Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

geçmiş olsun nigarcım kısmet böyleymiş allah sağlıklı gebelik ve evlat versin sonuçta hamiş kalabiliyoruz o yüzden bi zamanı var herşeyin canım allah hayırlısını versin

dilegimle konustum dun kızlar, masallah iyiydi..
umutlari kaybetmiyoruz ve devam ediyoruz hep birlikte..
:) : )

geçmiş olsun nigarcım
rahim niye temizlenmemiş anlamadım
içinde parca falan mı kaldı
inan hiç korkma ilk gebeliklerde çokça rastlanan bir durum tekrardan sağlıklı bir şekilde hamile kalacaksın inan buna

Esterya ve Sinemcik merhaba
Nasılsınız bakalım?
Eşin gitti mi sinem?
Esterya evet biras toplandı canım msn de konuşmuştum ben ,bu ay oulruna bırakacak ertesi ay aşılama diyordu bakalım

walla ben dun esimi kandırmak istedim bi denesek mi falan diye bugun 16. gunum kurtajdan sonra.
esim asla olmaz dedi mayısta deniycez dedi

teşekürler canım . ultrasonda bakıldığında içerde pıhtılar görülüyor kanama ile atılıması gerekiyormuş. ilk başta insan çok üzülüyor ama çok şükür çok daha ciddi durumlarla karşılaşmadığım için şükrediyorum bir yandan ilerleyen aylarda bebeklerini kaybedenlerin durumu gerçekten çok daha üzücü ve yıkıcı.
inşallah hepimiz bu kötü deneyim sonrasında sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz...
şu 3 ay bir geçse ve güzel haberi bir an önce alabilirsem çooook mutlu olucam :))

nigarcim insallah hersey duzelir merak etme..
dedigin gibi Aallah beterinden saklasin..

ilsu cum napayim iyiyim calisiyorum , bu arada bisiklet organizasyonlari duzenliyorum cmtesi guzel bir tur duzenledim :) buyukcekmcede

walla ben dun esimi kandırmak istedim bi denesek mi falan diye bugun 16. gunum kurtajdan sonra.
esim asla olmaz dedi mayısta deniycez dedi

bende eşini destekliyorum canım .çünkü en az bir ay beklemek gerekiyor yoksa vücüt kendini hazırlayamaz ve bebeğin rahime tutunamaz tutunsa bile beslenmesinde problem olabilir ve tekrar kürtaj yaptırmak zorunda kalabilirsin...
inan bana bende kürtaj olallı bir hafta oldu ve ne kadar sabırsızlansamda aynı sonuçlarla tekrar karşılaşmamak için 2 ay beklicem . dayanması zor ama en azından burada duygularımızı paylaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz :)) sadece biraz sabır :)))

evet sabretmek lazım biraz
bakalım zamanında adet olabilecekmiyim ..
kafam dagılsın diye bende kendimi spora verdim

slm kızlar ilsum iyiyim canım kocam daha gitmedi biraz ertelenebilr pasaportta sorun çıktı arabistan vize vermiyor ilk pasaportunu kaybetmişti eskisini de istiyolar kayıp olduğuna dair emniyetten yazı verdik bakalım kabul ederlerse gidecek yoksa başka yere canım
dileğim iyi olmana sevindim elifim erken canım adet ol ondan sonra çalışmalara başlarsınız özgül yaprak iklimsu nasılsınız

elifim canım benim yaa
yok kuşum aman öyle deme sen benden önce kalırısın inş.
bak sen hemen kalıyorsun
ben nerdeeee
işte 1 sene sonra süper değerlerle aşılama yapıldı
o da kimyasal oldu
artı kimya dan da nefret ederdsim başıma geldi

yaa bu arada hepinize çok ama çok teşekkür ederim
aradınız mesaj çektiniz
kendimi yalnız ve çaresiz hissetirmediniz
iyi ki varınız canlarım benim yaaaa

dilegim her zaman yanındayım , sana yakında oturuyorum bir telefonun yeterli caldır kapat ben ararım seni, ne zaman uygun olursan gorusuruz. benimde bir ayım var beraber atlatıcaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…