- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.461
yapraknil ben samira canim sorularina cevp vereyim hemen
bana sonda lavman yapilmadi ama keske yapilsaydi diyorum..serumlardan mesane dolunca ilk kalkista epey zorlandim karnim davul gibi sismis zaten bantlardan gergin dogrulana kadar cok canim yandi ama wcye gittikten sonraki kalkislarimda cok sorun yasamadim kendim bile kalktim kac kere..aslinda hasta bezi takmistim hic ona yapmak aklima gelmedi :roflol: birdaha dogum yaparsam ve sonda takilmazsa altima edecegim:roflol:zaten hasta bezinin esas islevi o deil mi??saka biryana en guzeli sonda taktırmak gibi geldi bana:)
epidural vurulurken hicbirsey hissetmedim dogumdan 4 5 saat sonrasina kadar hicbirsey hissetmedim bebekle bulusma odaya gelme filan o en guzel anlarda hic agrin sizin olmuyor orasi muthis iste..sonra yavas yavas hissetmeye basliyorsun o zaman da agri kesici igne yapiliyor zaten hic sorun degil..hamileligin son gunlerinde yasadigim sıkıntıdan fazla deildi..sadece3-4 gun yatıp kalkarkan zorlandım o kadar da olsun artık karnım kac kat kesilmiş ama 1 hafta sonunda hicbirseyim yoktu..basagrısı olmaması ıcın dogumdan sonra mutlaka kafeınlı ıcecek ıcmen lazım eger vermezlerse mutlaka iste..bende hıc basagrısı olmadı..
süt hemen geldi zaten bebegin emmesiyle hormon salgılanıyor ve sut gelmeye baslıyor..bebek emmiyor deyip bırakırsanız gelecegı varsa da gelmez..hemen mama vermeye bakmayın..memeyi tutmazsas da pompayla sag mutlaka gogus uclarının uyarılması şart..esas sut 3.gun geliyor zaten gogusler birden sisiyor ve ates basıyor.o zaman pompa cok ise yarıyor gogusleri bosaltmak icin..bebek emmekte zorlanıyor cunku ucları sepsert oldugu icin....
ben 10kg aldım dogumdan hemen sonra tartılmadım ama 1 ay sonunda 9kg gıtmıstı..bebek 3300 dogdu usg ile uyumlu su ana kadar hic mama vermedim su an 7kiloyu buldu
kızlar ben geldim
yaprakcım bebişin yatağı çok güzel bende bu renkten almayı düşünüyorum kırmızıyı çok seviyorum cünkü
kızlar üzücü bir haberim var dileğin kan değeri 26 ya düşmüş umarım şakadır dedim ama sanirim gerçek cvp vermedi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?