Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

delikafadulden ayyyyyyyyyyyyçok sevindim dileğim allah kucağına almayı nasip etsin canım bu arada doğum günü kutlu olsun dileğimmmmm hihoyyyt hihoyyyt

yaprakcım nasılsın

yaprakcım seker testim yüksek çıktı benim 141 çıktı .
bakalım dr ne dicek
bgn kontrolumuz vardi 815 gr olmuş minik kızım

Aaa canım üzüldüm ya. aslında çok yüksek değil. sınırda bir değer. yediklerine biraz dikkat edersen sorun olmaz.

maşallah kızına ya, kilosu çok iyi

benimkinin benim yüzümden dengesi şaştı. bir kontrolde kilosu çok iyi oluyor, diğerinde az. yani ben kilo alınca biraz yemekten kesiyorum. ama artık son haftalar. kesmiycem. yeterki bebeğim sağlıklı doğsun. ben zayıflarım. ama öyle bişeyki. eskiden ben çok kolay kilo alırdım. ama 70 leri de çok geçmezdim. 70 leri görünce diyete başlardım ama diyet yapma dönemi çok zor geçerdi, yemek içmek yasak olunca insanın daha bir saldırası geliyor. ama şimdi tam tersi yemem gerek ama içimden yemek yemek gelmiyor. eşime diyorum şu yemek işi ben de eziyet olmaya başladı diye. ama işte zorluyorum kendimi. az kaldı artık ya, günler geçtikçe çok heyecan ve korku basıyor. inşallah zamanında gelir bebişim ve doğumum çok kolay olur. hepimiz için tabiki.

delikafadulden ayyyyyyyyyyyyçok sevindim dileğim allah kucağına almayı nasip etsin canım bu arada doğum günü kutlu olsun dileğimmmmm hihoyyyt hihoyyyt

yaprakcım nasılsın

sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum. artık ağırlaştığım için çok çabuk yoruluyorum, sırt ağrılarım falan oluyor. uzun süre oturamıyorum, yatmam gerekiyor ama buna da şükür.

canım sen de aşılama yaptırsana dilek gibi. eşin her zaman burda olmuyor ya o yüzden dedim. yoksa sen hamile kalırsın ama sabırsızlanıyorsun o yüzden aşılama yöntemi sende de işe yarardı.

ayyy dilek nerde ya, gelse de gelişmeleri, duygu ve düşüncelerini anlatsa bize.

bak stres yapmadı, kuzeniyle kafa dağıttı ve çok işe yaradı. stres çok önemli bir faktör bence. hamilelikte de hayatın her aşamasında. yani birçok hastalığın temelinde stres yatıyor bence. insanın bağışıklık sistemini etkiliyor resmen. ama bu devirde de stres yapmamak çok zor oluyor.

dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özledikkkkkkkkkkkkk senii dilekkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar hiç mi hiç belirtim yok
gün ortasında uyku ve halsizlik oluyor arada baş dönmesi oluyor ama bunlar hep progestanın da etkisiymiş sabahları gazım oluyordu ama zaten o konuda biras problemliyimdir bilen bilir o yüzden bu belirtilerle umutlanamadım bi türlü o kadar umutsuzdum ki anlatamam size acıyordum verdiğim paraya ve olmayınca olmuyor işte diyordum yol boyunca gözde benimleydi işte o açtı zarfı ben cesaret edemedim zavallı rakamı da anlayamadı ilk başta biras karışıktır yaaa yok canım eğer o rakamsa aklımı oynatırım falan dedi ben şok tabi bi de demez mi 75.47 dilek abla diye ayyyy ben başla ağlamaya tani hemen dr a gösterdik çok sevindim gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için p.tesi bi daha test istedi işte yumurtan sperme döllenmiş rahme yerleşme aşamasında şu an dedi çıkan sonuca göre öyle dedi yani kızlar size ne söyliyeceğimi bilemiyorum gözde bile bana dedi ki kk da çok seviliyormuşsun telim hiç susmadı dularınızı kalbimin en derinlerinde hissettim her zaman allahım hepinizden razı olsun çok bekledim çok ağladım ama oldu çok şükür yaaaa darısı elifle sinemin başına inş. doğum günü tebrikleriniz için çok çok teşekkürler gerçekten çok süpriz oldu yaaa 75 doğumluyum ve 75 çıktı değerim yaprakcım güzel arkadaşım başlık açmışsın unutmamışsın beni bakamadım ama hemen bakıyorum öyle seviyorum ki sizi yaaaa hepinizi ayrı ayrı

ay kız biraaya gelsek bi çiftetelli oynasak
ben acayp mutluyum sırıtıp duruyorum etraftan soruyorlar noluyo diye :)

canım hoşgeldin,
iyi ki doğdun. doğum gününü tekrar kutluyorum.
bak minik mucizen sana doğum gününde süpriz yaptı, anneciğine en güzel hediyeyi verdi.
diğer başlığa da yazdım canım, belirtilere takılma. ben de senin gibi çok takılıyordum hatırlarsan.
mide bulantım yok yoksa yine boş gebelikmi. hatta dr uma da söylüyordum. o da mide bulantısı kriter değil diyordu ama hep alışılagelmiş bişeydir ya hamileysen miden bulanır başın döner. şart değil dedi dr um.
ama 6. haftadan itibaren bir başladı, pir başladı. bu sefer de bu bulantılar ne zaman bitecek diye yakınmaya başlamıştım.
seninki henüz 4 haftalık falan sanırım. 6. yada 7. haftalarda kendini hissettirir. heleki kalp atışlarını görüp, duydunmu o zaman daha da bir farkında olacaksın canım.

ben de kızlara onu diyordum. stres yapmadı, kuzeniyle kafa dağıttı ve sonunda muradına erdi diyordum. gerçekten de öyle canım ya. stres herşeyin baş düşmanı ama bir türlü hayatımızdan çıkaramıyoruz işte.

canım benim böyle güzel bir bahar günü, böyle mübarek bir cuma günü, doğum gününde doğum tarihin olan 75 rakamı ile test sonucunun aynı çıkması tesadüf değil bence.
çok hayırlı olacak inşallah.
bundan sonra kendine çok iyi bak, artık sen bir hamişsin.
pzt günü değerin 3 e katlar inşallah. bakarsın ikiz falan olur. yumurtan çoktu çünkü. hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun ve büyüsün inşallah.

herkese iyi geceler kimsecikler yok bende minik iklimsuyu emzirmeye kalktım ve kafamda koca bir lamba yandı acaba canım adaşım biricik dostumun sonucu c.tesi miydi diye düşündüm sonra yok yok cumaydı ve ben telaştan nasıl olur ama oldu atladın mı dedim sonrada bir hayır vardır dedim ve dua edserk aktım ve şu an gözlerim dolu dolu çok mutluyum güzeller güzeli arkadaşım allahım kalbine göre verdi eminim minik yiğenim sana sıkı sıkı sarılacak ve sende benim gibi gecenin bu saatlerinde onun için uyanıp onu emzireceksin çok mutluyum ya çok p.tesi msnden sen yada ilsu bana tel.verin senin sesini duymak istiyorum ve canlı canlı seni tebrik etmek istiyorum canım arkadaşım sen hak ettin ve artık tadını çıkar belirti falan arama çünkü bir süre sonra istemediğin kadar olacak canım hem seni hem eşini çok tebrik diyorum anneni kız kardeşini ay ne bilim işte heycanlandım ama anladın sen onu doğum sırasında sana çok dua ettim min,k kızım bana şans getirdiği gibi teyzesinede getirdi .... bu arda unutma dünür olacağız senin minik erkek olacak ya seni seviyorum kendini çok iyi bak stres yok benim doktorum ilk 3 ay tv izleme internete fazla girme cep tel fazla konuşma ve sana negatif elektrik veren insanlarla görüşme demişti bu senin en yakının bile olsa demişti ben bu tavsiyelere uydum sende uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

iklimsu hoşgeldin canım,

sayfamızın taze annesi, güzel annesi.
geç saatlerde kalkıp minik iklimsuyu emziriyorsun, ne güzel bir duygudur kimbilir.
doğum hikayeni gözlerimden yaşlar dökülerek okudum canım. inan çok duygulandım.
birden kendim yaşıyormuş gibi hissettim, ben ne yaparım o an. çok heyecan olurmu, çok canım yanarmı, çabuk toparlanırmıyım, minik prensesimle ilk buluşma anı nasıl olur gibi sorular geçti aklımdan. inşallah çok güzel ve rahat olur.
bana doktorum 39. haftayı bekleyelim dedi. yani mayısın ilk günleri alırız dedi. epidural sezeryan olacak sanırım. az kaldı ve çok heyecanlıyım. geçen hafta 2550 gr dı miniğim. usg fotosunu da koymuştum bakabildinmi bilmiyorum. artık hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum. dün bir posta eşyalarını yıkadım. her taraf mis gibi bebek kokuyor. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah. önümüzdeki hafta da çanta hazırlarım artık. 36 haftalık olduk teyzesi.

evet canım dileğimiz hamile, hepimiz çok mutlu olduk. sayfamızda hamile olmayan kalmayacak inşallah. dilekcim çok sabretti, sabrına hayranım onun. ama mükafatını aldı. inşallah kucağına almak da nasip olur. ben hamile kalınca benim için başlık açmıştı ve benim de ona sözüm vardı sen hamile kalınca da başlığını ben açıcam demiştim. bugüne nasipmiş
bu arada dırımkızı da doğum yaptı, ikizlerine kavuştu. bebekler iyiymiş maşallah

canım sen pek giremiyorsun,vaktin olmuyor prensesden tabi. sana soracaklarım oluyor aslında. mesela ne dersen. sen epidural sezeryan olmuştun sanırım. zor bir işlemmi. yani sonrasında zorlandığını söylemiştin de işlem esnasında nasıldın, kolay oldumu, sırtından iğne oluyorsun sanırım o iğne vurulurken çok canın yanmışmıydı, sonrasında ne zaman normale döndün yani uyuşma kaç saat sonra geçti, sonda ve lavman işlemleri yapıldımı, yapıldıysa zormu oldu, bebişini hemen emzirebildinmi, sütün geldimi hemen.şu an yetiyormu sütün, başka ek bişey veriyormusun. bebeğin kaç kg doğmuştu. yani doktorun usg deki değeriyle uyumlumuydu.sen kaç kilo almıştın, kaç kilosu doğumdan sonra gitti.
ay canım ne çok soru sordum dimi, sen bu soruları görünce pc yi kapatıp kaçmazsın umarım :roflol:
kendine iyi bak. minik meleğini ve seni çok öpüyorum.

Son düzenleme:
kızlar bugün niye kimse yok ya,
hava güzel geziyorsunuz herhalde. ben pek gezemiyorum artık, siz gezin tadını çıkarın baharın.

bebişime aldığımız park yatağın fotosunu ekliyorum, bakalım beğenecekmisiniz. daha sonra da diğer cicilerini eklerim. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah .

ImageShack - Image Hosting :: babymoonparkyatak.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…