Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kizlar dilegi aramak istiyorum ama cekiniyorum
bekliyim dimi yarin ararim

inş hatadır kızlar
bende ne diyeceğimi sasırdım
msj atmışım öyle cvp verdi işte
bende üstüne gitmedim fazla üzülmesin diye

evet ya ben de aramak istiyorum ama şimdi çok üzgündür, konuşacak durumda değildir belki. daha sonra veya yarın ararım ya da mesaj atarım herhalde.
inşallah bir hata olmuştur testte ve değeri yükselir. adet falan da olmadı sanırım.

yaprakcım çok beğendim evet canım
iyi bir fikir kou renk almak
dediğin gibi yıkanınca ilk alınan rengini falan kaybediyorlar zaten
bu beşikler 3 yasa kadar kullanılıyormuş

evet canım 3 yaşa kadar kullanılıyormuş, hatta 4 yaşa kadar kullananlar bile varmış.
gerçi daha sonra oyun parkı olarak kullanılır, büyüyünce altındaki fermuarlı kısmından girip çıkabilirler.
yataklari hirpalamadan kullanin bana vereceksiniz kizlar napip ne edip doguracam :)
hakkaten 2. bebege niyeti olmayanlarin esyalarina talibim :)

canım inşallah, sen hayırlısıyla hamile kalıp doğumunu yap da biz eşyaları da veririz, gerekirse yenilerini alıp göndeririz yeğenimize. sen merak etme.

inşallah canım ya hatalı bir sonuçtur ve düzelir. bizim de dualarımız onunla.

evet samiracım ya hepsi melek gerçekten, çirkin bebek yoktur tabiki. ama seninki bir başka tatlı sanki . inşallah benimkide öyle güzel ve şeker olur. ben seninkine biraz fazla bakayım. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin. Analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.

demek dırım çıkacak hastaneden, çok şükür, demek ki iyiler ki taburcu oluyorlar. yoksa çıkarmazdı doktorlar.

mrb kızlar ilsu canım dileğin değerleri düşmüş çok üzüldüm ya inş. şaka yapmıştır canım ya yarın ben msn ye saat 11 gibi açim banada dileğin telini ver bi arim çok üzüldüm .

yapraknil saol canıma.s. insallah gonlundeki gibi olsun herseyy
ilsu kraft kullanıyorum hatta eşim ona da ne gerek var calısmıyorsunki demişti ama ne kadar işime yarıyor bir bilsen...sut depolamak dısarı cıkarken yanıma almak gogsum sıstıgınde bosaltmak,yorgunken esime biberonu verip rahat rahat uzanmak veya baska işimi gormek(bebek acktıgında kesinlikle durmuyor hemen süt istiyor) vs vs hep pompa sayesindekaydirigubbakcemile3
fazla para vermek ıstemedım belkı cok kullanmam dıye..ama işimi fazlasıyla görüyor..surda topu topu kac ay kullanacagım zaten..medela iyidir mutlaka ama 2 katı vermeye gerek yok bence...ben aradaki farkla kulaktan atesolcer aldım iyi de oldukaydirigubbakcemile3
kraft alırmısın bilmem ama manuel olmasın cok yoruyormus insanıyerimseniben

sağol canım inşallah.

canım sen bu pompayı netten mi aldın, kaç tl ye almıştın hatırlıyormusun. kraft elektrikli süt sağma pompası diyemi geçiyor. kodu falan varmı?
aslında dediğin gibi gerçekten ihtiyaç. ben henüz almadım. doğumdan sonraki süt durumuma göre almayı düşünüyorum. Allah korusun hiç sütüm gelmezse elimde kalmasın. inşallah bolca sütüm olurda bebişimi besleyebilirim.

ya durum kesinlestimi, bende dilegin numarasi var ama ariyamiyorum,
son olarak bilgi alan varsa lutfen bizede bildirsin..
simdi uzgundur konusmak istemez diye dusundum.
birde belki bugun yukselmistir diye umuitliyim

günaydın kızlar dileğim inş. şaka yapmışdındır canım ya üzüldüm
elifim nasılsın canım ilsu iklimsu yaprak özgül öpüldünüz

iyiyim zeytinim cok sukur
14 gun oldu iste
Allah kısmet nasip eder 15 gun sonra regl olsamda calısmalara baslasam diye bekliyorum :)
bu muhabbeti daha 15 gun dinleyeceksiniz yani :)
ah dilek keske gelsede noluyo ne bitiyo ogrensek

benim kürtajdan sonra normal adet olduğum tarihte olmuştu elifim 25. günde oldum 25 günde bir adet oluyodum şimdide yeni yeni düzene girdi 26 günde bir olmaya başladım adet olduktan sonra başla canım çaılşmalara

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza
bende 9+4 haftalıkken bebeğin kalp atışları olmadığından geçen hafta kürtaj oldun doktor beklememi söledi 6 ay kadar ama ben bebek sahibi olmak için can atıyorum bekmemesem bana bi zararı olurmu tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin bana

nur yinede ilk 2 ay korun bence daha sonra başlarsın çalışmalara hayırlısı olsun bende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum

nurcum bence 6 ay a gerek yok, sonucta yasadiklarimiz erken gebelikler.
3 ay yeterli bence.
bende 31 martta kurtaj oldum regl olur olmaz bazı testler yaptırdıktan sonra baslıycam

kızlar ne haber ya,

sayfamız doğal olarak çok neşesiz.

dilekten haber yok, çok üzülüyorum ya, niye böyle oldu.
ben 2 gün önce mesaj attım cebine ama cevap gelmedi. sanırım çok üzgün ve konuşacak durumda değil. Allah sabır versin. hiç kolay değil. biraz zamana ihtiyacı var toparlanması için. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalacak. çünkü hamile kalabiliyor, yumurtalarının maşallahı var. eşinde de hiç bir sorun yok. bu da güzel birşey. ondan en kısa zamanda tekrar güzel haberler alacağımıza inanıyorum.

yaprakcım hoşgeldin
tatlım dileğin üzüntüsü artı bahar carptı biras sanirim
çok durgunuk var benim üzerimde de
dileğin konturu yok bende atmıştım cvp vermemişti

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve malesef bende 8 haftalıkken geçtiğimiz hafta boş gebelik sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım ( bebeğimin olmasın dört gözle beklerken ilk gebeliğimde böyle bir şok yaşamak herkez gibi beni de mahvetti bu hafta kontrole gittim ancak rahim tam temizlenmemiş ve hala kahverengimsi kanamalarım devam ediyor doktorum şimdi söktürücü ilaçlar verdi umarım en kısa zamanda herşey normale döner ve tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşayabilirim ... çünkü hayatta istediğim tek şey en kısa zamanda bebeğime kavuşmak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…