- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.521
bomboş koca bi ay var önümde
nasıl atlatıcam ben bunu
dilekcim canım benim ya,
inan o kadar üzgünüm ki, ne diyeceğimi, seni nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum.
böyle bir durumda ne desek boş biliyorum.
inan bir an kendimi suçlu hissettim. kıza nazar değdirdik, paldır küldür konu açtık, yok ikiz olabilir falan dedik. yani o kadar sevinmiş ve heyecanlanmıştıkki daha fazla beklemek istemedik ve bunu bütün KK ya duyurmak istedik.
sonradan da üzüldüm keşke pzt siyi bekleseydik, acaba nazar mı değdirdik dedim.
çok üzgünüm ya gerçekten.
değerin gayet güzeldi, düşebileceği ve kimyasal gebelik olabileceği inan hiç aklıma gelmedi.
ama şunu unutma hepimiz seni çok seviyoruz ve dualarımız ve desteğimiz hep seninle. sen bunu zaten biliyorsun.
burada hepimiz artık bir aile gibi olduk, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi ve yaşadığımız tecrübeleri çok içten paylaşıyoruz. ve bu ilişki çok saf, temiz, karşılıksız, menfaat gözetmeksizin paylaşılan çok güzel bir arkadaşlık ve dostluk. günden güne de daha da güçlendiğini hissediyorum. belki birgün bir şekilde karşılaşıp, bebeklerimizle beraber tanışma ve kaynaşma fırsatı da buluruz inşallah.
demek istediğim şu, sen sakın ümitlerini kaybetme, hamile kalabiliyorsun. klomenle 4 yumurta oluşması herkese nasip olmaz. yine denersin ve olur. her zaman işler böyle kötü olmaz. inşallah yüzün gülecek canım. kendini bırakma ve çok güçlü olmaya çalış.
günaydın kızlar dileğim allah hayırlısını versin bitanem herzaman yanındayız canım sağlıklı bir gebelik nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin mevlam hamiş oluruz inş. bugün cuma hepimiz için dua ediyorum
umarım zaman sana su gibi olsun... çok üzüldüm gerçekten. umarım bunlar tekrarlamaz... bildiğim bi şey var ki eğer başımıza bişey geldiyse Allah'ım bi sebepten ötürü vermiştir. lütfen bunu düşünüp içini ferah tut, bak gör herşeyin bi vadesi var. ben de adet olduğumd ağlıyordum; sonra bi gün dedim ki kendi kendime sen neyi tutturdun sanki illa olsun der gibi ? sonra dönem dönem vermemiz gereken sınavlardan birini yaşadığımı kanıksadım; sabır sınavı. nasılsa Allah OL demedikçe olmuyor.
desteğin için çok teşekkürler defnecim
çok isyan edip çok ağlıyorum bende ame öyle çaresizim ki wlim kolum bağlı
yaş sorunum olmasa beklerim yıllarca ama böyle sınırlarda olunca ve deli çocuk isteyince taa ergenlikten beri beek delisi olarak o 1 ay bi türlü geçmiyecekmiş gibi geliyor fıstık işte
benden dualarını eksik etme ne olur
canımsın benim yaa ne diyeyim ki en sana
benim üzüntümü kalbinizin en derinliklerinde sizin de yaşadığınızı biliyorum
ne nazarı bitanem yaa aşkolsun hiç aklına bile getirme böyle şeyleri
yaa yaprakcım öyle karışığım ki dün adet oldum bugun bayağı bi sancım var çok yoğun geliyor annem şükret yaa boş gebelik ya dış gebelik olsaydın ya yine kürtaj olmak zornda kalsaydın diyor tamam çok haklı şükredeyim o zaman ama niye şükredicem herşey mükemmelken bebeğim olmamasına mı şükredeyim yani
canım çok yanıyor yaprak ama yapock bi şeyim yok ki elim kolum bağlı
sadece 1 adet dönemi geçicek sonra yine ilaç içmeye gün saymaya yeniden heyecanlanmaya başlıcaksın diyorum kendi kendime bi yanım da yok olmuyor işte bekle bekle bekle çok beklersin daha diyor
olucaktır elbet ki olmaması ihtimali ben ölüme götürür illa ki allahın izniyle olucaktır ama ne zaman hangi şartlarda en ve dr um elinden geleni yapıyor şartlar çok güzel ama olmuyor da olmuyor tıp bilim mantık bi yee kadar işte maalesef bu yaşıma kadar aldığım eğitimde hep bilimin doğruluğu öğretildi bana ama şimdi herşey altüst
ne kadar ağlasamda zaman geçicektir haftalar geçicektir di mi canım yaaaa
inadına inat edicem bende
kızlar sayfada kimse yok. hava güzel, tatilin keyfini çıkarıyorsunuz dimi.
çıkarın valla. ben artık pek gezemiyorum. en azından sizler gezin ve havaların tadını çıkarın.
dün kontrole gittim maşallah bebişim 2900 gr olmuş
inşallah zamanını bekler 3 kg üzeri doğar. korku ve heyecan çok fazla. inşallah çok güçlü olurum ve sorunsuz atlatırım. bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Merhaba yapraknil. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Güçlü olacağına inanıyorum Allah seni ve bebeğini korusun. Dualarım seninle...
ayy Yaprakcım nekadar kilo almış yaa süper bir haber
3 kilo üzeri doğar kesin canım
sen yine o sekilde yemeye devam et ama yememezlik etme
bende de derman kalmıyor canım şimdi eve geldim inan bana heryerim tutulmuşş çok ayakta kalamıyorum onun için haftaya alışveriş edip çoğu şeyi tamamlamayı düşünüyorum.tabi eksik bitmez ama ana şeyler alınsın enazından .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?