız kardeşini ay ne bilim işte heycanlandım ama anladın sen onu doğum sırasında sana çok dua ettim min,k kızım bana şans getirdiği gibi teyzesinede getirdi .... bu arda unutma dünür olacağız senin minik erkek olacak ya seni seviyorum kendini çok iyi bak stres yok benim doktorum ilk 3 ay tv izleme internete fazla girme cep tel fazla konuşma ve sana negatif elektrik veren insanlarla görüşme demişti bu senin en yakının bile olsa demişti ben bu tavsiyelere uydum sende uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?