Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yapraknilcim canım insallah cok kolay bir dogumla bebegini kucagina alir ve doya doya yavrunla ilgilenirsin. Masallah gelisimide cok guzel. Allah nazarlardan saklasin.
Doguma giderken bizi de unutmaz dua edersin dimi :)
ıLSU cum ne tatli telaslar bunlar degilmi Allah sanada bebegini hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin.
Zeytinim hadi bakalim insallah senden guzel haberler bekliyoruz.
Dilegimde bugun saat 14 te ameliyat oluyor. Olsun bitsin kurtulsun tum sorunlarida cozulmus olsun cifter cifter dogursun insallah :)
Ben iyiyim kizlar 27. gun bugun hanuz regl olmadim bir belirtide yok

zeytinimmmm bence hamilesin sen o leke de yerlesme lekesiydi. :)

yaw bende acik renk ic camasiri giyimde bari bisi olursa atlamayayim

ya gerçek mi acaba yaaa bilmiyorum hiç böyle olmadı bende bir kere oldu onda da ikl hamişliğimdi eğer varsa buda ikinci olacak ay inş. yerleşmedir yaaaa yarın test yapacam varsa çıkar

c.tesi 3 saat falan geldi kanama sonra kesti ben akşama söker dedim sökmedi pazar sabahı baktım tertemiz bugünde bişeyok yarına belli olur artık
dileğim canım operasyonun başarılı geçerde senin hamiş haberlerini alırız inş. canım

diloşum inş oprasyonun çok güzel geçer bitanem

esteryacım çok güzelim iyi dieklerin için

sinemcik kıs hamişsindir inş yarın kesin çıkar varsa bişi

sağolun kızlar canlarım benim allah hayırlısını versin olursamda üzülmicem kızlar kısmet ne yapalım yarına belli olur ilkinde leke geldikten 1 gün sonra test yapmıştım çıkmıştı bunda 3 gün geçmiş oluyo kesin çıkar bişe varsa

sinemcim hamile kalıpta bizi unutma oldumu..
ay sen hamile kalda istersen unut biz seni yinede severiz :)

kizlar bu arada ben dun gece bir ruya gordum gebelik testi yapiyorum once bisi cıkmıyor sonra cok net bir şekilde iki çizgi çıkıyor ve çizgilerin ikiside mavi :) hayir olsun insallah :)

günaydin arkadaslar a.s. kürtajdan sonra bi süre sohbet etmistik burda bana çok destek olmustunuz :1hug: simdi 3 ayim dolmak üzere mayista yaniden basliyoruz bakalim hayirlisi,çok takip edemedim ama hamile haberleri var galiba çok sevinirim öyleyse

elifim günaydın canım test yaptım çıkmadı daha sonra baktım sadece 2. çizginin yeri var ama çok çok dikkatli bakınca belli oluyo erken yaptım galiba 2 gün geçti önceki gebeliğimde 4 gün geçmişti silik çıkmıştı test bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum canım allah hayırlısını versin hepimize kızlar bide ishal olmuşum yaaaaa

sinemmmmmmmmmmmm hamilesin kızzzzzzzzzzz
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende de silik cıkmıstııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…