Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım valla öyle çok özel şeyler yemiyorum ama işte süt içiyorum, yumurta, peynir, özellikle kaşar peynir bebişlere çok kilo aldırıyormuş. meyve, eti de köfte olarak daha çok seviyorum. balık ve bol sebze. ben çok sebzeciyim. bir ara çok az et yedim, sadece sebze ile beslendim o dönem bebiş zayıf kaldı. şimdi artık sebzelerin yanına balık veya et yiyiyorum. haftada 3-4 kez de tatlı yemeye çalışıyorum. geçende bebiş zayıf kalınca eşim bana bir kek getirmiş. tam doping gibi bişey. içinde yok yok. kekde zaten şeker, yumurta, süt, yağ vardır. bunda fındık, antep fıstığı, kuru üzüm, ceviz ne ararsan vardır. o kekden epey yedim ama 2.5 kg aldım. bebişde 500 gr almıştı. yani biraz kuvvetli yemek gerekiyor özellikle son haftalarda canım. ama senin bebişinin kilosu maşallah iyiydi. yani senin sorun yaşayacağını sanmam. ama şeker problemin vardı sanırım canım, ne oldu tahlili tekrarladınmı. sen o zaman daha çok protein ağırlıklı beslen. et, süt, yumurta ve baklagiller şeklinde.

slm kızlar nasılsınız yaprak ilsum umarım iyisinizdir
bizim buralarda da hava güze ama 23 nisanda yağmur geliyomuş hava durumu öyle söylüyor
yaprakcım bebiş ne zaman geliyo tarih belli mi özgül nerelerdesin canım
dileğim nasılsın arada uğra merakta bırakma beni elifim sen nasılsın öpüyorum hepinizi
kızlar adetime az kaldı ya pazar günü yada pzt. olmam lazımmmm

yok canım belirtim yada artık bıktım ben kondurmuyorum çünkü hep buay tamam diyorum görüyorum kartı bu ay zevk için yaptık valla yumurtlama günlerine takılmadan yaptık hayırlısı bakalım canım sen nasılsın

SELAM KIZLAR... HERKES ıYıDıR ıNŞALLAH....

CANLARIM BEN ARTIK GELEMıYORUM MAYIS IN 15 GıBı ıŞı BIRAKACAĞIM VE EVı TAŞIYAZCAĞIZ YıNE KAYINVALıDEMLERıN YAKININDA OLACAĞIM...

YENı BıR ELEMAN GELDı YERıME ONA ıŞLERı ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUM... BıL.DA O OTURUYOR ARTIK ÖĞRENSıN DıYE PEK GıREMıYORUM BURAYADA ....... AMA SAĞOLSUN ELıF BANA SıZLERDEN HABER VERıYOR......

ıŞTEN AYRILACAĞIM ıÇıN HEM ÜZGÜN HEM MUTLUYUM ...

KENDı EVıMıZE TAŞINACAĞIZ ALLAH NASıP EDERSE EV ALACAKLAR BıR KAÇ GÜN ıÇıNDE NETLEŞECEK...... ıNŞALLAH OLUR DUA EDıN KIZLAR ....

BEN ıYıM ARTIK DAHA ÇABUK YORULMAYA BAŞLADIM ŞAKA MAKA 7 AY OLDU KIZLAR.. KARNIM KOCAMAN :)
ONU VERENE HAMDOLSUN OĞLUMDA ÇOK ıYı TEYZELERı BENı HıÇ ÜZMÜYO SAĞLIĞIMIZ ıYı ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ...... SADECE DıNLENME ıHTıYACINI DAHA FAZLA DUYMAYA BAŞLADIM..... BıRDE AKŞAM YEMEKDEN SONRA 9 U GEÇıRMıYORUM UYUYA KALIYORUM :s

BENDE DURUMLAR BU ..... BANA KIRILMAYIN NOLUR GELEMıYORUM ARTIK NETE..... AMA ARADA GıRıP YAZARIM SıZLERE.. HEPıNıZı ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OLUN.........

mrb. özgülüm iyi olmana sevindim canım inş. ev alınırda kendi evine taşınırsın canım allah gönlüne göre versin bitanem dua et bizler için
günaydın elif nasılsın canım ben iyiyim 2 gün kaldı adetime

istidryem sakın bizi unutma oldumu, bak 36 yasinda hamile kalmak icin cirpinan gariban bi arkadasin var ona gore :=)

kızlar günaydın
diloş rahim filmi çektirdi ve yapışıklık çıkmış rahim ağzında
histeraskopi yapılıp boyutuna bakılıp tedavi olacak.inş hemencicik bebişi olur ondan sonra
kürtajdan sonra oldu bu

ay inş. olur hemen bebişi sorunun ne olduğunu bilmesi iyi oldu inş.olmamıştır elifim yaaa kız bugün cuma ben pzt. sanıyorum sende mi öyle sandın günaydın ilsum

kızlar nerelerdesiniz ya, sayfa tarih olmuş. bulamadım bir türlü.
artık kimse girmiyor nedense.
dilekciğimin rahim filminde sorun çıkmış evet. bir yandan üzüldüm ama diğer yandan da sorunun ne olduğu belli oldu. belirsizlik çok kötü çünkü. artık bundan sonra buna yönelik tedavi olur ve inşallah ilk denemesinde hamile kalacak arkadaşım buna inanıyorum. o kürtajını yapan doktoruna da çok şey söylemek istiyorum ama burası yeri değil. sonra kilitlenir başlığımız. ama moralini bozma dilekcim hallolacak inşallah.

kızlar benim bebiş 3330 gr olmuş maşallah
doktorum 3500 gr civarı doğar dedi, çok mutlu oldum. büyük ihtimalle haftaya olacak doğumum. inşallah bekler prensesim ve acil bir durum olmaz. bende korku ve heyecan hat safhada. dua edin bana kızlar, ben de doğum anında hepiniz için dua edicem inşallah. Allah kolaylık verir ve çok çabuk toparlanırım ve bebişimle hep kendim ilgilenirim inşallah. gelişmelerden yine haberdar ederim sizi, sizler de girip yazın merak ediyorum.

ImageShack - Image Hosting :: bebisimv.jpg

bu da yeni usg fotosu

aynen canım sayfa tarih olmuş ara ara bulamadım bendekaydirigubbakcemile3 .kesinlikle sana katılıyorum Dileğin sorunu öğrenilmiş oldu artık ona göre hareket edecekler .Malesef o dr kasap mı neymiş .çokk eskilerden vakumla olmayan kürtajlarda yapışıklık olurmuş çünkü şimdikilerde çok çok nadir görünürmüş o da diloşun basına geldi

yaaa masallah canım çok hızlı kilo alıyor nazarımıız değmesin. son aylarda bebekler hep kilo alrı derler zaten. isim ne karar verdiniz.?
1 hafta göz açıp kapanıncaya kadar geçer tatlım inş kızını sağlıklı bir şekilde doğrurup kucapına alırsın .darısı bizlerin basına
buarada minoş yine yüzünü kapatmış:)) yaprak kız angelina jolie gibi senin kızın dudakları kalınca yerim onu .hele bi doğsun normal resimlerden de bekleriz:1hug:

Bizde dün alışverişe çıktık epeyce şeyini aldık al al bitmiyor ama .ve kesinlikle hepsini bir arada kalkmayın çok külfetli tutuyor:))
şimdilik puset canta ve beşiğimizi kaldı. diğerlerini izne çıkınca halletmeyi düşünüyorum. haa birde kendime pijama falan almam lazım

günaydın kızlar nasılsınız yaprakçım allah bir solukta kurtarsın canım bebeğini sağlıkla alırsın inş. kucağına ilsum nasılsın canım evet sayfa gerilerde kalmış ben ve elif giriyoruz arada arada sizler giriyosunuz o kadar eski günleri çok özledim
benim c.tesi günü lekem geldi ama hala adet olmadım kızlar sizce benim sıpa yerleştimi acaba yarına kadar olmazsam test yapacam canlarım öpüldünüz
dileğim nasılsın canım özgül elif sizler nasılsınız iklimsu minik iklimsuyumuz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…