Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim işbaşı yaptık pzts. sendromu yaşıyorum hepinizi öpüyorum görüşmek dileğiyleee

devam canım ama benim koca ankaraya gitti dün yurt dışına gidecek işlemleri yaptırmak için 2 gün ara verdi,k mecburen bu ay umut yok allah hayırlısını versin canım

kizim sendeki de koca degil gocmen kus mubarek :)

Allah sabir versin walla benimki yilda bir fuara gidiyor bir hafta kaliyorda gicik oluyorum :)

yapraknil ben samira canim sorularina cevp vereyim hemen
bana sonda lavman yapilmadi ama keske yapilsaydi diyorum..serumlardan mesane dolunca ilk kalkista epey zorlandim karnim davul gibi sismis zaten bantlardan gergin dogrulana kadar cok canim yandi ama wcye gittikten sonraki kalkislarimda cok sorun yasamadim kendim bile kalktim kac kere..aslinda hasta bezi takmistim hic ona yapmak aklima gelmedi :roflol: birdaha dogum yaparsam ve sonda takilmazsa altima edecegim:roflol:zaten hasta bezinin esas islevi o deil mi??saka biryana en guzeli sonda taktırmak gibi geldi bana:)
epidural vurulurken hicbirsey hissetmedim dogumdan 4 5 saat sonrasina kadar hicbirsey hissetmedim bebekle bulusma odaya gelme filan o en guzel anlarda hic agrin sizin olmuyor orasi muthis iste..sonra yavas yavas hissetmeye basliyorsun o zaman da agri kesici igne yapiliyor zaten hic sorun degil..hamileligin son gunlerinde yasadigim sıkıntıdan fazla deildi..sadece3-4 gun yatıp kalkarkan zorlandım o kadar da olsun artık karnım kac kat kesilmiş ama 1 hafta sonunda hicbirseyim yoktu..basagrısı olmaması ıcın dogumdan sonra mutlaka kafeınlı ıcecek ıcmen lazım eger vermezlerse mutlaka iste..bende hıc basagrısı olmadı..
süt hemen geldi zaten bebegin emmesiyle hormon salgılanıyor ve sut gelmeye baslıyor..bebek emmiyor deyip bırakırsanız gelecegı varsa da gelmez..hemen mama vermeye bakmayın..memeyi tutmazsas da pompayla sag mutlaka gogus uclarının uyarılması şart..esas sut 3.gun geliyor zaten gogusler birden sisiyor ve ates basıyor.o zaman pompa cok ise yarıyor gogusleri bosaltmak icin..bebek emmekte zorlanıyor cunku ucları sepsert oldugu icin....
ben 10kg aldım dogumdan hemen sonra tartılmadım ama 1 ay sonunda 9kg gıtmıstı..bebek 3300 dogdu usg ile uyumlu su ana kadar hic mama vermedim su an 7kiloyu buldu

Son düzenleme:

canım çok sağol ya. valla çok güzel ve faydalı bilgiler vermişsin. içime su serptin biranda.
inşallah ben de senin gibi çok sorun yaşamadan atlatırım.
gerçi biraz da bünye meselesi ve doktorların özellikle anestezi uzmanının tecrübesine de bağlı bu epidural işi.

bizim sayfadaki iklimsu doğumdan sonra sıkıntılar yaşamış, hatta 3-4 gün bebeğimle ilgilenemedim falan diye yazmıştı o yüzden beni de bir telaş aldı. ama sen de şimdi böyle yazınca biraz rahatladım.nedense senin hep genel anestezi ile sezeryan olduğun kalmış aklımda. demek senin de epiduraldi. o ameliyathane ortamı da beni geriyor açıkçası. çok panik olup, tansiyonları çıkanlar oluyormuş o durumda da genel anestezi veriyorlarmış falan diye duymuştum. inşallah gayet sakin ve güçlü olurum ve rahat bir şekilde atlatırım canım.
inşallah senin gibi sütüm de hemen gelir. gelmezse de pes etmem canım. ilk günler gelmese de sonradan gelen çok oluyormuş. bişey gelmese de emziririm, bebek hem o refleksi geliştirsin hem de bana alışsın.

canım senin bebişinin maşallahı var ya. kilosu falan çok iyi.
çok tatlı ve çok şeker bir bebek
inşallah benimkide böyle güzel ve tatlı olur.

dırımkızından haber varmı, nasıl iyiymiymiş, tosunlar nasılmış. inşallah iyidirler. sonunda aldı bebişleri kucağına çok şükür. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar inşallah.

kızlar ne haber ya,
bugün pek gelen giden olmamış.
dilek ne yaptı acaba, testi tekrar edecekti bugün.
ben de dışardaydım, yeni geldim. bir heyecanla açtım sayfayı ama kimseler yok.
ilsu da gelmemiş bugün. o hep gelirdi aslında. bir problem yoktur inşallah.

elif, sinem siz neler yapıyorsunuz kızlar.
sinem bence sen de eşin gitmeden aşılama yaptır, yumurta takibine göre daha etkili bir yöntem. bak dilekte 1 de 1 tuttu. sende de işe yarar. eşin gitmiyor olsa kendiliğinden de çok rahat hamile kalırsın ama eşinin gitmesi kötü oluyor. neyse stres yapma olur yakında.

kızlar ben geldim
yaprakcım bebişin yatağı çok güzel bende bu renkten almayı düşünüyorum kırmızıyı çok seviyorum cünkü

kızlar üzücü bir haberim var dileğin kan değeri 26 ya düşmüş umarım şakadır dedim ama sanirim gerçek cvp vermedi((

Aaaaaa ciddimisin,

olamaz ya, niye ki. aynı yerdemi yaptırmış acaba testi.
bir yanlışlık falan vardır belki ya. ay çok üzüldüm bak şimdi.
canım ya, kimbilir o ne kadar üzülmüş ve hayal kırıklığına uğramıştır.
kimyasal gebelik falan mı acaba ya. ay inşallah öyle değildir.
düzelir belki ya, bazen böyle oluyormuş ve sonra tekrar yükseliyormuş.

ilsu yatağımı beğendiğine sevindim canım.
ben de kırmızıyı çok seviyorum ve şansıma böyle denk geldi.
pembeler falan da vardı ama en az 3 yıl falan kullanacağımızı düşünürsek çabuk kirlenir diye düşündüm, bu daha koyu renk. kirlense de çok göstermez diye de tercih ettim.
gerçi tabiki silip temizlenecek ama ne kadar silinse de ilk günkü görüntüsü gibi olmaz. o yüzden kırmızı hem kıza hem erkeğe hitap ediyor diye bunu tercih ettim. inşallah daha güzeli senin olsun canım.

ay ya dileğe çok üzüldüm, inşallah şaka yapıyordur ve 26 değilde 226 falandır değeri.

bence baska bi yerde tekrarlasin testi,
ben bi kere yaptirmistim 506 cikmisti, sonra baska yerde yaptirdim 2467 cıkmıstı. hata olabiliyor arkadaslar.
Insallah dilegimiz bize guzel habeler verir.

inş hatadır kızlar
bende ne diyeceğimi sasırdım
msj atmışım öyle cvp verdi işte
bende üstüne gitmedim fazla üzülmesin diye

yaprakcım çok beğendim evet canım
iyi bir fikir kou renk almak
dediğin gibi yıkanınca ilk alınan rengini falan kaybediyorlar zaten
bu beşikler 3 yasa kadar kullanılıyormuş

yataklari hirpalamadan kullanin bana vereceksiniz kizlar napip ne edip doguracam :)
hakkaten 2. bebege niyeti olmayanlarin esyalarina talibim :)

DILEK IN DEGER DUSMUS MU YAAAA HAY ALLAHHHHH INSALLAH YANLISLIK OLMUSTUR YAAAAAAA
ben arayacaktım ama numarası eskı telımdekalmıs
YAPRAKNIL SAOL CANIM EMINIM SENIN BEBISIn DE COK TATLI COK GUZEL OLACAKTIR ONLARIN HEPSI MELEK DI MIyerimseniben
dırım bugun cıkacakmıs sanırım ben de arkadastan duydum hersey yolunda yani
gelınce mutlaka gırer o bızlerı habersız bırakmaz

evet meyracım bilgiler çok güzeldi bende okudum
o süt pompasından bence alacağım
sen kraftınkini kullanıyordun sanirim fiyatı da uygunmuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…